Intervju med Henrik – en norsk Matched Bettor!

Jeg sendte en forespørsel til personer som tidligere har kontaktet meg for hjelp eller spørsmål vedrørende Matched Betting. Jeg lurte på om det var noen som hadde lyst til å svare på noen spørsmål om erfaringer med Matched Betting. Jeg fikk svar fra Henrik, en student fra Kristiansand som gjerne ville stille opp!

For å unngå mulige limiteringer på bookmaker-kontoene hans velger vi å holde resten av identiteten skjult.

Hvor hørte du først om Matched Betting?

Jeg satt og kikket rundt på nettet etter enkle måter å tjene penger på. Penger vokser ikke på trær, og som student er det gjerne litt trangt med kun lånekassestipend. Jeg har prøvd diverse ting før (blogging, kryptovaluta og salg av tjenester på Fiverr og Finn), men jeg satt ikke igjen med særlig mye, spesielt med tanke på hvor mye tid jeg brukte på det. Så kom jeg over en reklame for Oddsmonkey og leste litt videre om det. Så fant jeg en tråd på Oddsen.nu om en nordmann med erfaringer med Matched Betting (noe som skulle vise seg å være samme person som laget Sofapenger!). Med norske erfaringer og instruksjoner ble Matched Betting litt mer håndgripelig og litt mer troverdig. Så jeg ga det et forsøk!

 

 

Hva tenkte du om Matched Betting før du prøvde?
Jeg tenkte først at det var en scam, som mye annet der ute. Jeg tenkte at det ikke kunne være så lett som de skulle ha det til, så jeg var ekstremt skeptisk i starten. Det MÅ være et «catch» et sted! Det tok veldig lang tid før jeg turte å sette inn penger på et spillselskap og spille mine første spill. Jeg hadde heller ingen erfaring med oddsspill fra før, noe som gjorde det ekstra «skummelt».

Hvor mye penger startet du med?
Jeg startet litt forsiktig, så jeg valgte å sette inn 3500 kr totalt. For meg var det nok, men jeg kunne helt sikkert fullført flere bonuser fortere dersom jeg hadde spyttet inn litt mer. Men som student følte jeg da at jeg ikke kunne investere mer, selv om jeg nå ser at det er noe jeg burde gjort.

Hvor mye tjente du den første måneden med Matched Betting og hvor mye tid brukte du?

I starten gikk det veldig sent. Jeg måtte bli komfortabel med å velge spill og plassere spill. I starten hadde jeg også bare penger til å gjøre ett tilbud om gangen, og da brukte jeg ca 15 minutter hver dag. Etterhvert fikk jeg bygd meg opp en fin liten kapital, noe som gjorde at jeg kunne prøve flere tilbud samtidig, inkludert «reload-tilbud» fra bookiene jeg allerede hadde fullført velkomstbonusen. Så etter en måned hadde jeg gått fra 3500 kr til ca. 15.000 kr. Etter et par uker skaffet jeg meg også Oddsmonkey – som skulle vise seg å være en av de smartere tingene jeg har gjort så langt! Jeg har spart enormt med tid og finner alltid de beste spillene så jeg får max’et ut bonusene.

«Så etter en måned hadde jeg gått fra 3.500 kr til ca. 15.000 kr.»

Hvor mye har du tjent totalt – siden du begynte?

Jeg har holdt på i ca. 6 måneder nå og er nå oppe i 80.000 kr. Jeg har tatt ut en liten sum som «lønn», men prøver å bruke gevinsten til videre Matched Betting, ettersom spillingen går mye fortere med mer kapital. Etterhvert som jeg følte meg komfortabel med å ha flere spill gående samtidig og kunne ta flere tilbud samtidig brukte jeg i snitt 2-3 timer i uken på Matched Betting.

Har du blitt «limitert» på noen sider ennå?

Ja, jeg var litt uforsiktig i starten, så jeg har blitt dessverre blitt limitert fra Comeon, Unibet og Guts. Jeg var litt for ivrig med å ta de beste spillene (spill med best odds), og det likte bookiene dårlig. I tillegg var jeg ikke særlig flink med å spille såkalte «mug-bets», for å holde kontoene i live lengre. Når det er sagt så vet jeg at limiteringer er en del av gamet – før eller siden vil det skje. De kontoene jeg anbefaler å «jobbe» med (plassere mug-bets for å virke som en «ekte» spiller) er Betsson, Betsafe, Nordicbet, Bet365 og Coolbet. Der er det mange gode tilbud som kommer jevnt og trutt!

Hva tenker du om fremtiden – både for din egen Matched Betting, men også for Matched Betting generelt?

Før du lanserte Sofapenger følte jeg at jeg hadde fullført de fleste bonusene som var der ute, men bonuslisten din har gitt meg en god del mer å jobbe med. I tillegg føler jeg at jeg har god kontroll på «reload-tilbudene» som kommer støtt og stadig. Generelt for Matched Betting så er det fortsatt relativt lite utbredt i Norge, sammenlignet med f.eks. Storbritannia. Jeg regner med at dette vil endre seg i løpet av kort tid da flere og flere innser hvor stort potensiale det har og hvor mye man kan tjene på kort tid.

Videre tenker jeg kanskje alliere meg med noen venner og høre om de er interessert i å tjene noen penger!

Takk for intervju! Lykke til videre med Matched Betting-karrieren!

 

Henrik bruker Oddsmonkey og Smarkets til sin Matched Betting.

Sjekk ut ved å klikke på ikonene: