E-lommebok – Neteller

Hva jeg kan tilby av eksklusive Neteller-fordeler:

 • Automatisk Bronze PRO-konto!
 • Opp til 0.5% cashback på alle bookmaker-innskuddene dine med Neteller
 • Oppdaterte lister med hvilke bookies som gir ulike Neteller-fordeler (reward poeng osv.)
 • Cashbonus på 500 kr når du kommer til Neteller Gold VIP
 • Scroll ned for å se hvordan utnytte disse tilbudene maksimalt!

Hva er Neteller?

Neteller er en såkalt «e-lommebok» eller «e-wallet». Når det kommer til innskudd og uttak til og fra Smarkets, så anbefaler jeg dette. Norske banker blokkerer innskudd til Smarkets fra norske Visa-kort, så man må veien via Neteller for å få pengene inn der. I tillegg skjer innskudd og uttak mye raskere og gjerne uten gebyrer, slik som Visa- innskudd kan medføre. Jeg bruker Neteller selv, og er veldig fornøyd.

PS! Er du nysgjerrig på hvilke fordeler du får dersom du registrerer Neteller-konto gjennom Sofapenger – scroll ned!

Det er viktig å merke seg at man MÅ sette inn penger via bankoverføring til Neteller for at pengene skal kunne settes inn på Smarkets. (2019 oppdatering: Man kan også benytte seg av tjenester som Revolut for innskudd til Neteller og Smarkets. Raskere, men gebyrene kan variere.) Dersom du prøver med Visa-innskudd med et norsk kort til Neteller vil det komme opp en melding om hva midlene skal brukes til – «gambling» eller «non-gambling». Da vil ikke transaksjonen godkjennes, ettersom pengene skal videre til gambling-nettsteder. Velger du «non-gambling» vil du ikke kunne sende pengene videre til Smarkets.

Fra nå av skal vi kun bygge oss opp en fin bank!

NB! Det er viktig å huske på at det ikke er alle bookmakere som godtar e-wallets som innskuddsmetode under bonus-omsetning. Les alltid derfor bonusvilkår nøye. Her er det også viktig å ha samme valuta som du har hos bookmakerene. Hvis ikke må du betale valutavekslingsgebyrer som ofte kan være ganske stive – rundt 3-4%.

Sofapenger – Neteller-fordeler

Registrerer du Neteller-konto gjennom linkene på denne siden vil du få fordelene beskrevet øverst på denne siden. Det betyr blant annet at du får

 • 0.25% til 0.5% cashback fra første innskudd 🙂
 • Automatisk oppgradering til Bronze PRO!

Sofapenger har fra dag en vært et fritidsprosjekt for meg. Og jeg vil gjerne at alle som bruker disse sidene, bruker linkene mine og kanskje sender linkene til venner og familie får noe tilbake de også. Cashback’en dere får er derfor mellom 50-100% av det jeg får i fortjeneste fra Neteller. En ganske god deal?

Her er cashback-tilbudet mitt

Eksempel fra tabellen

 1. Du setter inn $7000 til bookmakere med Neteller på en måned. Du er Silver VIP. Du tjener $17.50 i cashback den måneden. Du tjener $210 i året.
 2. Du setter inn $55.000 til bookmakere med Neteller på en måned. Du er Gold VIP. Du tjener $192.50 i cashback den måneden. Du tjener $2.310 i året.
 3. Du setter inn $88.000 til bookmakere med Neteller på en måned. Du er Platinum VIP. Du tjener $550.00 i cashback den måneden. Du tjener $6.600 i året.
 4. Du setter inn $150.000 til bookmakere med Neteller på en måned. Du er Diamond VIP. Du tjener $1388.00 i cashback den måneden. Du tjener $16.650 i året.
 5. Du setter inn $400.000 til bookmakere med Neteller på en måned. Du er Diamond VIP. Du tjener $4.000.00 i cashback den måneden. Du thener $48.000 i året.

Har du konto uten cashback fra før?

Opprett en ny konto gjennom linken på denne siden. Neteller vil da fryse både den gamle og nye kontoen, og spørre deg om hvilken konto du ønsker å beholde. Da beholder du den nye. Etter at den er verifisert og du har gjort et innskudd vil jeg se den i min oversikt.

Kontakt meg deretter på mail eller i Slack-kanalen, så jeg får registrert deg som cashback-mottager!

Hva er Bronze Pro?

Bronze Pro er det nyeste VIP-nivået til Neteller. Ved å registrere Neteller-konto gjennom Sofapenger kommer mange gode fordeler:

 • Kun $20.000 til Silver (sammenlignet med $50.000 for «vanlige» kontoer)
 • Max gebyr på 1.45% (max. $10) på pengeoverføringer
 • Ingen limits på innskudd og uttak!

VIP-nivåer

Neteller har følgende VIP-nivåer – Bronze, Bronze Pro (tilgjengelig automatisk gjennom Sofapenger!), Silver, Gold, Platinum og Diamond. Hvert nivå har ulike fordeler og krever ulike summer omsatt.

Jeg tilbyr Neteller-kontoer registrert under meg 500 kr når de treffer Gold VIP.

Platinum og Diamond gir 0.25% og 0.5% cashback. Så når du kommer dit en gang (om ikke altfor lenge, forhåpentligvis), vil du da tjene opp til 1.0% cashback på alle innskuddene dine (0.5% fra Sofapenger og 0.5% som Diamond.)

Cashback

Neteller tilbyr sine Platinum og Diamond-kunder en cashback på 0.25% og 0.5% av de totale innskuddene man gjør til bookmaker. F.eks: Du gjør et innskudd på 10.000. Da får du 25 kr og 50 kr tilbake på konto, dersom du er Platinum eller Diamond-kunde.

Med dealen på denne siden får du i tillegg opp til 0.5% fra det første innskuddet du gjør! Det vil si at du som Diamond VIP kan få totalt 1.0% cashback!

Eksempel på hva du kan tjene: Gjør du innskudd for 20.000 kr/dag til bookies med Neteller på et år vil du tjene nesten 65.700 kr – bare i cashback!

Se tabell over for Sofapenger-tilbud!

Reward poeng

Neteller gir også «reward poeng» på alle innskudd og uttak (noen bookier er unntatt – bli med i Slack-kanalen for å se en oppdatert liste!) Som vanlig kunde får man 1 poeng pr dollar man omsetter for. Disse poengene kan byttes inn i cash når man vil.

I eksempelet over tjener man over 65.000 kr bare på cashback. Samtidig får man reward poeng oppå dette. Verdiene av poengene du samler inn i dette tilfellet vil tilsvare ca. 10.000 kr!

Hvordan utnytte Sofapenger-fordelene best mulig

Under har jeg samlet ulike metoder for å maksimere gevinsten din med Sofapenger-fordelene for Neteller. Hele «cluet» er å få opp omsetningen din for å få så mye cashback som mulig. Dette kalles internt for «Vipping».

Jeg anbefaler å begynne med minst 30.000 kr dersom du ønsker en grei gevinst med denne metoden. Med matched betting som basis vil du derfor fint klare å bygge deg opp en fin bank til dette.

Matched Betting

Ved å benytte seg av matched betting-prinsippene (backing og laying) kan man generere risikofri gevinst fra Neteller cashback. Finner du spill som har 100% rating eller over hos Oddsmonkey (altså der oddsen er lik eller bedre hos bookie, og dermed ikke gir noe kvalifiserende tap) så tjener du penger. 0% commission-kampanjene til Smarkets og Matchbook er fine til dette.

Gevinsten er her derfor ikke i selve spillene, men i cashback + reward poeng du får fra innskudd til bookies.

Les mer om Matched Betting her

Jeg anbefaler å benytte Oddsmonkey og Oddsmatcheren til dette. Bruk filter med:

 • 100% og over
 • Lav odds (1.00 – 1.50)
 • Kamper som er innenfor 24t
 • Helst kamper med høy likviditet (mye penger i omløp)

I tillegg anbefales det å lage et filter med kun exchange-bookmakerene med, altså Smarkets, Betfair og Matchbook. Her kan filteret være så «bredt» du vil. Du kan også spille på hva du vil, ettersom disse aldri vil limitere deg. Hold deg over 100% for å unngå å tape noe på spillene dine.

Dutching

En meget god metode for å få gjort så mange innskudd som mulig er såkalt «threeway dutching». Her spiller man altså 3 bookmakere mot hverandre. I Dutchmatcheren til Oddsmonkey finnner man, i skrivende stund, disse matchene:

Jeg valgte å spille på Groningen mot ADO Den Haag.

Utregning av innsatser

For å gå under radaren bør man derfor runde innsatsene opp eller ned. Da benytter man seg av en litt mer avansert kalkulator som tillater runding av innsatser. Det er umulig å få gevinstfordelingen like jevn som når man ikke runder, derfor vil det ene utfallet gi et lite tap, mens de to andre vil gi litt mer profitt. Over tid vil disse små summene jevne seg ut. (I eksempelet bruker jeg kanskje summer som er litt høye for noen.)

Her har jeg fått rene summer på 20.000, 23.000 og 53.000 kr. Tilsammen vil jeg også da få omsatt for 96.000 kroner – kun på én kamp!

Gevinsten vår her blir da 384 kr (0.4%) i cashback og ca 23.000 reward poeng.

Det høres kanskje lite ut – men i løpet av et år blir det nesten 140.000 kr i cashback + reward poeng med en verdi på over 50.000 kr! (med en cashback-prosent på 0.4%).

Dersom du er Platinum eller Diamond blir gevinstene en god del større.

Kalkulatoren er tilgjengelig gratis her: https://en.surebet.com/calculator

Vanlige spørsmål

Er dette lovlig?

Dette er helt lovlig. Neteller tjener sine penger hver gang du gjør innskudd til bookmaker, så de er kjempeglade for dette. Neteller vil aldri limitere deg.

Skatt?

Egne opptjente bonuspoeng og cashback er skattefritt, på samme måte som du tjener EB-poeng ved å fly SAS. Når det kommer til selve spillingen og gevinstene fra den, så anbefaler jeg å kikke på Skatteetaten sine sider. 

Siden strategien vår gjør at vi dekker alle utfall vil også nettogevinsten vår fra selve spillingen være tilnærmet 0 kr, og vil dermed ikke være skattbar.

Limitering?

En limitering er en innsatsbegrensning bookiene setter på kontoen din dersom de ikke er fornøyd med deg som kunde. Bookiene vil etter en viss tid limitere vinnende spillere – uavhengig av hvilke metoder man benytter seg av. Bruker man bonuser og andre kampanjer hyppig vil man kanskje limiteres raskere. Med denne metoden er du ikke avhengig av kampanjer og bonuser for å tjene penger, så kanskje vil kontoene dine vare litt lengre.

Hvilken valuta bør jeg velge?

Det lønner seg alltid å velge norske kroner. Ved et uttak fra Neteller-kontoen din til din norske bank vil du slippe å betale valutavekslingsgebyr. Dette gebyret blir lavere jo høyere VIP-status du har. NOK/USD-kursen vil forandre seg hver dag, så antall poeng du får per krone vil variere. Ved en sterk krone får du flere poeng.

Hvorfor må jeg registrere meg hos Neteller gjennom Sofapenger?

Jeg har alltid ønsket å være åpen om hvordan Sofapenger drives og hvordan denne siden tjener penger. På samme måte som med Oddsmonkey og Smarkets, så får jeg en bitteliten del av omsetningen til Neteller fra de brukerne som registrerer seg gjennom min link. Sofapenger er et 100% fritidsprosjekt for min del, og disse inntektene gjør det slik at alt innholdet på siden forblir gratis for deg.

I tillegg vil jeg kunne forhandle frem flere gode avtaler med Neteller (i tillegg til alle fordelene du får fra før) dersom du bruker linkene mine. Hvis du ikke bruker linkene mine til å registrere deg vil du ikke registreres hos Neteller som en Sofapenger-bruker, og da vil du gå glipp av cashback og all annen morro. Jeg har en fortløpende dialog med Neteller; jo mer det omsettes for, jo bedre avtaler gir de meg og dere! 🙂

Hvor ofte får jeg utbetalt cashback?

Cashback utbetales fra meg hver måned. Er du Platinum eller Diamond får du den delen av cashback fra Neteller og Sofapenger-delen fra meg.

(April 2019) – En Sofapenger-bruker deler sine «Vipping»-erfaringer

Dette er erfaringer fra en av Sofapenger-brukerne. I løpet av 5 uker har han omsatt for over $160.000 (I teksten anonymiserer jeg navn og kamper spilt på for å unngå mulige koblinger og påfølgende limiteringer hos bookmakere. Summene og oddsen beskrevet er ekte.)

Jeg startet opp med Vipping for 5 uker siden etter at @SofaMagnus introduserte oss for konseptet her på Slack. I dette innlegget ønsker jeg å dele mine erfaringer så langt, men først vil jeg gi en kort introduksjon av Vipping.

 

Før du kan starte med vipping må du ha en konto hos Neteller, Smarkets/Matchbook og en eller flere bookies. Det er viktig at Neteller-kontoen din er knyttet til @SofaMagnus slik at du får cashback fra Sofapenger. Du kan få opp til 0.5% cashback av @SofaMagnus og ytterligere 0.25% ved Platinum-status. I tillegg kan reward-poengene du får for både innskudd og uttak konverteres til penger.

 

Det er hovedsaklig tre måter du kan vippe på:

 1. Matched Betting. Følg Matched Betting (MB) strategien, men du bør finne kamper med lav odds hos bookiene, rating på 100 eller høyere og sette spill med høy innsats (lav innsats hos Smarkets). Vil anbefale dere å sette opp et søk hos Oddsmonkey, slik at du får beskjed hver gang det dukker opp gode matcher.
 2. Dutch matcher. Denne strategien har ikke jeg benyttet meg av så mye til nå. En stor fordel med denne strategien er at Neltellerkontoen din ikke vil fylle seg opp. Vil anbefale å sette opp et søk hos Oddsmonkey.
 3. Exchange mot exchange. Har du konto hos både Smarkets og Matchbook, og har 0% commission hos begge kan du utnytte oddsforskjellene mellom de to. Legg merke til at du kun kan sette inn penger med Neteller og gjøre et uttak i uken hos Matchbook. Vil anbefale dere å sette opp et søk hos OM.

Jeg har brukt Coolbet, Unibet, Expekt, Rizk og Guts til Vipping. For å oppnå høy omsetning hos Neteller tar jeg ut alle gevinster hos bookiene. Noen dager har jeg både 5-6 uttak. Det er derfor viktig at bookiene er raske til å betale ut. Noen mener dette fører til limitering, men det er selve kjernen i Vipping.

 

For 5 uker siden flyttet jeg pengene jeg hadde stående hos Skrill til Neteller. Jeg var tvilende til det, da jeg ikke ønsket å betale 2,5% i gebyr, men etter noen runder bestemte jeg meg for å prøve Vipping.

 

17. mars satte jeg mitt første spill. 20 000 kr på B i Alaves – Barcelona til 1.20 i odds. Barcelona vant, og jeg ba om uttak på 24.000 og pengene var på Neteller-kontoen etter noen få minutter.

 

Deretter satte jeg 15.000 kr på H i AZ Alkmaar – Heracles til 1.15. AZ vant 4-0 og jeg ba igjen om uttak.

 

Slik har jeg holdt på i 5 uker. Innsatsen har variert fra 1.000 – 30.000 pr. spill og oddsen mellom 1.05 – 1.6. 1.6 er etter min mening for høyt. Setter du f.eks. 10.000 kr på en kamp med 1.1 i odds, så risikerer du å tape 1.000 kr hos Smarkets. Er oddsen derimot 1.6 risikerer du å tape 6.000 kr. Da tømmes kontoen hos Smarkets fort.

 

Jeg har flere ganger funnet spill med rating på over 100. Strategien min er da å laye slik at jeg får tilbake innsats ved tap og hvis spillet går inn får jeg en gevinst på 100-200 kr. Altså en «underlaying». Frem til nå har det vært en lønnsom strategi.

 

For min del har den største utfordringen vært at jeg nesten aldri taper hos bookiene. Det har ført til at beholdningen på Neteller-kontoen gradvis har vokst seg større og større samtidig som det har vært behov for mer midler på Smarkets-kontoen. Hvis Neteller ved en senere anledning tilbyr gebyrfritt uttak vil det løse problemet.

 

Status etter 5 uker er $160 000 i transaksjoner med Neteller.

Hvordan registrerer jeg til Cashback og alle de andre fordelene gjennom Sofapenger?

Ganske enkelt:

 1. Du registrerer deg gjennom linken på denne siden.
 2. Deretter sender du meg KontoID’en din (et nummer på 12 siffer du finner inne på Neteller-oversikten din) og mailadressen du har registrert Neteller-kontoen med, som du ønsker å få utbetalt cashback til. Jeg kan kontaktes i Slack-kanalen eller på mail: kontakt@sofapenger.com.
 3. For at jeg skal kunne bekrefte at kontoen din er «linket» til Sofapenger må kontoen være verifisert og du må har gjort et lite innskudd med den.
 4. Cashback utbetales i midten av hver måned, sånn ca.
Vilkår
 • Ved å registrere deg hos Neteller gjennom Sofapenger godtar du følgende vilkår og betingelser:
 • Du må være 18 år eller eldre for å bli med og delta i tilbudet.
 • Neteller sine vilkår for bruk tillater ikke transaksjonsadferd som misbruker bonusystemet – det vil si enhver aktivitet som kun utføres for å motta lojalitetsbelønninger eller bonuser. Du må derfor overholde bookmakernes T&C’s, som vanligvis betyr at innskudd må omsettes 1x før uttak. Ved ikke å gjøre det vil du også risikere at din Neteller-konto suspenderes eller stenges permanent. Stikkord: Vær fornuftig.
 • Cashback-tilbudet til Sofapenger er gyldig fra nå av og inntil videre. Det kan avsluttes og endres når som helst.
  Cashback-tilbudet gjelder for brukere som registrerer seg med Sofapenger sin affiliate link. Brukeren er selv ansvarlig for å sende Neteller KontoID og mailadresse der cashback ønskes utbetalt.Hver transaksjon til kvalifiserte «merchants» (f.eks de fleste bookmakere, online kasino og poker-sider) teller som omsetning. Sofapenger forbeholder retten til å ekskludere transaksjoner med negative inntekter.
 • Cashback-tilbudet er kun tilgjengelig for kunder i Norge, Sverige og Finland.
 • Cashback utbetales en gang i måneden via Neteller, gjerne mellom dato 12-20.
 • Cashback utbetales kun for personer som gjør innskudd til bookmakere/«merchants» for minst 5000 USD.
 • Innskudd gjort til Betfair, Smarkets, Matchbook og BetDAQ teller ikke som omsetning til cashback.
 • En avgift på 1.45% av overføringsbeløpet kan trekkes fra utbetaling pga. Netellers overføringsgebyr.
 • Hvis det konverteres valuta for en utbetaling, for eksempel USD / NOK benyttes en offisiell månedlig gjennomsnittlig konverteringsfrekvens for alle transaksjoner i aktuelle periode.