E-lommebok – Skrill

Skrill – den foretrukne e-lommeboken

Skrill er en såkalt «e-lommebok» eller «e-wallet». Når det kommer til innskudd og uttak til og fra Smarkets, så anbefaler jeg dette. Norske banker blokkerer innskudd til Smarkets fra norske Visa-kort, så man må veien via Skrill for å få pengene inn der. I tillegg skjer innskudd og uttak mye raskere og gjerne uten gebyrer, slik som Visa- innskudd kan medføre. Jeg bruker Skrill selv, og er veldig fornøyd.

Det er viktig å merke seg at man MÅ sette inn penger via bankoverføring til Skrill for at pengene skal kunne settes inn på Smarkets. Litt tungvindt, men forhåpentligvis er det kun dette ene innskuddet vi trenger å gjøre til Skrill

Fra nå av skal vi kun bygge oss opp en fin bank!

For å sette inn penger på Smarkets, så vi via Skrill.

NB! Det er viktig å huske på at det ikke er alle bookmakere som godtar e-wallets som innskuddsmetode under bonus-omsetning. Les alltid derfor bonusvilkår nøye.

Her er det også viktig å ha samme valuta som du har hos bookmakerene. Hvis ikke må du betale valutavekslingsgebyrer som ofte kan være ganske stive – rundt 3-4%.

Innskudd

Det er viktig å gjøre innskudd til Skrill med bankoverføring – ikke Visa. Noen norske banker godtar den øverste metoden i bildet – RAPID. Da er pengene inne med en gang. Hvis ikke dette støttes velger du «Manual Transfer». Dette er en vanlig bankoverføring, og kan ta en dag. Dersom du prøver med Visa-innskudd til Skrill vil det komme opp en melding om hva midlene skal brukes til – «gambling» eller «non-gambling». Da vil ikke transaksjonen godkjennes, ettersom pengene skal videre til gambling-nettsteder. Velger du «non-gambling» vil du ikke kunne sende pengene videre til Smarkets.

Konklusjon: For å sette inn penger på Smarkets, så må vi via Skrill.

 

  • Smarkets: Kun mulig med Skrill innskudd/uttak for norske kunder.
  • Skrill: Kun mulig med bankoverføring til. Kan gjøre uttak med flere forskjellige metoder.
  • Bookmakere: Tillater alt, MEN dersom du vil ha bonusene så vil noen presisere at det ikke er lov å gjøre innskudd med e-wallets.