Smarkets

Registrer deg her og få 100 kr gratis!

Hva er Smarkets?

Smarkets er en såkalt «Betting Exchange». Den fungerer på samme måte som en bookmaker, men med én viktig forskjell: du spiller ikke mot «huset», men du spiller mot «andre mennesker». Derav navnet «exchange» – man utveksler spill med hverandre.

Poenget med dette er at vi ikke er begrenset til spill på at noe skal skje, f.eks at Barcelona vinner mot Sevilla (et «back»-spill). I tillegg kan vi spille på at noe IKKE skjer, f.eks at Barcelona IKKE vinner mot Sevilla (et «lay»-spill). 

Det er altså to ulike typer spill involvert når man driver med Matched Betting – Back-spill og Lay-spill. Et back-spill er vanligvis plassert hos en bookmaker, og dette er et spill på at noe skal skje, som at Barcelona vinner. På bildet ser vi at vi kan få Barcelona-seier til 1.73. Et Lay-spill plasserer vi hos Smarkets, som kan være at Barcelona IKKE vinner. På kan vi spille på at Barcelona IKKE vinner til 1.77.

Hvordan gjøre innskudd?

Om du ikke har Oddsmonkey og derfor 2% commission hos Smarkets anbefaler jeg å bruke ewallets. Det er det absolutt letteste. Les mer hvilke ewallets som anbefales her

Om du har Oddsmonkey og derfor 0% commission hos Smarkets, les videre her:

Smarkets har nylig fjernet mulighet for norske kunder å bruke Revolut som innskuddsmetode. Det fungerer for de med eldre kort, men nye Revolutkunder kan ikke sette inn penger, dessverre.

Derfor er man nødt til å gå en liten omvei via Monese.

  1. Registrer på Monese.com og last ned Monese appen (bruk linken her for 20 GBP gratis!)
  2. Lag konto og legg inn en invite code (MAGNU284). Kontotype være GBP-konto!
  3. Bestill et fysisk GBP-kort.
  4. Rett etter det er gjort får du muligheten til å bestille virtuelt kort. Dette er kortet som benyttes for innskudd til Smarkets.

Den beste måten å gjøre dette på uten gebyrer er: Bank —> Revolut —> Monese —> Smarkets

OBS: – Maks 600£ i måneden til Monese fra Revolut-kort, deretter må bankoverføring fra Revolut benyttes (3 virkedager) – Etter 2000£ i måneden (simple Monese konto) blir det et 2% gebyr fra Monese.

Priser for å oppgradere Monesekonto:

  • 4.95£/mnd —> 8000£/mnd til Smarkets uten gebyr
  • 14.95£/mnd —> Unlimited

Registrer Smarkets-konto her og få 100 kr gratis!