Cashback-kalkulator

Her har jeg forsøkt å lage en omtrentlig oversikt over hvor mye man kan tjene på reward-poeng og cashback ved å bruke Vipper-metoden – i tillegg til dine andre gevinster fra Matched Betting. Bonuser og andre kampanjer er ikke medregnet under.

Platinum VIP

Platinum gir deg 0.25% cashback på alle innskudd gjort med Neteller. Tallene over gir deg en estimering over fortjeneste. Ettersom vekslingskursen mellom USD/NOK varierer hele tiden vil tallene derfor også variere litt frem og tilbake. Tidsaspektet er også et pessimistisk anslag, avhengig av hvor mye man faktisk klarer å spille for/sette inn. Samtidig vil også de som klarer å spille for store summer også kanskje oppnå en tidlig oppgradering til Platinum og/eller Diamond. Tidene over antyder at du ikke får denne tidlige oppgraderingen.

Cashback og reward poeng kan også øke i perioder, dersom Neteller kjører en kampanje eller deler ut bonuser. Det er ikke uvanlig. I tillegg deler de også ut en årlig «anniversary bonus» på x antall reward poeng, avhengig av hvilket VIP-nivå du er på. Selv om du ikke skulle nå opp til Platinum (som de aller fleste bør klare ganske greit), så er det fortsatt ganske lønnsomt. Ca. 10.000/år – bare å på sette inn penger.

Men det er når du når opp til Diamond at ting virkelig begynner å bli ekstremt lønnsomt.

Diamond VIP

Diamond VIP gir deg 0.5% cashback på alle innskudd gjort med Neteller. I tabellen under ser du at dette gir deg STORE summer i gevinst. I tillegg får man 1.5 poeng/dollar brukt, både på innskudd og uttak. Reward poengene dine tjenes derfor mye raskere opp, og disse kan veksles inn i cash. Du får mest mulig ut av poengene hvis du venter med å veksle inn til du har nådd «top tier», altså 5.000 USD i cash. Om mulig anbefaler jeg at du venter til da.

Neteller er også relativt generøse med smøretilbud. De kan dele ut invitasjoner til ulike eventer verden rundt, alle kostnader dekket.

Med andre ord – det er Diamond VIP du vil være.

Det ultimate (og litt tøysete) scenariet…

Dette er kanskje et litt «søkt» eksempel – og sannsynligvis ikke noe du trenger å bruke så mye tid på. Men det er likevel morsomt å se hvor stort potensiale denne metoden har – om vi maks’er alt!

La oss si at vi «Dag 1″ setter inn og tar ut 100.000 kr med Neteller. Med cashback som Diamond VIP vil vi få 0.5% cashback + reward poeng (1.5 poeng pr dollar). Vi har også en gj.snitt fortjeneste på 101 % på alle spillene våre (en «rating» på 101 % på Oddsmonkey).

Samtidig reinvesterer vi alle gevinstene våre – etter hver dag.

Slik vil banken din da se ut med en daglig økning på 1.5 %:

  • Dag 1: 100.000 kr
  • Dag 2: 101.500 kr (En daglig økning på 1.5 % – 0.5 % cashback og 1 % i spill-fortjeneste.)
  • Dag 10: 114.339 kr
  • Dag 93: 435.437 kr. Nå har du samlet opp nok reward poeng til å cashe ut $5.000, som du også investerer i Vipper-metoden.
  • Dag 150: 1.017.396 kr. Du har nå over en million kroner.
  • Dag 365: 24.985.580 kr (…!?)

Dette er bare et hypotetisk eksempel, og det er litt for mange ukjente variabler til å estimere hva som faktisk er mulig. Den eksponensielle veksten gjør at summene etter dag 150 i beregningene blir såpass store at de aller fleste bookmakere vil sannsynligvis ikke godta så store innsatser, og du vil sannsynligvis bli limitert hos noen av de før den tid. Mot slutten av året skal man altså omsette for 25 millioner kroner – hver dag. Dette er svært usannsynlig at man får til.