Dine første spill med Vipper-metoden

De første spillene kan virke litt skremmende for noen i starten. Hvilken bookmaker skal jeg velge, hvor mye skal jeg sette inn osv. Det kommer an på:

  • Hvor mye penger du har tilgjengelig – størrelse på bank
  • Har du kontoer hos bookmakere fra før?
  • Har du erfaring med backing og laying? (For deg som har drevet med Matched Betting vil ikke dette være et problem, da du egentlig skal gjøre akkurat det samme som før, mer eller mindre.)

Her er noen tips:

  1. Ikke alle sider godtar Neteller som innskuddsmetode og noen få tar gebyrer for innskudd (f.eks Comeon og Mobilebet). Mange godtar heller ikke Neteller dersom du ønsker velkomstbonus. Trikset da er å ta bonusen med en annen innskuddsmetode og deretter benytte Neteller når bonusen er ferdig. Sjekk ut bookmaker-listen for forslag til bookmakere!
  2. Jeg anbefaler deg å benytte velkomstbonusene før du begynner med Neteller-innskudd (dersom Neteller ikke er lov ved bonus, altså.) På den måten øker du kapital som du senere reinvesterer i Vipper-metoden. Banken din vil derfor vokse raskere.
  3. Bruk Oddsmatcheren til Oddsmonkey for å finne de beste spillene
  4. Har du kontoer der du ikke lengre får bonuser, og ikke har begrensninger på innsatser er disse kontoene helt supre til å bruke til dette.

Så egentlig kan du benytte deg av alle bookmakerne som tillater spill med Neteller-innskudd. Dette gjelder de alle fleste bookmakere, også. Jo «større» bookmakeren er, jo større innsatser vil du kunne spille for. Har du allerede fullført bonusen, gjort flere innskudd og tapt over tid der, vil du muligens ha høyere innsatsgrenser enn en ny konto, siden du anses som en «god» (tapende) kunde.

Finner du en 100% match i Oddsmatcheren er det bare å plassere spillet med en gang! Jeg anbefaler å begynne med mindre innsatser, både for å gjøre deg vant til strategien, men også for å ikke skape et mistenkelig spillemønster (har du tidligere innsatser på 500 kr, ser det kanskje rart ut hvis du plutselig spiller for 15-20.000 kr per spill). Har du spilt for store innsatser der før har ikke dette så mye å si – kjør på!

Dutching

En meget god metode for å få gjort så mange innskudd som mulig er såkalt «threeway dutching». Her spiller man altså 3 bookmakere mot hverandre. I Dutchmatcheren til Oddsmonkey finnner man, i skrivende stund, disse matchene:

Utregning av innsatser

Klikk på den blå «i»-en ved siden av Ratingen til kampen for å få opp innsatsberegningene. Problemet her er at innsatsberegningen utregnes slik at gevinsten fordeles likt over alle tre bookmakerene, uansett utfall. Da blir innsatsstørrelsene veldig sære, og dersom man spiller en innsats på f.eks 55.306 kroner vil man sannsynligvis fanges opp av bookmaker. Dette tallet er ikke et «tilfeldig» tall, og du vil derfor skille deg ut. Det er derfor viktig å runde opp eller ned de ulike innsatsene dine.

Her har jeg valgt å spille på Groningen vs. ADO.

Utregning av innsatser – korrekt utførelse

For å gå under radaren bør man derfor runde innsatsene opp eller ned. Da benytter man seg av en litt mer avansert kalkulator som tillater runding av innsatser. Det er umulig å få gevinstfordelingen like jevn som når man ikke runder, derfor vil det ene utfallet gi et lite tap, mens de to andre vil gi litt mer profitt. Over tid vil disse små summene jevne seg ut.

Her har jeg fått rene summer på 20.000, 23.000 og 53.000 kr. Tilsammen vil jeg også da få omsatt for 96.000 kroner – kun på ett spill! Som Diamond VIP ville dette betydd nesten 150.000 reward poeng, samt nesten 500 kr i cashback.

Kalkulatoren er tilgjengelig gratis her: https://en.surebet.com/calculator