Flytting av penger: Innskudd og uttak – hvor ofte?

Som du tidligere har sett på VIP-kravene til Neteller – jo mer du setter inn til bookmakere, jo mer tjener du. Derfor lønner det seg å gjøre innskudd så ofte du kan med så mye du kan. Ganske enkelt.

Men det viktige spørsmålet er hvor ofte skal man gjøre uttak? Uttak vil, som kjent, sannsynligvis tiltrekke seg oppmerksomhet fra bookmaker. Det finnes dessverre ikke noe fasitsvar på dette. Det mest gunstige er å ikke gjøre hyppige uttak, men det er vanskelig når man ønsker å omsette for så mye som mulig. Om du blir limitert hos bookmaker er ikke dette verdens undergang. Husk at du alltid må omsette innskuddet hos bookmaker minst 1 gang før uttak. Gjør du uttak rett etter innskudd uten å spille vil kontoen din garantert limiteres eller stenges etterhvert.

Noen bookmakere vil la deg gjøre uttak ofte, særlig hvis du er en tapende spiller og de opplever deg som en god kunde. De samme reglene gjelder her som ved Matched betting – Ikke spill på «små» ligaer eller nisje-idretter. Hold deg til store ligaer og gjør uttak så ofte du er komfortabel med. Jeg har selv gjort uttak opp til 5 ganger hver uke fra ulike bookmakere, der kontoene fortsatt ikke er limiterte. Et annet tips kan også være å la det stå igjen en sum på konto, slik at du viser at du fortsatt kommer til å spille der. Det reduserer summene du igjen kan sette inn for, men det er en investering mot levetiden til bookmaker-konto.

Hastigheten på uttak varierer også. De aller fleste uttakene er gjennomført på under 12 timer, noen bare et par timer, mens noen også kun i løpet av noen sekunder.

Limiteringer

En konsekvens av å være en vinnende spiller er at bookmaker-kontoene dine etterhvert vil bli limitert. Når du har drevet en stundt med Matched Betting har du helt sikkert erfart dette. Personlig opplever jeg at jeg har massevis av kontoer som jeg aldri bruker til Matched Betting, siden jeg aldri får noen bonuser eller tilbud derfra. De er ikke limiterte (jeg kan fortsatt plassere relativt store innsatser), men de står helt ubrukte.

Det er da denne metoden er gull verdt.

Jeg ser på betting-karrieren min som en aktivitet jeg kun kan drive med en begrenset periode av livet, ettersom jeg er ute etter profitt, ikke å ha det gøy, som mange andre (selv om Matched Betting er relativt gøy!). Etter noen år – forhåpentligvis mange år – vil de fleste kontoene mine være limiterte. Da ønsker jeg å ha utnyttet samtlige til det maksimale ved å melke ut gevinst ved bruk av Matched Betting, og så Vipper-metoden.

Jeg deler bettingkarrieren min/din inn i to faser:

  1. Matched Betting – få så mye som mulig ut av kontoene i form av bonuser og tilbud. Unngå spill som gjør det åpenbart at du kun er ute etter verdi (små ligaer osv.)
  2. Vipper – bruk kontoene (som nå gir deg færre og færre tilbud) til å opptjene VIP poeng og reward poeng med Vipper-metoden.