Introduksjon – Oversikt over Vipper-metoden

Velkommen til denne nye seksjonen av Sofapenger. Dette er altså en oversikt over hvordan Vipper-strategien fungerer. Den er utrolig enkel, og det tar veldig kort tid før du er klar til å begynne!

Hva er Vipper? Vipper er – kort fortalt – et såkalt «cashback-scheme». Det høres sikkert ganske kjedelig ut, og du har sikkert hørt om eller prøvd liknende før. Men dette kan være ekstremt lukrativt dersom man gjør det på en bestemt måte. Dette skal jeg prøve å vise på disse sidene.

Vanlig cashback-schemes har flere «svakheter». Man må enten kjøpe noe, gjerne et produkt, og når man har kjøpt noe som gir cashback, så har man ofte ikke behov for å kjøpe det samme produktet flere ganger. Altså blir det en begrenset langsiktig fortjeneste.

Med Vipper er det mulig å gjøre dette om igjen og om igjen. Og ved å bruke Matched Betting-metoden (som du forhåpentligvis har tjent noen kroner på nå!) trenger man heller ikke å bruke penger. Som med Matched Betting sørger man for at alle utfall er dekket, slik at man ikke taper noe som helst.

For å tegne et enkelt bilde av mulige scenario:

1. Du investerer 0 kr (ingen gevinst eller tap når du back’er og layer spill).

2. Du mottar f.eks 250 kr i cashback og får i tillegg lojalitetspoeng (som også kan konverteres til penger).

3. Dette repeteres. Daglig.

Ser du nå hvor stort dette kan være?

Før vi starter

Første trinn: Registrer deg hos Neteller her (affiliate link).

Har du allerede en Neteller-konto? Klikk her.

Dette er et viktig trinn i Vipper-metoden, og det er viktig at du registrerer deg hos Neteller med linken over. Grunnen til dette blir beskrevet flere steder i guidene, men essensen er at ved å registrere deg gjennom den linken gir det deg flere gylne muligheter og fordeler, både nå og senere.

(Jeg vil alltid være helt åpen om hvordan Sofapenger-sidene drives. På samme måte som med Oddsmonkey og Smarkets, får jeg noen kroner av Neteller hver gang noen registrerer seg gjennom denne linken. Gjennom mange år har jeg fått erfaringer med mange ulike produkter i betting-verdenen, og jeg velger alltid å promotere de jeg har hatt størst suksess med og tror at du kan tjene mest med, selv om et dårligere produkt kanskje ville betalt meg mer. Dette er slik Sofapenger-sidene tjener penger, og dette bidrar til at siden og innholdet forblir gratis).

En Neteller-konto er selve «hjertet» i hele denne strategien, så sett opp kontoen med en gang. Det tar ofte litt tid å verifisere den, så en god ide er å sette den opp nå og deretter fortsette å lese denne guiden når verifiseringsprosessen er i gang.

Hva er Neteller? Mange av dere har sannsynligvis hørt om eller har erfaring med Neteller, og noen av dere har ikke. Neteller er en «e-wallet», som tillater hurtige innskudd og uttak til og fra bookmakere. Pga. hastigheten er det derfor veldig enkelt å flytte penger rundt. Bankoverføringer og Visa-uttak tar ofte 2-5 dager, mens med Neteller tar dette kun et par timer (i noen tilfeller bare noen minutter). Når man kan flytte penger så hurtig kan man gjøre litt av hvert… Ved å bruke Vipper-strategien blir man en Neteller VIP – dette gir deg noen ganske heftige fordeler. Med første øyekast ser VIP-nivåene til Neteller ganske uoppnåelige ut, men for dere som har drevet med Matched Betting er det faktisk veldig enkelt!

Neteller VIP-nivåer

Ved å registrere deg gjennom Neteller-linken på denne siden har jeg muligheten til å forhandle med Neteller om bedre vilkår for deg. Dette kan gjelde f.eks lavere krav til omsetningssummer til neste VIP-nivå, slik at det tar kortere tid for deg og du tjener så mye penger som mulig.

For hver dollar (Neteller regner dollar, men du bruker sannsynligvis kroner på kontoen din) du bruker får man i tillegg «reward poeng». Disse poengene kan konverteres til cash med en gang (selv om jeg anbefaler deg å spare dem litt lengre!).

Når du stiger i VIP-gradene hos Neteller ved å gjøre større og større innskudd, tjener du flere og flere reward poeng. Når du etterhvert kommer til Platinum-nivå begynner selve magien…

Når du er Platinum begynner du å tjene 0.25% cashback og reward poeng på alle innskudd du gjør med Neteller. 0.25% høres kanskje lite ut, men det blir raskt mye penger.

Folk vet ikke om dette, siden Neteller ikke reklamerer for dette selv på sine sider.

Som de aller fleste sikkert har fått med seg vil flere og flere bookmakere nå ikke godta innskudd med Neteller dersom du ønsker velkomstbonus. Men det går helt fint å sette inn med Neteller etter bonusen er fullført. Dette betyr at du kan fortsette å spille som du har gjort tidligere (Matched Betting, sure betting, dutching, casino osv.) – og du får fortsatt gevinstene dine derfra, slik du får nå. Med andre ord – du kombinerer de eksisterende Matched Betting-gevinstene dine med gevinstene fra denne strategien.

Når du etterhvert stiger i VIP-gradene tjener du etterhvert store summer i cashback – hver måned. Når du når Platinum-nivå tjener du sannsynligvis flere tusen kroner i cashback og reward poeng.

…Når du til slutt når Diamond-nivå snakker vi om helt andre summer. Som Diamond-VIP får du 0.5% cashback, samt 1.5 reward poeng for hver dollar. Dette blir MYE penger.

Jeg skal vise deg hvordan du mest mulig effektivt kjører mest mulig penger gjennom Neteller.

Metoden

Metoden er utrolig enkel. Det går ganske enkelt ut på å gjøre så mange innskudd med Neteller som mulig, så ofte du kan. Du må, som du sikkert vet, spille for summen du setter inn før du kan gjøre uttak igjen.

Et enkelt eksempel: Du setter inn penger på en bookie og en exchange bookmaker (Smarkets, Matchbook, Betfair osv.). Du finner en match med 1.5 hos bookmaker og 1.5 hos exchange (her regner jeg med 0% commission – slike kampanjer er gull verdt når du bruker denne strategien).

Du setter f.eks 30.000 kr på bookmaker og lay’er som normalt – 30.000 kr hos exchange (15.000 kr i liability med 1.5 i odds). Du trenger da 45.000 kr til sammen.

(Hvis du begynner med mindre enn 30.000 kr, ikke bekymre deg altfor mye. Jeg anbefaler at du begynner med minst 30.000 kr. I eksempelet over trenger du 45.000.)

Etter kampen er avgjort gjør du uttak til Neteller-kontoen din. Dagen etter (eller samme dag, dersom uttaket ditt kommer på Neteller-konto samme dag) gjør du det samme på nytt; innskudd og finner et nytt spill. Du kan fortsette på samme bookmaker om du vil, eller bruke en ny en for å holde deg under radaren litt.

Om du gjentar denne prosessen hver dag (innskudd, back og lay med til sammen 45.000kr – slik eksempelet viser over) vil du nå Platinum-nivå på under 3 måneder. Samtidig genererer du reward poeng under veis, som du kan veksle inn i penger.

Og når banken din øker, kan også innsatsene dine øke! Med andre ord når du sannsynligvis Platinum raskere enn anslaget mitt.

Om du f.eks klarer å spille for 100.000 hver dag vil du nå Platinum på under en måned.

Men ikke bare det; dersom du kombinerer dette med tilbud som «Tidlig utbetaling (2UP)», som blant annet Bet365 har, så er gevinstene potensielt enorme.

Dersom du er heldig og et slikt spill går inn vil du tjene store summer på spillet, men også cashback og reward poeng på innskuddet.

Hvor mye kan jeg tjene på dette?

Dette er helt klart det spørsmålet jeg blir spurt om oftest når det kommer til matched betting. Og det er naturlig at man er nysgjerrig på det når det kommer til denne strategien også. Dine egne resultater avhenger av en rekke ulike faktorer, på samme måte som Matched Betting. Hvor stor bank du har, hvor effektiv du er og hvor mye tid du bruker osv. Jeg går mer i detalj på mulig inntjening i de neste guidene.

«Fast-Track» til Platinum eller Diamond VIP?

Når du begynner å gjøre store innskudd og spiller for store innsatser kan vi forsøke å forhandle frem en raskere oppgradering til høyere VIP-nivå. Dette er ikke garantert, men om du spiller for summer som gjør at du sannsynligvis vil komme dit uansett, er det verdt å spørre. Ta kontakt med meg i Slack-kanalen eller på mail så kan vi se nærmere på det.

Jeg er i fortløpende dialog med Neteller. Jo mer det omsettes for, jo bedre avtaler tilbyr Neteller.

Mulig risiko involvert

Vipper-metoden har akkurat de samme mulige risiko involvert som med Matched Betting:

– Kontoene dine vil etterhvert bli limitert

– Du kan gjøre en tabbe når du plasserer spil, så pass alltid på at spillene dine er matchet osv. (…men dette vet du.)

Bortsett fra disse tingene er den eneste «risiko» det å måtte styre med verifisering av kontoer, slik som bookmakerne er påkrevd å utføre. Litt slitsomt til tider, men siden du kanskje har drevet litt med Matched Betting har du kanskje allerede verifisert noen kontoer!