Spill en Exchange mot en annen

Tittelen sier egentlig alt. Dette kan være ekstremt profitabelt, dersom du finner en god match. Dersom du ser etter en mulighet for å kunne spille gjennom svært store summer uten å risikere en limitering, er nok dette den beste løsningen. For oss i Norge er det Betfair, Smarkets og Matchbook som gjelder. Betfair har i utgangspunktet en ganske dårlig commission for norske kunder – 6.5%. Denne kan reduseres om man spiller mer, og da vil kontoen kunne komme helt ned i 2%. Dette er i utgangspunktet for dere som spiller for svært store summer. I eksempelet under tar jeg utgangspunkt i 2% for både back og lay. Selv med 2% vil en innsats på 50000 kr ikke ende i tap (faktisk en liten gevinst på nesten 7 kroner!)

Finne matcher

Du finner ganske enkelt flere matcher mellom de ulike exchange-bookmakerene, særlig fra rundt en time før kampstart. Oddsen forandrer seg raskt, så det gjelder å ikke bruke altfor lang tid på å plassere spillene dine. Med 0% commission-avtaler finner du mange matcher hver eneste dag.

Om du klarer å «flytte» penger fra den ene exchange bookies til den andre, ta ut pengene, gjøre et nytt innskudd til begge exchange bookiene igjen, så repetere prosessen, så kommer du til å tjene store mengde med VIP poeng.

Et tips er å sette opp et filter i Oddsmatcheren med alle exchange bookmakerene du kommer til å bruke (BETDAQ er ikke tilgjengelig for nordmenn, dessverre.) Du kan på denne måten sette de ulike Exchange-bookmakerne mot hverandre ved å aktivere dem under «Bookmakers», samtidig som de er haket av under «Exchanges».

Asiatiske bookmakere

Et annet godt tips er å bruke de Asiatiske bookmakerene (Pinnacle og SBObet f.eks). Disse har en litt annen forretningsmodell en de tradisjonelle europeiske bookmakerne vi er vant til. Pga. det store volumet med spill og høy omsetning har de mulighet til å tilby den beste oddsen til oss. Oddsen endres også etter hvor mye som spilles på en side av spillet, og bevegelsene vil derfor være raske til tider. De er det vil kaller «sharp bookmakers». De spesialiserer seg på «asian handicap»-spill (f.eks over/under 2.5 mål osv.). Oddsen her ligger ofte rundt Exchange-bookmakerne, og dette kan derfor gi gode muligheter for spill mellom f.eks Pinnacle og Smarkets/tradisjonelle bookies.

Pinnacle og SBObet er for øyeblikket ikke tilgjengelige gjennom Oddsmonkey, slik de var tidligere. Jeg anbefaler derfor i mellomtiden å bruke en gratis Oddschecker, som f.eks Oddsportal. Her er et eksempel fra Serie A-kampen mellom Roma og Empoli.