Anbefalte Oddsmatcher-filter

Jeg anbefaler deg å bruke Oddsmatcheren til Oddsmonkey for å finne den beste oddsen både hos bookie og exchange. Oddsmatcheren sparer deg for utrolig mye tid. I og med at du kommer til å spille for større og større summer er det viktig at oddsen er så bra som mulig for å redusere tap under omsetning. Et generelt filter for Oddsmonkey vil se slik ut:

  1. Jeg tar ikke med hest, cricket, dart, golf og rugby.
  2. Alle markeder
  3. Kun de bookmakerene som er tilgjengelige for nordmenn
  4. Exchanges:
    1. Beholder Betfair under exchanges, men de har høy commission (6.5%)
    2. Fjerner BetDAQ – ikke tilgjengelig for nordmenn
    3. Smarkets og Matchbook er gull verdt. Matchbook har en 0%-kampanje gjennom Oddsmonkey, dersom du ikke har konto der. Dersom du har konto der ville jeg registrert meg på Profit Accumulator. Det koster 1£ (i skrivende stund), så kan du si opp tjenesten. Jeg tror de har tilgang til å gi eksisterende kunder 0% på Matchbook – jeg er ikke 100% sikker her.

Lagre filteret

Husk å lagre filteret, slik at det er lett tilgjengelig senere. Dette filteret er det mest «generelle», og du kan nå lage nye filter basert på dette. Du kan f.eks. ta med filter for bookies som tilbyr «tidlig utbetaling» (Bet365, f.eks.)

Husk å sette på e-mail varsel i Oddsmatcheren. Da går du aldri glipp av de beste matchene.

Dette var den siste guiden jeg hadde (jeg håper å få lagt til mer etterhvert! Blant annet guider rundt Casino-spill som også kan være egnet til Vipper-metoden. For en oversikt over aktuelle bookmakere, så ville jeg tatt en tur innom bonuslisten.

Du kan også ta en tur innom denne siden for å se hvilke bookies som er tilgjengelige for nordmenn, som også tilbyr Neteller som innskuddsmetode: https://www.top100bookmakers.com/deposit-options/neteller.php