Vanlige spørsmål om Vipper-metoden

Er dette lovlig?

Dette er 100% lovlig. Hvordan kan det være ulovlig å gjøre innskudd og uttak til bookmakere med dine egne penger?

Skatt?

Egne opptjente bonuspoeng og cashback er skattefritt, på samme måte som du tjener EB-poeng ved å fly SAS. Når det kommer til selve spillingen og gevinstene fra den, så anbefaler jeg å kikke på Skatteetaten sine sider. 

Siden strategien vår gjør at vi dekker alle utfall vil også nettogevinsten vår fra selve spillingen være tilnærmet 0 kr.

Jeg er fortsatt litt forvirret når det kommer til selve spillingen…

Spill-strategien er identisk som matched betting. Jeg anbefaler derfor å sette deg inn i dette før du begir det ut på Vipper-metoden.

Vil jeg limiteres hos bookmakerne for dette?

Alle spill og alle metoder som gjør at man får verdi hos bookmaker vil etterhvert føre til en limitering. Bookiene lar rett og slett ikke vinnende spillere spille etter en stund. Men, med denne metoden er du ikke avhengig av kampanjer og bonuser for å tjene penger. På den måten tar du ikke direkte fortjeneste fra bookmaker i den forstand, noe som kan hjelpe deg å holde deg under radaren lengre.

Kan Neteller limitere meg eller stenge kontoen min?

Neteller tjener penger hver gang du gjør et innskudd, så de er super happy for at du driver med dette. Cashback og reward poeng får du nettopp fordi de setter pris på at du er aktiv – og ønsker samtidig at du fortsetter. Så, nei, de vil ikke limitere eller stenge kontoen din.

Hvilken valuta bør jeg velge?

Det lønner seg alltid å velge norske kroner. Ved et uttak fra Neteller-kontoen din til din norske bank vil du slippe å betale valutavekslingsgebyr. Dette gebyret blir lavere jo høyere VIP-status du har. NOK/USD-kursen vil forandre seg hver dag, så antall poeng du får per krone vil variere. Ved en sterk krone får du flere poeng.

VIP-nivåene virker vanskelig å nå…hvordan klarer jeg det?

Målene til Platinum og Diamond ser uoppnåelige ut, men om du har 30-40.000 tilgjengelig og tilgang til bookmakere og exchange-bookmakere, så vil du nå disse nivåene raskt ved bruk av denne strategien og gode rutiner. Bare et kjapt eksempel. Si at du backer for 5.000 kr og layer for 5.000 kr hver dag i året, i gjennomsnitt. Det er 3.650.000 kr i innsatser som du kunne tatt ut og inn og fått poeng for, hvert år. Når du spiller for større og større innsatser vil dette også bli mye mer på kort tid.

Hvorfor må jeg registrere meg hos Neteller gjennom Sofapenger?

Jeg har alltid ønsket å være åpen om hvordan Sofapenger drives og hvordan denne siden tjener penger. På samme måte som med Oddsmonkey og Smarkets, så får jeg en bitteliten del av omsetningen til Neteller fra de brukerne som registrerer seg gjennom min link. Sofapenger er et 100% fritidsprosjekt for min del, og disse inntektene gjør det slik at alt innholdet på siden forblir gratis for deg.

I tillegg vil jeg kunne forhandle frem flere gode avtaler med Neteller (i tillegg til alle fordelene du får fra før) dersom du bruker linken min. Hvis du ikke bruker linkene mine til å registrere deg vil du ikke registreres hos Neteller som en Sofapenger-bruker, og da vil du gå glipp av fordelene. Jeg har en fortløpende dialog med Neteller; jo mer det omsettes for, jo bedre avtaler gir de meg og dere.

Det er mer lønnsomt for deg å bruke linken min, og samtidig hjelper du til å støtte Sofapenger med å fortsette å lage nytt innhold av høy kvalitet – vinn-vinn!

Hvis du allerede har en Neteller-konto, men ønsker å registrere deg under Sofapenger – ta en titt her.

Kommer det mer innhold fra Sofapenger om Vipper-metoden?

Denne metoden og alt innholdet her er relativt ferskt enda, og jeg har ikke sett denne metoden beskrevet på denne måten før. Derfor har jeg sannsynligvis ikke oppdaget alle mulighetene ennå. Jeg setter veldig pris på tilbakemeldinger fra dere om dere kommer over noe nyttig – enten det gjelder Matched Betting eller om det gjelder Vipper-metoden. 0%-kampanjene som går hos exchange-bookmakerene om dagen er gull verdt når det kommer til dette. De er ikke essensielle, men de gjør livet mye enklere. Om du vil oppdateres når det kommer nytt innhold, kan du bli med på maillisten lengst ned på hjemmesiden.

Hvor får jeg 0%-kampanjene som Exchange-bookiene tilbyr?

De er tilgjengelige gjennom Oddsmonkey.