4 ting du MÅ vite om ecopayz før du lager konto⚠️⚠️⚠️⚠️

1. February 2021

ecopayz 4 viktige ting

Nytt år og nye muligheter. Ecopayz har i 2021 overtatt tronen som den beste innskuddsmetoden når man skal spille hos norske bookmakere. Her er det 4 ting som er viktig å vite før man registrerer en konto. Vi har oppsummert det i noen korte avsnitt så du raskt og enkelt holder deg oppdatert!

Ecopayz gjør det raskere og lettere å spille

Med lave eller ikke-eksisterende avgifter er ecoPayz et fint alternativ til innskudd gjort med bankkort. Et kortinnskudd gjøres alltid via en tredjepartleverandør. Selv om innskuddet ofte er gjennomført på noen sekunder så vil det totalt sett bli dyrt når man medregner både valutagebyrer og mulige avgifter hos både bookmaker og tredjepartsleverandøren. En bankoverføring kan ta flere dager før den dukker opp på kontoen din, og de færreste av oss liker å måtte planlegge innskudd en uke eller to i forveien. Med ecoPayz gjør man innskudd til bookmakere på sekunder, og uttak tar som oftest bare noen få timer. ecoPayz tar altså de beste egenskapene fra kortinnskudd og bankoverføringer inn i en praktisk og brukervennlig løsning

Du må sende inn id-papirer

Det siste tiåret har det blitt mye strengere krav i forbindelse med pengeoverføringer og ulike finanstjenester man kan ha pengene sine. Dette er strenge regler i EU og EØS med mål for å motvirke kriminell aktivitet. Det er altså ingen grunn til bekymring når ecoPayz ber deg om å sende inn identifikasjonspapirer. Man må være forberedt på å sende inn førerkort eller pass, samt bevis adressebevis i form av f.eks en strømregning. Dette er noe du kommer til å oppleve hos alle seriøse aktører, og vi tør faktisk påstå at du heller bør være på vakt for tjenester som ikke krever en identifiseringsprosess!

ecopayz logo firkantet

 Ecopayz er tilgjengelig hos de fleste norske bookmakere

Etter at Paysafe trakk seg ut av det norske markedet mistet vi mange etablerte tjenester som Skrill, Neteller, Rapid Transfer og Paysafe-gavekort. Heldigvis er norske bookmakere veldig tilpasningsdyktige, og man kan nå bruke ecoPayz avgiftsfritt hos de aller fleste bookmakerne for norske spillere. Mens Betsson allerede hadde ecoPayz klart, fikset Coolbet og Bet90 fikset det like etterpå. Dette er fantastisk for oss som elsker gode bonustilbud. Det er raskt og enkelt å ta ut pengene fra bookmakere og deretter sette de inn hos en annen bookmaker som kanskje har en attraktiv kampanje pågående.

Eksklusivt ecoPayz-tilbud

Det er mange norske nettsider med veldig dårlige ecoPayz-tilbud. ecoPayz tjener penger hver gang en kunde gjør innskudd til en nettside eller bookmaker. Flere tilbydere betaler hver måned ut en liten sum av en brukers omsetning tilbake til brukeren – altså en slags “cashback”-ordning. Det er nå en haug av nettsider som kommer med misvisende informasjon om at du får gode tilbud ved å registrere din konto via dem, deriblant cashback. Samtidig beholder de hele cashback-summen selv. Vi er ikke en nettside som er avhengig av å feilinformere eller lure lesere og gir derfor denne cashbacken videre til dere som registrerer seg hos oss.

Vi får nesten daglig meldinger fra personer som har registrert seg via disse sidene og ønsker å få sin ecoPayz-konto slettet så de kan registrere seg via oss. Dette er dessverre ikke mulig pr i dag, så det er viktig å passe på at man får registrert seg via våre lenker. Les mer om vår avtale som gir deg cashback her. Vi kan garantere deg at det er den råeste og beste ecoPayz-avtalen i Norge!

Du kan gå rett til å registrere din ecoPayz-konto via oss ved å klikke her!