Årets beste bettingsider (2022)

Det finnes utallige bettingsider på nett, der du kan tippe på alt fra fotball og håndball til e-sport. Enten du liker tradisjonelle odds eller live betting, gjelder det å finne en bettingside som er både trygg, brukervennlig og morsom.

Mange synes det kan være nyttig å sjekke en nettside som viser månedens beste bettingsider på sin forside. Da får du raskt og enkelt oversikten du trenger, og kan sammenligne hvilke bettingsider som har de beste oddsbonusene.

Vi skal her gi deg noen flere tips til hvordan du finner markedets beste bettingsider!

Hva kjennetegner årets beste bettingsider?

Når du skal finne en god bettingside, er det viktig å ikke kun se etter gode bonuser. Det er nemlig også mange andre faktorer som spiller inn. Bonusene er så klart viktige, men du bør også sjekke at andre kriterier oppfylles.

Vi skal her se nærmere på hva som kjennetegner de beste bettingsidene i 2022!

Poker table betting scaled

Utvalg av betting-markeder og oddsobjekter

Når man snakker om betting, er det vanlig å høre om «markeder». Innen betting beskriver markeder ulike typer spill. Om du for eksempel skulle tippe på uavgjort, borte- eller hjemmeseier i en fotballkamp, tipper du på det vi kaller for 1×2-markedet.

Det finnes imidlertid mange markeder innen betting, og hva slags markeder som tilbys kan variere fra bettingside til bettingside. Her er noen markeder en god bettingside bør kunne tilby:

 • 1×2
 • Scoring for begge lag
 • Målscorere
 • Over/under
 • Dobbelsjanse
 • Asiatisk handicap
 • Gult/rødt kort
 • Hjørnespark
 • Wincast/scorecast
 • Europeisk handicap

Tilgang på sporter

Årets beste bettingsider i 2022 bør også ha et bredt tilbud av sportsgrener du kan tippe på. Mange bettingsider har også ikke-sportslige hendelser man kan tippe på, enten det er snakk om Eurovision eller politikk.

Det kan være lurt å finne en bettingside som tilbyr et variert tilbud av sportsgrener (og andre grener). Her er noen av grenene du bør kunne finne hos de beste bettingsidene:

 • Fotball
 • Håndball
 • Tennis
 • E-sport
 • Basketball
 • Amerikansk fotball
 • Badminton
 • Hesteløp
 • Motorsport

Kundeservice

For å kunne kalle seg årets beste bettingside i 2022, bør oddssiden også kunne vise til en lett tilgjengelig og hjelpsom kundeservice. Det er mange bettingsider som kan vise til døgnåpen support på live chat, e-post eller telefon.

Andre bettingsider har kundeservice som kun er tilgjengelig på dagtid. Dette er ikke nødvendigvis et problem, men om du spiller mye om kvelden/natten, er det gjerne fordelaktig med support 24/7.

Tenk også over hvorvidt du har behov for norskspråklig kundeservice, eller ikke. Om engelskkunnskapene dine er på et ok nivå, vil det som regel gå fint om bettingsiden ikke har norsk support.

Oddsbonuser og omsetningskrav

For mange spillere er gode oddsbonuser en viktig del av den totale spillopplevelsen. Derfor er det også viktig å sjekke om bettingsiden har gunstige bonuser, enten det er snakk om velkomstbonuser eller andre bonuser.

Det er ikke bare størrelsen på bonusen som skal være gunstig. Minst like viktig er det å se på omsetningskravet. Et omsetningskrav forteller nemlig hvor mange ganger du må satse et beløp før uttak blir tilgjengelig. Lavt omsetningskrav er med andre ord best.

Når det gjelder oddsbonuser, er det som regel mulig å finne mange morsomme bonuser hos bettingsidene. Disse bonusene kan for eksempel være i form av cashback, gratisspill eller innskuddsbonuser.

Mobil- og brukervennlig bettingside

Årets beste bettingsider i 2022 bør også ha en nettside som er mobilvennlig. Det betyr at du kan spille både på laptop, mobil, desktop eller nettbrett, uten at valg av enhet går utover spillopplevelsen. Mobilvennlige nettsider tilpasser seg skjermstørrelsen automatisk.

Det er så klart også viktig at nettsiden er brukervennlig. Dette innebærer for eksempel at siden har et ryddig design med oversiktlige menyer, og at det er enkelt å finne frem til kundeservice.

Sikkerhet

De beste bettingsidene må også ha et høyt sikkerhetsnivå. Det betyr blant annet at oddssiden har en gyldig lisens. Dette er noe du vanligvis finner informasjon om nederst på bettingsiden sin nettside. Lisensen er typisk fra Malta Gaming Authority eller Curaçao.

Foruten å være regulert av spillmyndigheter, er det viktig at bettingsiden har trygge betalingsmetoder. Sjekk at betalingsløsningene som tilbys kan brukes av norske spillere, enten det er snakk om eZeeWallet, MasterCard, Visa eller MuchBetter.

Sikkerhet handler også om at bettingsiden skal oppfordre spillerne sine til ansvarlig spill. Sjekk gjerne om du kan sette innsatsgrenser på bettingsiden, slik at du enklere kan få kontroll over pengebruken når du spiller.

Hva er egentlig årets beste bettingsider i 2022?

Det er veldig mange gode bettingsider som oppfyller alle krav til både sikkerhet, support, spillutvalg og brukervennlighet. Blant disse kan vi for eksempel nevne kjente bettingsider som Betsafe, Unibet og Wazamba.

Sjekk også ut sider som LeoVegas, CyberBet og ComeOn! dersom du er på jakt etter en moderne bettingside som har «alt». Det viktigste er at du finner en oddsside som oppfyller dine krav. Registrer deg på en av markedets beste bettingsider, i dag!