BetInAsia – vanlige spørsmål og svar

Hva bruker jeg for å finne gode matcher med BetInAsia?

Du kan bruke Oddsmonkey og Betfair som exchange i Oddsmatcheren. Legg inn 3% som commission i Oddsmatcher-innstillinger. Du kan også bruke oddsen fra Pinnacle, Matchbook og BetDAQ.

Betaler jeg commission på spillene mine gjennom Black?

Commission for spill er medregnet i oddsen du ser i Black, så det er ikke noe du trenger å tenke på. Du legger derfor 0% i kalkulatoren når du skal regne ut innsats. BetInAsia betaler 3% i commission til Betfair, og oddsen du ser er derfor medregnet denne.

Jeg ser ikke priser fra Betfair, BetDAQ og Matchbook i Black

Det kan hende du må be kundeservice aktivere exchange-prisene for deg.

Hvorfor anbefaler dere at man deaktiverer Singbet?

Singbet er kjent for å av og til voide spill etter at kampen er ferdigspilt. Dette skjer veldig sjeldent, men vi anbefaler allikevel å ikke benytte Singebet i Black.

Hvordan får jeg spille med NOK i Black?

Etter du gjør innskudd, enten med bankoverføring eller via kryptovaluta, så er pengene dine i BetInAsia-walleten din, men i EUR. Deretter ber du kundeservice åpne en Black-konto i NOK, så gjør du en overføring fra wallet til Black. EUR-NOK konverteringen skjer via dagens kurser hos xe.com, slik at du ikke taper noe på konverteringen.

Hvor ser jeg hvor mye jeg har tjent i cashback?

Cashback utregnes basert på månedlig omsetning. Har du satt spill for 100 000 kr vil du få cashback på dette, altså 0.125% av 100 000 kr. Omsetning kan du se under “Analytics” i Black.

Hvor ser jeg hvor likvide markedene jeg vil spille på er / hvor mye jeg kan spille for på et spill?

Når du velger den oddsen du vil spille på så vil tilgjengelig likviditet stå rett over odds. Dette er tilsvarende oppsett som Betfair har. Dersom det ikke er nok likviditet tilgjengelig vil BetInAsia forsøke å sette resterende sum til samme pris. Dersom det ikke blir matched vil du se dette under “Recent Orders”.

Hvor lang tid tar det før spillet mitt blir avgjort / “settled”?

Det varierer utifra hvilken bookmaker spillet ditt er satt hos, og hva slags liga du har spilt på. Noen settler nesten med en gang etter at en kamp er ferdig, mens det dessverre kan ta noen timer før du får gevinsten i andre tilfeller. Betfair og de andre exchangene er raske, mens Penta88 er tregere. Vi anbefaler uansett å ta den beste oddsen tilgjengelig, uavhengig av hvem som tilbyr den.

Spillet mitt ble delvis matchet, hva gjør jeg da?

Dersom en del av spillet ditt ikke blir matched må du legge inn et nytt spill med den resterende summen som ikke ble matchet. Har oddsen forandret seg litt vil det ha minimalt å si.

Hele spillet mitt blir ikke matchet – gjør jeg noe feil?

Ettersom spillene settes i EUR hos bookmakerne i Black så kan man oppleve at 1% eller mindre av den summen man setter spillet for ikke blir matchet. Spiller du 100 kr kan du av og til se at kun 99 kr blir spilt. Siden man henter verdien hos bookmakere, og ikke BetInAsia, med matched betting så vil man over tid ikke tape noe penger på grunn av dette. Hvis du likevel ønsker litt mer kontroll så kan det være lurt å da runde opp hva du setter hos BetInAsia med noen få kroner.

Hvordan spiller jeg på kampresultat (correct score)?

Du kan se odds for correct score og mange andre markeder ved å klikke på “add markets”, oppe i venstre hjørne. Hak av på de markedene du vil se i trade-feeden din.