Hvordan gjøre innskudd til BetInAsia?

Innskudd med bankoverføring eller kryptovaluta

Etter at det ikke lengre ble mulig med innskudd gjort med ewallets er det per i dag kun bankoverføring og kryptovaluta som er de mulige innskuddsalternativene hos BetInAsia. Begge innskuddsmetodene har ingen avgifter, men når du kjøper og overfører kryptovaluta vil du da betale noen avgifter, avhengig av hva du kjøper.

   Innskudd med kryptovaluta

   Hvis du ønsker å sette inn penger til BetinAsia med kryptovaluta så anbefaler vi at du benytter deg av enten Litecoin eller Ripple (XRP). Mens Bitcoin og Ethereum er mer kjente og utbredt har de også store overføringsavgifter som både gjør det tregt og dyrt for innskudd til BetinAsia. 

    Forskjellige kryptobørser har alle sine fordeler og ulemper, men vi mener at totalt sett at Coinbase og Binance er de beste tjenestene:

    • Kurs gitt ved kjøp og salg
    • Totalt avgiftsnivå
    • Brukervennlighet
    • Hastighet på overføringer på innskudd og uttak
    • Sikkerhet
    • Kundeservice
    • Integrert funksjon for innhenting av transaksjoner ifbm. skattemeldingen

    Det finnes andre gode alternativer der ute, som f.eks Kraken, Kucoin osv.

      Hva trenger jeg for å gjøre innskudd med krypto til BetInAsia?

      Du trenger en krypto-børs der du kan kjøpe kryptovaluta. Vi anbefaler at du bruker en velrenommert og etablert aktør, som f.eks Coinbase og Binance.

      exodus logo

      Du trenger en ekstern wallet du kan oppbevare valutaen din på. Vi anbefaler i utgangspunktet ikke å oppbevare krypto hos børsene. Exodus er et godt valg!

      betinasialogo

      Du trenger også selvfølgelig en BetInAsia-konto. Lager du konto via Sofapenger får du også 0.125% cashback på alle spill du har gjort gjennom Black!

      Litecoin

      Litecoin – Slik setter du inn penger til BetInAsia steg for steg

      Innskudd til kryptobørs

      Gjør innskudd fra din bankkonto ved å trykke på “Innskudd”, “Deposit” eller tilsvarende. Det er forskjell fra bank til bank og noen vil oppleve at pengene blir tilgjengelig med en gang hos kryptobørs, mens andre kan oppleve at det tar noen dager før pengene er klare til bruk.

      Coinbase og Binance støtter “instant SEPA”, så pengene er ofte på plass ila. sekunder.

      Innskudd til

      Kjøp Litecoin hos kryptobørs

      For å kjøpe Litecoin kan man gjøre det enkelt via “kjøp og selg”-skjermen.

      Kursen i bildet er kursen på nåværende tidspunkt. Du ser også hva gebyret på handel blir før du kjøper, i vårt tilfelle ca 15 kr.

      Kjop av litecoin i

      Send Litecoin fra kryptobørs til Exodus

      Vi går så inn i Exodus som er vår anbefalte Ewallet. Dette er en brukervennlig og fin lommebok for kryptovaluta som gjør det enklere å gjøre overføringer. Klikk på lommeboksymbolet i menyen helt øverst og velg “Litecoin” på venstre side for å komme til din litecoin lommebok.

      Vi går så tilbake på kryptobørsen og trykker på “overføringer” fra hovedmenyen. Her går vi så inn på “uttak – send kryptovaluta” under kryptolommebok. Her limer vi inn adressen for litecoin lommeboken vår fra Exodus og trykker på overfør.

      Exodus adresse
      Send Litecoin til

      Send Litecoin fra Exodus til BetInAsia

      Med pengene klare hos Exodus trenger vi adressen til lommeboken til BetinAsia. Gå inn under Deposit –> Crypto og velg LTC fra menyen der. Da genereres en personlig LTC-addresse til deg.

      Deretter går du til “SEND” i Exodus og limer adressen du hentet i BetInAsia-portalen inn i feltet der. Ved å trykke på “All” knappen får vi overført makssummen, inkludert overføringsavgiften.

      BetInAsia deposit LTC
      Exodus send litecoin til BetInAsia

      Penger på Black-konto klar til bruk!

      Overføringen mellom BiA wallet og Black pleier å gå raskt. Du vil nå ha pengene dine klart til bruk inne på Black. Gratulerer!

      Innskudd med krypto involverer noen gebyrer, samt risiko for negative utfall av valutasvingningene. I vårt tilfelle var vi her litt uheldige med kursen, som duppet litt etter vi kjøpte, noe som endte med ca. 300 kr i tap på et innskudd på 3.000 kr.

      Det er viktig å være obs på dette – andre ganger vil det svinge andre veien og du vil kanskje sitte med 3.300 kr i i stedet for.

      Black penger pa konto

      Ripple (XRP)

      Ripple (XRP) – Slik setter du inn penger til BetInAsia steg for steg

      Lag konto hos en kryptobørs

      Vi bruker en kryptobørs for å kjøpe XRP. Det er mange meninger om hvilke kryptobørser som er de beste, og vi mener Coinbase eller Binance er blant de bedre, særlig mtp. brukervennlighet, men også på priser. Først setter vi inn ønsket beløp til kryptobørs via bankoverføring.

      1 Miraiex bankinnskudd

      Kjøp ønsket mengde kryptovaluta

      Nå kjøper du den mengden kryptovaluta du vil ha. I dette eksempelet kjøper jeg XRP for 2000 kr. Det kommer da et gebyr på 9.95 kr.

      2 Miraiex XRP kjop
      3 Miraiex XRP kjop bekreftelse

      Last ned Exodus – en ekstern “wallet” som du lagrer kryptovalutaen din på

      En kryptovaluta-“wallet” er et sted der du lagrer kryptoen din. Det er typisk en app til enten PC eller mobil som har en egen adresse du kan sende og motta kryptovaluta til og fra.

      Som et ekstra sikkerhetsledd anbefaler vi å bruke en ekstern wallet. Dette er både pga sikkerhet, da du nå lagrer kryptovalutaen din på din egen enhet, og ikke holder de hos en børs. I tillegg er vi usikre på hvor glade kryptobørsene blir hvis man overfører midler direkte fra dem til en bookmaker. Vi anbefaler Exodus som wallet.

      Åpne deretter en XRP wallet i Exodus. Da får du en adresse til XRP wallet’en din.

      4 Exodus last ned

      Send XRP fra kryptobørs til Exodus

      Nå har du XRP hos kryptobørs og en tom wallet hos Exodus. Da sender du ønsket mengde XRP til Exodus gjennom “send kryptovaluta” funksjonen til kryptobørsen.

      Legg inn wallet-adressen til Exodus wallet’en din under “mottakers XRP adresse”. Her trenger du ingen destinasjonskode. Merk at denne overføringen koster 2 XRP og at du minimum kan overføre 25 XRP.

      5 Send XRP fra Miraiex til
      6 Bekreftelse på XRP til

      Mottatt XRP hos Exodus fra kryptobørs

      Overføringen av XRP fra kryptobørs til Exodus tar bare et par sekunder. Etter du har mottatt XRP hos Exodus er du klar til å sende midlene videre til BetInAsia.

      Exodus krever at det står igjen et lite XRP beløp, så det vil ikke være mulig å sende 100% av beholdningen din! Dette får du ut hvis/når du avslutter wallet.

       

      Exodus XRP wallet

      Send XRP til BetInAsia fra Exodus

      For å sende XRP til BetInAsia trenger du informasjon om BetInAsia sin wallet-adresse. Den får du når du kontakter kundeservice på chat eller mail.

      NB! Her er det viktig å huske på å legge inn BÅDE wallet adresse og destination tag.

      Les mailen fra BetInAsia nøye før du gjør din første overføring av XRP til BetInAsia sin wallet.

      Før du gjør innskudd – hør med BiA om de fortsatt har samme wallet adresse!

      BetInAsia deposit XRP
      Exodus send XRP to BiA

      Overfør penger fra BetInAsia wallet til din Black-konto

      Etter at XRP-innskuddet ditt er på plass i din BetInAsia wallet sender du det videre til Black-kontoen din. Da går du inn på “Transfer” og velger “from BetInAsia wallet” og “to Black”. Kontakt gjerne kundeservice for å få fortgang i transaksjonen. Etter kort tid er midlene dine tilgjengelig å spille for.

      I mitt tilfelle tapte jeg litt pga. XRP-kursen og sitter igjen med litt mindre enn det jeg startet med, etter gebyrer. Det er viktig å være klar over at XRP er ganske volatilt og det kan derfor hende at du enten taper eller tjener noe på kjøp og overføring av XRP.

      Betinasia transfer funds
      Screenshot 2021 04 16 at 14.42.29

      Bankoverføring

      Bankoverføring – hvordan gjøre innskudd til BetInAsia

      Her viser vi hvordan du enkelt kan gjøre en bankoverføring til BetInAsia. I eksempelet bruker vi Revolut, men det er verdt å vite at Revolut ikke er veldig glade i gambling-relaterte transaksjoner, så det er ikke å anbefale å gjøre store og hyppige innskudd fra Revolut.

      Først må du ha en BetInAsia konto. Registrer via Sofapenger for eksklusiv cashbackavtale på 0.125% – den beste på markedet. Etter verifisering er fullført kan du velge om du skal gjøre innskudd med kryptovaluta eller bankoverføring. Her viser vi hvordan du gjør innskudd med bankoverføring gjennom Revolut.

      NB! Vi har sett flere personer som har hatt problemer med bankoverføringer fra DNB. DNB setter ikke pris på overføring til BetInAsia, så vi anbefaler derfor Revolut eller en annen bank.

      BiA bank details

      Gå til Revolut. Du skal sende penger i EUR, så konverter penger fra NOK til EUR dersom det er nødvendig. Legg inn bankdetaljene til BetInAsia og legg inn det unike referansenummeret. Husk at hver kunde har et unikt referansenummer! Deretter er det bare å sende!

      Pengene overføres ofte kjapt og er som regel inne samme dag.

      NB! Det er viktig å merke at Revolut i utgangspunktet ikke er veldig glade i gambling-relaterte transaksjoner. Så dersom Revolut-kontoen din i større grad kun benyttes til dette vil de sannsynligvis reagere og kanskje stenge kontoen din. Dersom man blander inn vanlig forbruk og hverdagslige innkjøp vil det sannsynligvis gå fint.

      Dersom du planlegger flere og store overføringer vil vi ikke anbefale Revolut.

      IMG 3825
      IMG 3826