Betting-høsten 2021 – Tips og triks

24. September 2021

beste betting tips 2021

En ny fotballsesong er i gang og et av de mest begivenhetsrike overgangsvinduene noensinne er over. Med Ronaldo tilbake hos Manchester United og Messi sin sjokkovergang til PSG er det nå mange spennende kamper i vente i alle de store europeiske ligaene. Som vanlig er dessverre katt og mus-leken mellom lotteritilsynet og lovlige europeiske bookmakere i full gang, noe som gjør at det ofte vil være endringer i innskudds og uttaksmetoder. Her er våre beste tips for hvordan du burde tippe høsten 2021.

1. Unngå kortinnskudd og bankoverføringer fra Norge

Selv om det er både lovlig og lurt å spille hos utenlandske bookmakere så gjør lotteritilsynet det så vanskelig som mulig for norske spillere. Målet er at norske spillere heller skal spille hos Norsk Tipping. Et av deres nyere tiltak er å kreve at norske banker sperrer overføringer til og fra bookmakere. I ytterste konsekvens kan du få bankkontoen din stengt hvis du ignorerer advarslene deres om å stoppe. Du kan lese mer om det ved å klikke her. Dette kan man unngå ved å benytte seg av en ewallet som jeton wallet eller et kort fra Revolut. Da kan man trygt og enkelt gjøre innskudd og uttak med raske overføringer og minimale avgifter.

2. Ha på sms og e-postvarsling

Det er nå blitt store forskjeller på hva slags tilbud man får fra bookmakere og når disse kommer. Det er derfor smart å ha på all varsling så du ikke går glipp av saftige bonuser som havner på din konto. Det er ikke lenger slik at “alle” kaster seg over de største konkurransene og prøver å gi de beste tilbudene. Plutselig dukker det opp gode tilbud for å feire at Casper Ruud har kommet langt i en tennis-turnering, for eksempel. Følg med på innboksen din så blir det kanskje mye penger å hente!

ronaldo tilbake til united

3. Ute etter best odds? Unngå Norsk Tipping…

Lotteritilsynet prøver å få så mange som mulig til å spille hos Norsk Tipping. Det betyr ekstra penger inn til staten og et spillmonopol hvor de har all kontroll. Det er likevel veldig smart å unngå å spille der dersom du er ute etter å vinne mest mulig på spillene dine. Hvis du lager en kupong med alle kampene i en Premier League runde så er det utrolige 9 000 kr som skiller gevinsten mellom Coolbet og Norsk Tipping hvis du spiller for 200 kr. Med så store forskjeller er det ingen tvil om at det er smart å spille hos utenlandske aktører. Det er jo tross alt lovlig, og til og med skattefritt med gevinster under 10 000 kr.

Vi håper disse tipsene er til god hjelp og hvis du fant denne artikkelen via et nettsøk så anbefaler vi deg å sjekke ut forsiden vår. Med Matched Betting kan du tjene penger hos bookmakere uten å risikere å tape en krone. Høres kanskje for godt ut til å være sant? Sjekk ut eboken vår for en detaljert forklaring!