Sofapenger

Make money from home with Matched Betting! Best guide in 2021!

MATCHED BETTINGXPERT
top banner images

Hvordan tjene 15.000 kr hver måned?

“Matched Betting” er en enkel metode som gjør at vi kan tjene penger på de ulike spillselskapenes bonuser og tilbud. Helt risikofritt!

Spillselskap (bookmakere) tilbyr bonuser i håp om å tiltrekke seg nye kunder. Dersom vi spiller på alle utfall i en bestemt kamp vil vi gjøre denne bonusen til garantert fortjeneste – Uansett hva resultatet i kampen blir!

Matched Betting i tre enkle trinn

Alle trinn enkelt forklart. Om noen minutter har du alt som trengs for å prøve ut Matched Betting!

1. Registrer

Lag konto hos en bookmaker og hos Betfair

2. Motta bonus

Gjør innskudd og motta bonus. Finn en kamp med Oddsmonkey. Plassér spill hos bookmaker og Betfair. Alle utfall er nå dekket

3. Gevinst

Innskuddet ditt og bonusen kan du nå ta ut. Gevinst – helt risikofritt!

Oversikt

Matched Betting - trinn for trinn

Her har vi satt sammen en detaljert gjennomgang av Matched Betting – alle trinn enkelt forklart. Om noen minutter har du alt som trengs for å prøve ut Matched Betting!

Anbefalte Matched Betting-tjenester

Anbefalte Matched Betting-tjenester og produkter vi benytter oss av.

oddsmonkeylogowhitebackground 1

Oddsmonkey benytter vi for oddssammenligning mellom bookmaker og Betfair. Denne sparer oss enormt med tid og penger!

Sjekk ut Oddsmonkey her

ewo2

eWallet-Optimizer tilbyr cashback med såkalte “e-lommebøker”. Disse e-lommebøkene er nyttige for å sette inn og ta ut penger fra Betfair og bookmakere.

Les mer om cashback og eWallet-Optimizer her

Betfair logo

Betfair er den beste og enkleste Exchange-bookmakeren tilgjengelig for nordmenn. Med 2 % commission på spillene dine får du en av markedets beste avtaler!

revo

Revolut ble nylig lansert i Norge, en britisk tjeneste som lar deg åpne en appbasert konto på et par minutter. Der kan du sende penger gratis, veksling valuta og betale.

Registrer konto her!

Bli med å snakk med andre norske Matched Betting-entusiaster

Vi har fra og med 2019 startet opp et eget chat room for nordmenn som driver med Matched Betting gjennom tjenesten Slack.

Så langt har chat room’et vært en suksess – diskusjoner om alt fra strategier, velkomsttilbud, reloadtilbud innskudds- og uttaksmetoder pågår nesten 24 timer i døgnet. Selv har vi lært masse nytt og fått utrolig mange gode tips!

p 1 slack

Cashback på Matched Betting? Les videre…

Vi har landet en avtale med eWallet-Optimizer, som er den største
affiliate’en for eWallets.

cashbackclipart

Vi har landet en avtale med eWallet-Optimizer, som er den største affiliate’en for eWallets. Vi kan nå tilby den sannsynligvis beste cashback-dealen på markedet dersom du registrerer en – eller flere – eWallet-kontoer gjennom Sofapenger.

Sofapenger har fra dag én vært et fritidsprosjekt for oss. Og vi vil gjerne at alle som bruker disse sidene og bruker linkene våre (og kanskje sender linkene til venner og familie) får noe tilbake de også.

Cashback’en dere får er derfor mellom en sum tilsvarende 50-100% av det vi får i fortjeneste fra EWO.

– En ganske god deal?

Her er det muligheter til å tjene store penger…

Den beste måten å loggføre spillene dine

I Matched Betting er det fort mange kontoer å holde styr på. Det er viktig å vite hvor mye penger man har tilgjengelig til en hver tid, slik at man får utnyttet tiden maksimalt.

Med god hjelp fra @Blåfjord har vi laget et Excel-ark som gjør at det blir enklere for deg å holde styr på spill og penger. Klikk bildet eller linken under for å laste ned!

Siste versjon: 2.1

magnus avatar new

Magnus - CEO

Jeg heter Magnus. Som student oppdaget jeg Matched Betting i 2014. Gevinstene herfra har kommet godt med til reising og andre hverdagslige utgifter.

Jeg har i løpet av disse årene testet ut flere Matched Betting-tjenester og produkter og i 2018 startet jeg Sofapenger.com. I dag benytter jeg meg av Oddsmonkey for å finne spill, Betfair for å plassere lay-spill, og cashback fra eWO!

Jeg er alltid på utkikk etter nye strategier og metoder for å tjene penger på betting. Så følg med på Sofapenger-sidene og abonner på nyhetsbrevet vårt for de siste nyhetene!

fredrik avatar new

Fredrik - CMO

Jeg heter Fredrik. Jeg oppdaget Matched Betting i 2017. Gevinstene herfra har kommet godt med til reising og andre hverdagslige utgifter som har økt min livskvalitet betraktelig! I dag benytter jeg meg av Oddsmonkey for å finne spill, Betfair for å plassere lay-spill, og cashback fra eWO!

Jeg er på mange måter testkaninen som sjekker ut om nye muligheter til å tjene penger er troverdige og seriøse. Jeg fikk personlig oppfølging av Magnus da jeg startet med dette selv noe som var for meg uvurdelig. Jeg håper jeg kan gjøre det samme for dere som besøker nettsiden for første gang. Så ikke nøl med å ta kontakt med meg i chatten eller på epost!


Hva andre sier om Matched Betting

Her er tilbakemeldinger fra folk som enten har funnet forum-tråden eller har funnet den første versjonen av e-boken til Magnus gjennom Oddsen.nu. Dersom noe vi har sagt eller skrevet har vært uklart har vi forsøkt å svare så godt vi kunne på disse spørsmålene.

Vi har også mottatt mye gode tilbakemeldinger, tips om nye bonuser og tilbud, og hvordan enklest mulig presentere Matched Betting til de som aldri har prøvd før.

– Tusen takk til dere!

“Sofapenger har gjort det mulig for meg å tjene penger på en metode jeg ikke har hatt noen erfaringer med. Jeg har tjent over 15.000 kr kun på noen uker!”

Marius

Student

“Har akkurat begynt med Matched Betting og jeg er veldig imponert så langt! Har bygd opp en liten sum på en uke – er veldig spent på hvordan det ser ut etter en måned eller to!”

Eivind

Bartender

Kontakt

Dersom du lurer på noe – send meg en melding!
Har du lyst til å gi en tilbakemelding eller dele dine erfaringer med Matched Betting – send meg en melding!

Send en melding