Er fotballen tilbake?

13. May 2020

Er fotballen tilbake

Endelig starter ligaene opp igjen!!!

Etter to måneder med ufrivillig pause fra matched betting og store sportsbegivenheter ser det ut til at vi er endelig nær en oppstart igjen. Bookmakerne har begynt å starte med bonuser igjen som forhåpentligvis bare kan bli bedre den kommende tiden. Den koreanske K-league 1 har allerede startet 8. mai med bedre matcher og tilbud enn det vi har hatt de to siste månedene. Det ser ut som at oppstarten har vært smertefritt og vi har med norske Bjørn Maars Johnsen med i ligaen som spiller for Ulsan. 

Siste oppdatering fra Europa

I Europa er det Bundesligaen som er først ut lørdag 16. mai med 9 kamper gjennom helgen og allerede store volum tradet på Smarkets. Mens en stor esport-kamp har ligget på 50 000,- i volum så er det flere dager i forveien to kamper med godt over 1 million i tradet volum, et veldig godt tegn!

Premier league har fortsatt ikke fått en bekreftet oppstart enda. Selv med store planer om oppstart igjen i juni er det usikkerhet rundt regler, hvor man skal spille og sikkerhet. Dette resulterer i at spillere og lag er usikre på om man rekker å komme til noen enighet. Bookmakerne gir det en 60% sannsynlighet for at oppstarten er i juni, men det er en odds som kan endre seg raskt. Selv om lagene ikke har startet den offisielle treningen enda så er det tydelig i nyhetsbilde at spillerne gjør seg klare for å starte å spille igjen. 

tysk fotball starter opp

Lokaloppgjør inntar Eliteserien

På norsk jord er man også godt i gang med planene om oppstart. Lagene har startet å trene og hvis alt går som det skal så har første eliteserie-kamp avspark 16. juni. Det blir også oppstart i 1. divisjon noe senere, for nå er planen 7. juli. For å minimere reise og risiko har de blitt delt inn i fire lokale grupper som skal spille mot hverandre i starten. Det er ikke endelige grupper, men de vil mest sannsynlig se slik ut: 

  1. Molde, Rosenborg, Kristiansund og Aalesund
  2. Brann, Haugesund, Viking og Bodø Glimt
  3. Start, Odd, Sandefjord og Strømsgodset
  4. Sarpsborg, Vålerenga, Stabæk og Mjøndalen.

Molde ser ut som den store taperen som må møte en av sine sterkeste motstandere Rosenborg på veldig kort tid. Forhåpentligvis et storoppgjør som vil gi oss noen fine bonuser!

Hva med de mer usikre ligaene? 

Hviterussisk fotball som har holdt jernet gående gjennom nedstengelsen opplever nå konsekvensene av det. To kamper er utsatt pga corona-utbrudd og det ser ut som at de kommer til å miste en del av den eksklusive oppmerksomheten de har hatt de siste ukene. 

Spanske La Liga er “suspendert på ubestemt tid”. Liga-presidenten ønsker oppstart igjen i midten av juni og de har ikke endret planene etter at flere spillere har testet positivt for covid-viruset. Franske Ligue 1 har tatt et mer drastisk valg og kansellert resten av sesongen. Dette bekreftet statsministeren allerede i april noe som resulterte i at PSG ble ligamester og at lagene på bunn av tabellen ikke får noen mulighet til å redde inn plassen sin. Om det var riktig å ta en så stor avgjørelse så raskt og  uten den samme betenkningstiden som de andre ligaene er ikke mulig å svare på nå. Vi får bare håpe at ting blir bedre fremover og at vi ikke opplever en ny stans!

la liga stopp

Gjør deg klar for å starte med matched betting nå!

Hvis du er helt ny til Sofapenger og matched betting så burde du bruke de siste dagene for oppstart til å gjøre deg klar. Registrer ewallets, Smarkets-konto og eventuelt oddsmonkey så du har alle kontoer registrerte og vertifiserte til oppstart. Les mer om det her:
https://sofapenger.com/cashback/

Vi vil også anbefale deg å gå gjennom bonuslisten og se på hvilke bookier du har lyst til å starte med. Det er veldig smart at du leser gjennom vilkårene på velkomstbonusene så du ikke får noen kjipe overraskelser. Hvis du ikke er sikker på hva du er ute etter så kan dette blogginnlegget være til god hjelp:

https://sofapenger.com/ekspertene-avslorer-hvilke-bookmakere-burde-du-starte-med/

Hvis du er helt fersk kan du klikke her for en link til eboken 🙂

Vi gleder oss til å se på mye god fotball fremover!