eWallets – Gjennomgang av de beste ewallets i Norge i 2023

Her er en oversikt over ewallets som tilbys norske spillere i 2023. Alle har ulike fordeler og ulemper, derfor anbefaler vi at du ikke binder deg til kun én eller to tilbydere. Gjennom Sofapenger vil du få eksklusive fordeler, som VIP-status, cashback på innskudd og mye mer.

Klikk deg inn til de ulike ewallet’ene og les hva vi har å skrive om hver enkelt!

MiFinity

MiFinity er en av de mest brukte eWallet’ene i Norge i 2023. De tilbys som innskudds- og uttaksmetode hos de aller fleste etablerte bookmakerne for norske kunder. Avgiftene er lave, det er mange muligheter for innskudd, og uttak går ofte raskt. P2P-muligheter setter vi selvfølgelig pris på. En app er rett rundt hjørnet og de får snart et dedikert MasterCard/Visa som gjør at du kan bruke gevinster i butikk eller andre steder du måtte ønske.

Alt i alt er Mifinity en ewallet vi anbefaler på det sterkeste. Vi har ingenting å utsette på funksjonalitet, og håper at de får på plass et VIP-program om ikke lenge.

Jeton

Jeton  brukes av mange spillere i Norge og er en av de første som virkelig “tok ansvar” etter at Skrill, Neteller og ecoPayz forsvant for norske spillere. De er relativt utbredt og har et ok avgiftsnivå på de fleste tjenestene sine. Jeton Card er et stort pluss, og de har også en egen VIP-klubb (JClub), der du får ekstra gode vilkår. 

Du kan gjøre innskudd gratis med bank og krypto, men ikke med kort. Du får også cashback på alle innskudd du gjør, som gjør Jeton svært attraktivt for Matched Betting.

Luxon

Luxon er kjent for lave avgifter og passer bra dersom man skal flytte større pengesummer. Gjennom Sofapenger får du høyeste VIP hvis du bruker linkene våre til registrering. Dette betyr at du får “VIP Noir” som gir deg de laveste avgiftene og de høyeste grensene for innskudd, uttak og p2p-overføringer. Ulempen med Luxon er at de ikke er like utbredt som andre ewallets enda. Vi håper dette endrer seg og at Luxon blir en ewallet som vil sette standarden for avgifter ellers i bransjen!

Hva er en eWallet?

En ewallet (eller e-lommebok) er en tjeneste som lar deg oppbevare og sende penger, til og fra ulike bookmakere og casino. Du kan gjøre innskudd og uttak, sende penger mellom ulike ewallet-kontoer, og bruke pengene du har der med et dedikert Visa-kort. Eksempel på eWallets er MiFinity, Luxon, Muchbetter, AstroPay og Jeton.

Hvilken eWallet er best?

Det er vanskelig å avgjøre hvilken ewallet som er best. Det kommer an på hvilke faktorer man ser på. Ser man på avgifter vil Luxon være gode. Ser man på "allsidighet" vil MiFinity være gode. Er VIP-tilbud viktig vil Jeton være et godt alternativ. Når man driver med betting vil man sannsynligvis bruke flere av disse tilbyderne, alt ettersom når de "passer best".

Hvorfor bør du registrere deg via våre nettsider?

Sofapenger har siden dag 1 hatt fokus på å skaffe de beste avtalene relatert til spill for norske spillere. Vi har flere eksklusive avtaler med ewallet-tilbydere der du får VIP-status, bedre vilkår osv. dersom du bruker linkene våre når du lager en konto.

Hvorfor må jeg sende inn ID / verifisere kontoen min?

eWallet-tilbydere må etterfølge strenge krav rundt hvitvaskingslovgivning i EU og andre steder i verden. Derfor gjennomfører de såkalte "KYC"-undersøkelser (Know Your Customer), der de må vite hvem du er og hvor pengene dine kommer fra. Dette er helt vanlig, og du finner ingen seriøse finansielle tjenester som ikke gjør dette.

Hvorfor bør jeg bruke en eWallet?

Det er flere grunner til det. For det første vil du betale mindre i gebyrer når du gjennomfører mange transaksjoner. For det andre vil det være problematisk for norske banker å tillate transaksjoner mellom norske kontoer og utenlandske spillselskap. For det tredje har eWallets ofte gode VIP-ordninger som passer Matched Betting perfekt!