Håkon tjener penger på risikofri gambling - Slik gjøres det

I en nylig artikkel publisert i Dagens Næringsliv (DN) ble det satt fokus på en fascinerende metode for å tjene penger, som mange kanskje ville avfeid som for god til å være sann. “Håkon”, en vanlig nordmann, har klart å navigere seg rundt i gamblingens verden på en måte som minimerer risikoen og maksimerer gevinsten. Hans hemmelighet? En teknikk kjent som “matched betting”. En side hustle som brukes for å garantere inntekt hos bookmakere.

For de av dere som er nye til dette konseptet, er “matched betting” en metode hvor man utnytter bookmakernes bonustilbud for å plassere innsatser på alle mulige utfall av et veddemål. Dette sikrer at uansett hva utfallet blir, vil du ende opp med en profitt eller i det minste ikke tape penger. Det høres kanskje komplisert ut, men frykt ikke! I denne artikkelen vil vi dykke dypere inn i hvordan dette fungerer, og hvordan du også kan begynne å tjene penger på risikofri gambling.

Håkon tjener penger på risikofri gambling

Dette er matched betting – enkelt forklart

Matched betting er ikke som tradisjonell gambling. Mens gambling ofte er basert på flaks, er matched betting en teknikk som matematisk genererer en fortjeneste fra innskuddsbonuser  som tilbys av spillselskaper. Mange bookmakere reklamerer for disse tilbudene for å tiltrekke seg nye kunder til å plassere spillhos dem. For eksempel kan de si: “Sett inn 500kr og få 500kr i bonus å spille for”

La oss bryte det ned med et enkelt eksempel. Forestill deg en fotballkamp mellom Manchester United og Liverpool. Manchester United vinner kampen 4-0. Før kampen plasserer du et “back” innsats hos en bookmaker hvor du har fått en bonus, at Manchester United vil vinne. Samtidig plasserer du en “lay” innsats på en betting exchange, hvor du satser mot Manchester Uniteds seier. Dette betyr at hvis Manchester United taper eller spiller uavgjort, vinner du “lay” innsatsen.

Ved å gjøre dette, kansellerer du effektivt risikoen på “back” innsatsen ved online bookies ved å satse mot deg selv til samme odds på en betting exchange. Med andre ord, du “matcher” innsatsen din. Etter din første eller “kvalifiserende” innsats med ekte penger, vil du bli tildelt den gratis innsatsen av bookmakeren. Dette er hvor fortjenesten blir laget. Du gjentar prosessen: satse med den gratis innsatsen og deretter “lay” innsatsen. Uansett resultat vil du være i fortjeneste.

Det som gjør matched betting så tiltalende er at det er en risikofri metode for å tjene penger. Du dekker alle mulige utfall av en hendelse, noe som betyr at du enten vinner “back” innsatsen eller “lay” innsatsen. Men det er viktig å være nøye og sørge for at du forstår konseptet fullt ut før du setter inn penger.

For de som er nye til konseptet, kan det virke komplisert i begynnelsen. Men med litt praksis og forståelse, kan du raskt begynne å se fortjeneste. Det er også verdt å merke seg at inntektene fra gamblingindustrien for tiden er skattefrie. Så mens du kan tjene en god sum penger fra matched betting, vil det for de fleste ikke erstatte en jobb.

I en verden hvor mange er på jakt etter sideinntekter og måter å tjene penger online, gir matched betting en unik mulighet til å tjene penger risikofritt. Med riktig kunnskap og verktøy, kan du dra nytte av de mange gratis innsatstilbudene som tilbys av bookmakere og tjene en pen fortjeneste uten å risikere dine egne penger.

Vi har også laget en ebok og en YouTube-video du kan bruke for å forstå konseptet bedre

Hvorfor er det mulig å gjøre matched betting?

Matched betting kan altså tjene deg gode penger på en enkel måte, men hvorfor tilbyr bookmakere slike bonuser i utgangspunktet?

Bookmakere er i en konstant kamp for å tiltrekke seg nye kunder i et svært konkurransepreget marked. For å skille seg ut, tilbyr de ofte generøse bonuser og kampanjer for å få nye spillere til å registrere seg og plassere spill. Disse tilbudene er designet for å lokke spillere til plattformen deres, i håp om at spilleren vil fortsette å satse og dermed generere mer inntekt for bookmakeren over tid.

Når det gjelder markedet for sportsbetting, er det drevet av odds. Disse oddsene er satt av bookmakere basert på sannsynligheten for et bestemt utfall. Men disse oddsene er ikke alltid nøyaktige, og det er her muligheten for “risikofri” gambling kommer inn. Ved å bruke matched betting, kan spillere plassere innsatser på alle mulige utfall av en hendelse ved å bruke både bookmakerens tilbud og en exchange. Dette sikrer at uansett hva utfallet blir, vil spilleren enten tjene penger eller i det minste ikke tape penger.

Men er matched betting bærekraftig over tid? Det er et spørsmål mange stiller seg. Mens det er sant at matched betting kan være svært lønnsomt i begynnelsen, er det viktig å merke seg at bookmakere ikke er uvitende om denne metoden. Noen bookmakere kan begrense eller stenge kontoer som de mistenker for å drive med matched betting. Dette betyr at mens matched betting kan være en god måte å tjene en rask fortjeneste på, kan det være vanskelig å opprettholde denne inntektskilden på lang sikt. Man er også avhengig av kampanjer og bonuser som gjør at det er lite forutsigbar inntekt. 

Til slutt, mens matched betting gir en unik mulighet til å tjene penger risikofritt, er det viktig å tilnærme seg metoden med forsiktighet og forståelse. Det er svært viktig å ha et seriøst forhold til dette og at man er disiplinert i fremgangsmåten. Utnytter man seg ikke av “matched” biten så ender man opp med å bare gjøre betting og da vil man matematisk sett ende opp med store økonomiske tap. Hvis du fortsatt er interessert i å lære mer om matched betting og hvordan dette er en bra side hustle for disiplinerte folk så er det bare å sjekke ut vår forside for mer informasjon