Mifinity Norge - 5 erfaringer du må vite om

Hva er Mifinity?

Mifinity er en ny tjeneste som lar deg gjøre innskudd og uttak hos norske bookmakere. Denne løsningen blir satset hardt på av både Betsson-gruppen og Comeon-gruppen, og det av god grunn. Her er det stor fokus på fleksibilitet med mange metoder for å gjøre innskudd og uttak.

Vi har testet løsningen i to år og har samlet erfaringer og tips du må vite om Mifinity før du lager en konto.

PS! Vi har også klart å få en eksklusiv avtale i Skandinavia med Mifinity. Registrerer du deg via våre linker så vil du få eksklusive fordeler på din konto.

Lag Mifinity-konto her og få eksklusive fordeler!

mifinity logo sofapenger

Hvorfor skal man ha Mifinity?

Hvis du gjør et comeback med nettspilling eller ikke har registrert deg på så mange sider, så er det kanskje vanskelig å se poenget ved å bruke Mifinity. Det er likevel utallige fordeler som Mifinity gir. Her er noen av de.

Når du gjør innskudd til en bookmaker med et vanlig bankkort så gjøres dette via et partnerselskap. Dette er nå ofte kryptoselskaper som tar betalt i Euro. Selv om bookmakeren ikke tar noe gebyr så tar gjerne denne tredjepartsleverandøren et gebyr i tillegg til valutagebyret man får.

Med uttak vil man oppleve samme problemstilling. Andre valutaer og gebyrer gjør ofte at gevinster blir spist, opp og man kan gjerne måtte vente flere dager om ikke uker på at pengene skal mottas.

Her kommer fordelene med Mifinity inn. Siden de fungerer som et mellomledd med god teknologi optimalisert for sikkerhet og hastighet så slipper man disse ulempene. Man slipper å forholde seg til skjulte gebyrer og andre valutaer. Innskudd vil gå gjennom på sekunder og uttak tar hos noen bookmakere godt under en time. Fra Mifinity er det enkelt å deretter gjøre uttak til enten kort eller bankkonto. Da kan man bruke gevinsten til det man måtte ønske!

mifinity info

Hvordan bruker man Mifinity wallet?

Det tar bare noen sekunder å registrere en bruker hos Mifinity. Det er viktig at man legger inn riktig informasjon her da alle selskaper som sender og mottar penger på vegne av sine brukere. Det heter “kjenn din kunde”-kravet (På engelsk “know your customer” – KYC). Det betyr at det ikke bare er trygt å sende inn informasjonen din til nettsiden, men at det også viser at du er hos en seriøs aktør.

Når du er inne på brukerkontoen kan du enkelt lage forskjellige kategorier for ulike typer spill. Du kan ha egne kontoer øremerket forskjellige valutaer og kategorier som reise, shopping og betting.

Hvordan lage konto hos Mifinity

  1. For å utnytte alle Mifinity fordelene må du lage en konto gjennom vår link. 
  2. Registrer konto og verifiser identiteten din. Dette må gjøres hos alle betalingsformidlere i Norge for å motvirke hvitvasking av penger. 
  3. Logg inn og lag wallets til betting (eller det du måtte ønske!)
  4. Du er klar til å gjøre innskudd!

Kan man bruke et Mifinity-kort fra Visa eller MasterCard?

For øyeblikket har ikke Mifinity et eget kort, men dette kommer i løpet av 2022. Heldigvis har de mange gode muligheter for å gjøre uttak direkte til kort eller konto for å raskt få muligheten til å bruke pengene du har hos Mifinity.

Er det avgifter og kostnader hos Mifinity?

Det koster ingen ting å opprette eller å ha en konto hos Mifinity. Det er mange muligheter for innskudd og uttak, alle med sine forskjellige avgifter. Så følg med på hvor store avgiftene er før du gjør innskudd.

Innskudd til Mifinity med kort er for eksempel gratis, mens det med kryptovaluta kommer en avgift på 1,8 prosent. Med de forskjellige uttaksmetodene er avgiftsnivået knyttet til hvor raskt man får pengene, så prøv å planlegg når du trenger pengene for å spare noen kroner. Husk også at bookmakere kan noen ganger ta en bit av kaken også. Hos Comeon er det 2% i avgift på innskudd, mens hos Bet90 er det gratis.

Finnes kundeservice i Norge med Mifinity?

Mifinity har dessverre ikke kundeservice på norsk, men man kan heldigvis få god hjelp likevel! Du kan enten sende de en henvendelse via et skjema de har på nettsiden, eller gå inn på deres side for ofte stilte spørsmål, hvor man kan komme kontakt med avdelingen på chat. Dette alternativet dukker opp nede på høyre side som et blått ikon.

Klikk her for å komme til deres chat

Klikk her for å kontakte de via deres skjema.

Oppsummering

Ved å registrere deg hos Mifinity via oss er det mange fordeler du vil dra nytte av. Innskudd og uttak hos bookmakere vil gå lynkjapt og uten skjulte gebyrer og avgifter. De er en ewallet-tilbyder med et godt og brukervennlig design og vi jobber hardt med å få til ekstra gode vilkår for alle som registrerer seg gjennom oss!

MIFINITY - SPØRSMÅL OG SVAR

Her har vi samlet svar på de vanligste spørsmålene om Mifinity. Hos Sofapenger får du eksklusive VIP-fordeler ved registrering via vår Mifinity-link. Vi jobber til en hver tid for å skaffe de beste vilkårene for norske kunder.

Hvor kan jeg bruke Mifinity?

Den siste tiden har Mifinity blitt mer utbredt og prioritert hos norske bookmakere. Comeon-gruppen sine mange bookmakere, Betsson, Nordicbet og Betsafe, samt Bet90 er bare noen av de store “norske” bookmakerne hvor Mifinity er tilgjengelig. Da vil du oppleve langt lavere gebyrer ed innskudd enn ved å bruke bankkort og uttak som ofte kommer på noen få timer istedenfor dager. 

Hvordan sette inn penger på Mifinity?

Det er enkelt å sette inn penger hos Mifinity. Innskudd kan gjøres på mange måter, inkludert bank, kort og kryptovaluta. Dette gjør at innskudd blir gjort raskt og effektivt. Det er også mulig å sende eller motta penger fra venner sine kontoer, såkalt “p2p-overføringer”.

Er våre erfaringer med Mifinity gode?

Mifinity er uten tvil en bra betalingsleverandør som vi kan anbefale å bruke til Matched Betting eller betting generelt. Det lar deg billig, raskt og trygt gjøre innskudd og uttak. Med vår eksklusive avtale vil du også få lavere kostnader som gjør Mifinity enda bedre. Derfor anbefaler vi Mifinity på det varmeste!

Hva er Sofapenger og hva gjør vi?

Sofapenger er en portal hvor vi lærer norske spillere ulike strategier for å maksimere inntekt relatert til betting. De enkleste er helt uten risiko, men vi har også mer avanserte løsninger med forventet positiv verdi for mer avanserte spillere. Som den største informasjonskilden til Matched Betting i Norge, og med mange års erfaring, lærer vi folk unik kunnskap. Les mer om Matched Betting her.