6 grunner til at MiraiEx førstevalget for Bitcoin betting🗠

11. February 2021

Miraiex kryptobors
Tradisjonelle bookmakere ser etter nye og kreative løsninger for innskudd og uttak i 2021. Nye innskudd- og uttaksmetoder hos norske bookmakere endrer seg titt og ofte, derfor er det vanskelig å vite hvilke alternativer som er tryggest, raskest og som har de laveste avgiftene. Det er mye snakk i bransjen om at kryptovaluta er løsningen fremover på hvordan kunder kan spille mest mulig smertefritt; enkle, raske og trygge løsninger er viktig for alle parter. Det finnes også mange amerikanske bookmakere der det allerede er mulig å bruke kryptovaluta til innskudd og uttak problemfritt, selv for oss i Norge. Mer om det kan dere lese her – eller sjekke ut linken som også er i bunn av denne artikkelen. 

For å kjøpe kryptovaluta finnes det mange forskjellige børser, og av alle vi har testet ut er MiraiEx uten tvil vår favoritt. Her er 6 grunner til hvorfor de er vårt førstevalg når vi kjøper kryptovaluta for bitcoin betting.

 

1. MiraiEx er billigst

Det finnes mange skjulte og “kreative” avgifter når du gjør innskudd hos bookmakere, så det er lett å få seg en overraskelse når du ser transaksjonsoversikten din etter innskudd. Innskuddsavgifter, salgsavgifter, overføringsavgifter og dårlige valutakurser er noen av årsakene som gjør at summen du betaler er høyere enn summen du får på konto. Her har MiraiEx enkelt og greit det billigste produktet totalt sett og har gode og transparente avgifter. I tillegg gjøres overføringer til MiraiEx lokalt, så man slipper valutagebyrer som blir veldig irriterende i lengden!

2. Hyppige forbedringer og nye funksjoner

Hos store internasjonale kryptovalutabørser føler fort at man forsvinner litt i mengden. Det kan være vanskelig å få hjelp, samt språkforvirring og ulike irriterende feil som gjøres noe med. MiraiEx har over lengre tid vist at de lytter til tilbakemeldinger og at de er seriøse i visjonen om å være det beste stedet å kjøpe kryptovaluta i Norge. Her kan man være trygg på at tilbakemeldinger blir tatt seriøst og fulgt opp.

Med appen til Miraiex kan man utføre kjøp på farten!

3. En enkel og trygg løsning for kjøp og salg av kryptovaluta

Hos mange kryptovalutabørser må man velge mellom en trygg eller enkel kundeopplevelse. Det å kun sikre kontoen sin med et passord er en stor sikkerhetsrisiko i 2021, men tofaktor-autentisering gjøres ofte via tredjepartsapper eller SMS, og krever bekreftelse fra flere steder før du får logget inn. MiraiEx har lagt opp en enkel og effektiv løsning der man trygt kan logge inn ved å bruke Vipps og all verifisering gjøres trygt med din personlige BankID.


4. Spar tid med skatteoppgjøret på kryptogevinstene dine gjennom MiraiEx

Med bare ett tastetrykk får du eksportert alle transaksjoner du har gjort inn og ut i løpet av et år. Dette er noe man skal legge ved skattemeldingen for å vise hvor mye man har fått i avkastning ved å investere i kryptovaluta. Høres kanskje enkelt ut, men hvis man har mange transaksjoner hos en børs som ikke tilrettelegger for norske brukere og norske skattemeldinger kan det plutselig gå med masse tid til en veldig kjedelig jobb. 

5.Et trygt utvalg av kryptovalutaer er tilgjengelig

Det er selvfølgelig gøy å spekulere i nye kryptovalutaer med drømmen om å mangedoble investeringen på kort tid. Dessverre er sannheten at de aller fleste valutaene dør ut og er verdt nærmest ingenting etter bare noen få år. Hos MiraiEx tilbys en god kombinasjon av store og trygge valutaer som holder seg stabilt og som er godt kjente. Bitcoin og Ethereum er uten tvil de mest kjente, men MiraiEx tilbyr også andre valutaer som har raskere overføringshastigheter og lave transaksjonsavgifter som Litecoin. Hvis du skal handle i mindre kjente og nye valutaer er ikke det dessverre mulig hos Miraiex, men for de aller fleste så er ikke det noe som burde være et problem!

6. Få opptil 200kr i bonus ved å registrere deg via oss

Som en ekstra takk for å velge MiraiEx etter å ha lest denne artikkelen kan du nå få opptil 200kr i bonus i kryptovaluta hvis du lager din konto via oss. De første 40 kronene får du bare ved å registrere deg og resten kommer etterhvert når har hatt en viss aktivitet. Mer lettjente penger skal du lete lenge etter!

PS.

Vi anbefaler alle som er nye til krypto å lese seg litt opp på hvordan teknologien fungerer og at man skaffer seg en egen lommebok. Det er ikke sjeldent at selv de største og mest kredible kryptovalutabørsene blir utsatt for kreative hackerangrep som tar alle pengene. “Du eier ikke en bil hvis du ikke eier bilnøkkelen”, og det samme kan man si om kryptovaluta. Ved å ha kryptovalutaen din i en egen lommebok har du selv kontroll på pengene. Selv anbefaler og bruker vi Exodus, da de har en fin kombinasjon av brukervennlighet og design.


Med MiraiEx-kontoen din i boks så er det bare å begynne med bitcoin betting. Bitcoin betting kan du lese mer om her.

Her er det bare å forberede seg på gode og hyppige bonuser, men litt mer arbeid!