NB! Neteller og Skrill stenger i Norge i desember 2020 – her er alternativet

Fra og med desember 2020 stenger Paysafe Group, altså Neteller, Skrill og Paysafecard, i Norge. Det vil ikke lengre være tillatt å benytte seg av disse som innskuddsmetode til bookmakere eller casinoer.

Løsningen er ecoPayz. Vi har Norges beste avtale der du får opp til 0.65% cashback på alle innskudd du gjør med ecoPayz. ecoPayz støttes av de aller fleste bookmakerne og er en trygg ewallet for 2021 og en verdig erstatter for Skrill og Neteller.

Neteller - komplett oversikt for bruk i Norge i 2020

Hva vi kan tilby av eksklusive Neteller-fordeler:

 • Automatisk Bronze PRO-konto!
 • Opp til 1 % cashback på alle bookmaker-innskuddene dine med Neteller
 • Oversikt over omsetning og cashback via eWallet-Optimizer
 • Scroll ned for å se hvordan utnytte disse tilbudene maksimalt!

Hva er Neteller?

Neteller er en såkalt “e-lommebok” eller “e-wallet”. Når det kommer til innskudd og uttak til og fra Smarkets, så anbefaler jeg dette. Norske banker blokkerer innskudd til Smarkets fra norske Visa-kort, så man må veien via Neteller for å få pengene inn der. I tillegg skjer innskudd og uttak mye raskere og gjerne uten gebyrer, slik som Visa- innskudd kan medføre. Jeg bruker Neteller selv, og er veldig fornøyd.

PS! Er du nysgjerrig på hvilke fordeler du får dersom du registrerer Neteller-konto gjennom Sofapenger – scroll ned!

Det er viktig å merke seg at man MÅ sette inn penger via bankoverføring til Neteller for at pengene skal kunne settes inn på Smarkets. (2019 oppdatering: Man kan også benytte seg av tjenester som Revolut for innskudd til Neteller og Smarkets. Raskere, men gebyrene kan variere.) Dersom du prøver med Visa-innskudd med et norsk kort til Neteller vil det komme opp en melding om hva midlene skal brukes til – “gambling” eller “non-gambling”. Da vil ikke transaksjonen godkjennes, ettersom pengene skal videre til gambling-nettsteder. Velger du “non-gambling” vil du ikke kunne sende pengene videre til Smarkets.

– Fra nå av skal vi kun bygge oss opp en fin bank!

NB! Det er viktig å huske på at det ikke er alle bookmakere som godtar e-wallets som innskuddsmetode under bonus-omsetning. Les alltid derfor bonusvilkår nøye. Her er det også viktig å ha samme valuta som du har hos bookmakerene. Hvis ikke må du betale valutavekslingsgebyrer som ofte kan være ganske stive – rundt 3-4%.

Hvordan gjøre innskudd til Smarkets med Neteller

Åpne Smarkets-konto via linken over for 100 kr i bonus

Åpne en Neteller-konto via linken over for å aktivere cashback. Husk også å lage en konto hos eWallet-Optimizer

Gjør innskudd til Neteller med Rapid Transfer eller Visa via Revolut.

Gjør innskudd til Smarkets med Neteller-kontoen din!

Sofapenger – Neteller-fordeler

Registrerer du Neteller-konto gjennom linkene på denne siden vil du få fordelene beskrevet øverst på denne siden. Det betyr blant annet at du får

 • 0.3% til 0.5% cashback fra første innskudd 🙂
 • Automatisk oppgradering til Bronze PRO!
 • Ytterligere opp til 0.5% cashback som Platinum og Diamond VIP

Eksempel på inntjening fra cashback via Neteller

 1. Du setter inn $7000 til bookmakere med Neteller på en måned. Du er Silver VIP. Du tjener $17.50 i cashback den måneden. Du tjener $210 i året.
 2. Du setter inn $55.000 til bookmakere med Neteller på en måned. Du er Gold VIP. Du tjener $192.50 i cashback den måneden. Du tjener $2.310 i året.
 3. Du setter inn $88.000 til bookmakere med Neteller på en måned. Du er Platinum VIP. Du tjener $550.00 i cashback den måneden. Du tjener $6.600 i året.
 4. Du setter inn $150.000 til bookmakere med Neteller på en måned. Du er Diamond VIP. Du tjener $1388.00 i cashback den måneden. Du tjener $16.650 i året.
 5. Du setter inn $400.000 til bookmakere med Neteller på en måned. Du er Diamond VIP. Du tjener $4.000.00 i cashback den måneden. Du thener $48.000 i året.

Har du konto uten cashback fra før?

Opprett en ny konto gjennom linken på denne siden. Neteller vil da fryse både den gamle og nye kontoen, og spørre deg om hvilken konto du ønsker å beholde. Da beholder du den nye. Etter at den er verifisert og du har gjort et innskudd vil jeg se den i min oversikt.

Hva er Bronze Pro?

Bronze Pro er det nyeste VIP-nivået til Neteller. Ved å registrere Neteller-konto gjennom Sofapenger kommer mange gode fordeler:

 • Kun $20.000 til Silver (sammenlignet med $50.000 for “vanlige” kontoer)
 • Max gebyr på 1.45% (max. $10) på pengeoverføringer
 • Ingen limits på innskudd og uttak!

VIP-nivåer

Neteller har følgende VIP-nivåer – Bronze, Bronze Pro (tilgjengelig automatisk gjennom Sofapenger!), Silver, Gold, Platinum og Diamond. Hvert nivå har ulike fordeler og krever ulike summer omsatt.

Platinum og Diamond gir 0.25% og 0.5% cashback. Så når du kommer dit en gang (om ikke altfor lenge, forhåpentligvis), vil du da tjene opp til 1.0% cashback på alle innskuddene dine (0.5% fra eWallet-Optimizer og 0.5% som Diamond.)

(April 2019) – En Sofapenger-bruker deler sine erfaringer med cashback-betting

Dette er erfaringer med cashback-betting en av Sofapenger-brukerne har. I løpet av 5 uker har han omsatt for over $160.000. (I teksten anonymiserer jeg navn og kamper spilt på for å unngå mulige koblinger og påfølgende limiteringer hos bookmakere. Summene og oddsen beskrevet er ekte.)

Jeg startet opp med Vipping for 5 uker siden etter at @SofaMagnus introduserte oss for konseptet. I dette innlegget ønsker jeg å dele mine erfaringer så langt, men først vil jeg gi en kort introduksjon av cashback-betting (“vipping”).

Hvordan kommer jeg i gang med cashback-betting?

Før du kan starte med cashback-betting må du ha en konto hos Neteller, Skrill eller ecoPayz. I tillegg trenger du kontoer hos Smarkets eller Matchbook og en eller flere bookies. Det er viktig at ewallet-kontoen din er knyttet til Sofapenger slik at du får cashback fra Sofapenger. Du kan få opp til 0.5% cashback og ytterligere 0.25% ved Platinum-status og 0.5% som Diamond VIP.

Det er hovedsaklig tre måter du kan drive med cashback-betting på:

 1. Matched Betting. Følg Matched Betting (MB) strategien, men du bør finne kamper med lav odds hos bookiene, rating på 100 eller høyere og sette spill med høy innsats (lav innsats hos Smarkets). Vil anbefale å sette opp et søk hos Oddsmonkey, slik at du får beskjed hver gang det dukker opp gode matcher.
 2. Dutch matcher. Denne strategien har ikke jeg benyttet meg av så mye til nå. En stor fordel med denne strategien er at ewallet-kontoen din ikke vil fylle seg opp. Vil anbefale å sette opp et søk hos Oddsmonkey.
 3. Exchange mot exchange. Har du konto hos både Smarkets og Matchbook, og har 0% commission hos begge kan du utnytte oddsforskjellene mellom de to. Legg merke til at du kun kan sette inn penger med ewallets og gjøre ett uttak i uken hos Matchbook. Vil anbefale dere å sette opp et søk i Oddsmonkey.

Hvilke bookmakere bør man bruke?

Jeg har brukt Coolbet, Unibet, Expekt, Rizk og Guts til Vipping. For å oppnå høy omsetning hos Neteller tar jeg ut alle gevinster hos bookiene. Noen dager har jeg både 5-6 uttak. Det er derfor viktig at bookiene er raske til å betale ut. Noen mener dette fører til limitering, men dette er selve kjernen i cashback-betting.

For 5 uker siden flyttet jeg pengene jeg hadde stående hos Skrill til Neteller. Jeg var tvilende til det, da jeg ikke ønsket å betale gebyr for å sende pengene, men etter noen runder bestemte jeg meg for å prøve cashback-betting.

Et eksempel på hvordan man driver cashback-betting

17. mars satte jeg mitt første spill.

20 000 kr på B i Alaves – Barcelona til 1.20 i odds. Barcelona vant, og jeg ba om uttak på 24.000 og pengene var på Neteller-kontoen etter noen få minutter.

Deretter satte jeg 15.000 kr på H i AZ Alkmaar – Heracles til 1.15. AZ vant 4-0 og jeg ba igjen om uttak.

Slik har jeg holdt på i 5 uker. Innsatsen har variert fra 1.000 – 30.000 pr. spill og oddsen mellom 1.05 – 1.6. 1.6 er etter min mening for høyt. Setter du f.eks. 10.000 kr på en kamp med 1.1 i odds, så risikerer du å tape 1.000 kr hos Smarkets. Er oddsen derimot 1.6 risikerer du å tape 6.000 kr. Da tømmes kontoen hos Smarkets fort.

Jeg har flere ganger funnet spill med rating på over 100. Strategien min er da å laye slik at jeg får tilbake innsats ved tap og hvis spillet går inn får jeg en gevinst på 100-200 kr. Altså en “underlaying”. Frem til nå har det vært en lønnsom strategi.

For min del har den største utfordringen vært at jeg nesten aldri taper hos bookiene. Det har ført til at beholdningen på Neteller-kontoen gradvis har vokst seg større og større samtidig som det har vært behov for mer midler på Smarkets-kontoen.

Status etter 5 uker er $160 000 i transaksjoner med Neteller.

Cashback

Neteller tilbyr sine Platinum og Diamond-kunder en cashback på 0.25% og 0.5% av de totale innskuddene man gjør til bookmaker. F.eks: Du gjør et innskudd på 10.000. Da får du 25 kr og 50 kr tilbake på konto, dersom du er Platinum eller Diamond-kunde.

Med dealen på denne siden får du i tillegg opp til 0.5% fra det første innskuddet du gjør! Det vil si at du som Diamond VIP kan få totalt 1.0% cashback!

Eksempel på hva du kan tjene: Gjør du innskudd for 20.000 kr/dag til bookies med Neteller på et år vil du tjene nesten 65.700 kr – bare i cashback!

Se tabell over for Sofapenger-tilbud!

Hvordan utnytte Sofapenger-fordelene best mulig

Her har vi samlet ulike metoder for å maksimere gevinsten din med Sofapenger-fordelene for ulike ewallets. Hele “cluet” er å få opp omsetningen din for å få så mye cashback som mulig. Dette kalles cashback-betting

Jeg anbefaler å begynne med minst 30.000 kr dersom du ønsker en grei gevinst med denne metoden. Med matched betting som basis vil du derfor fint klare å bygge deg opp en fin bank til dette.

Matched Betting

Ved å benytte seg av matched betting-prinsippene (backing og laying) kan man generere risikofri gevinst fra ewallet cashback. Finner du spill som har 100% rating eller over hos Oddsmonkey (altså der oddsen er lik eller bedre hos bookie, og dermed ikke gir noe kvalifiserende tap) så tjener du penger. 0% commission-kampanjene til Smarkets og Matchbook er fine til dette.

Gevinsten er her derfor ikke i selve spillene, men i cashback du får fra innskudd til bookies.

Les mer om Matched Betting her

OM

Jeg anbefaler å benytte Oddsmonkey sin Oddsmatcher til dette. Bruk filter med:

 • 100% og over
 • Lav odds (1.00 – 1.50)
 • Kamper som er innenfor 24t
 • Helst kamper med høy likviditet (mye penger i omløp)

I tillegg anbefales det å lage et filter med kun exchange-bookmakerene med, altså Smarkets, Betfair og Matchbook. Her kan filteret være så “bredt” du vil. Du kan også spille på hva du vil, ettersom disse aldri vil limitere deg. Hold deg over 100% for å unngå å tape noe på spillene dine.

Dutching

En meget god metode for å få gjort så mange innskudd som mulig er såkalt “threeway dutching”. Her spiller man altså 3 bookmakere mot hverandre. I Dutchmatcheren til Oddsmonkey finnner man, i skrivende stund, disse matchene:

Dutchmatcher

Jeg valgte å spille på Groningen mot ADO Den Haag.

dutch calc real

Utregning av innsatser

For å gå under radaren bør man derfor runde innsatsene opp eller ned. Da benytter man seg av en litt mer avansert kalkulator som tillater runding av innsatser. Det er umulig å få gevinstfordelingen like jevn som når man ikke runder, derfor vil det ene utfallet gi et lite tap, mens de to andre vil gi litt mer profitt. Over tid vil disse små summene jevne seg ut. (I eksempelet bruker jeg kanskje summer som er litt høye for noen.)

Her har jeg fått rene summer på 20.000, 23.000 og 53.000 kr. Tilsammen vil jeg også da få omsatt for 96.000 kroner – kun på én kamp!

Gevinsten vår her blir da 384 kr (0.4%) i cashback.

Det høres kanskje lite ut – men i løpet av et år blir det nesten 140.000 kr i cashback.

Dersom du er Platinum eller Diamond blir gevinstene en god del større.

Kalkulatoren er tilgjengelig gratis her: https://en.surebet.com/calculator

Vanlige spørsmål

Er dette lovlig?

Dette er helt lovlig. ewallets tjener sine penger hver gang du gjør innskudd til bookmaker, så de er kjempeglade for dette. Ewallets vil heller aldri limitere deg.

Skatt?

Når det kommer til spillingen og gevinstene fra den, så anbefaler jeg å kikke på Skatteetaten sine sider. 

Limitering?

En limitering er en innsatsbegrensning bookiene setter på kontoen din dersom de ikke er fornøyd med deg som kunde. Bookiene vil etter en viss tid limitere vinnende spillere – uavhengig av hvilke metoder man benytter seg av. Bruker man bonuser og andre kampanjer hyppig vil man kanskje limiteres raskere. Med denne metoden er du ikke avhengig av kampanjer og bonuser for å tjene penger, så kanskje vil kontoene dine vare litt lengre.

Hvilken valuta bør jeg velge?

Det lønner seg alltid å velge norske kroner. Uttak fra ewallets koster noen kroner. Dette gebyret blir lavere jo høyere VIP-status du har. NOK/USD-kursen vil forandre seg hver dag, så antall poeng du får per krone vil variere. Ved en sterk krone får du flere poeng.

Hvorfor må jeg registrere ewallet-kontoer gjennom Sofapenger?

Jeg har alltid ønsket å være åpen om hvordan Sofapenger drives og hvordan denne siden tjener penger. På samme måte som med Oddsmonkey og Smarkets, så får jeg en bitteliten del av omsetningen som genereres fra de brukerne som registrerer seg gjennom min link. Sofapenger er et 100% fritidsprosjekt for min del, og disse inntektene gjør det slik at alt innholdet på siden forblir gratis for deg.

Hvor ofte får jeg utbetalt cashback?

Cashback utbetales fra meg hver måned. Er du Platinum eller Diamond får du den delen av cashback fra Neteller og resten fra eWallet-Optimizer.