Ny sesong av Premier League er rett rundt hjørnet

8. August 2019

 

Premier league starter, er du klar med ewallet på plass?

Med en rolig fotball-sommer uten fotball-VM eller EM braker det nå løs med 2018/2019 sesongen av Premier League i England.

Med 38 runder til sammen hver sesong er det mye god fotball å glede seg til, og forhåpentligvis ser vi også noen sjokkresultat i løpet av sesongen. Vil Manchester City ta ligatittelen for tredje gang på rad, eller vil noen av de andre lagene ende på toppen? Med verdens mest lukrative liga like rundt hjørnet er det ingen tvil om at bookmakerne kommer til å være gavmilde med gode bonuser som det bare er å glede seg til.

 

Hva sier tallene?

Oddsen på favorittene er uten tvil ganske brutale før første kamp er spilt. City står som soleklare favoritter til å ta ligaen med 66.67% sannsynlighet (1.5 i odds) med Liverpool et stykke bak med en 23.8% sannsynlighet (4.2 i odds). Det er så langt ned til resten av lagene som for øyeblikket ligger på 25 og høyere odds for å vinne. Solskjær og United ligger for øyeblikket på en 5. plass hos bookmakerne for å ta den gjeve tittelen. Vinner Solskjær får du hele 48 ganger pengene! På de farlige nedrykksplassene er det Sheffield og Norwich som trumfer med 1.78 og 2.1 i odds på nedrykk.

Det er allerede store volum som har begynt å flytte seg i forkant av starten av helgens kamper. De tre mest spilte kampene har til nå tradet for over 3,2 millioner kroner – noe som vil gjøre det mye lettere å finne gode matcher til Matched Betting. En annen bonus er at man da lettere klarer å holde kontoer unna søkelyset til bookmakerne – rett og slett ved at man “glir inn i mengden” av å spille på store kamper og ligaer. På vår offisielle Slack-kanal vil du alltid få den siste infoen om nye reload-tilbud. Det er også nye gode velkomstbonuser og ikke minst oppdaterte tips og triks fra andre brukere.

Link til Slack

Pass på pengene dine!

Husk å være ekstra forsiktig så du ikke taper alle gevinstene dine på unødvendige avgifter, gebyrer og sperrer. Lotteritilsynet og de norske bankene har vært ganske på hugget med å fryse utbetalinger og utbetalingsmetoder, og derforholde pengene dine over lengre tid. Vi anbefaler deg å bruke en e-wallet fra enten Skrill, Neteller eller EcoPayz for å sikre pengene dine og holde innskudd og uttak raske og trygge. Husk at ved å registrere deg via vår eksklusive samarbeidsavtale vil du også få opp til 0.5% i cashback på alle innskudd og kunne starte å bygge opp likviditet til å drive med vipping – en veldig lukrativ ekstrainntekt ved siden av Matched Betting.

Har du tips eller anbefalinger om turneringer du ønsker at vi skal skrive om? Skriv i kommentarfeltet eller kontakt oss på Slack!

 

Våre anbefalte ewallets:
Våre anbefalte matched betting verktøy:

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *