Premier League er tilbake, hvem har best odds for 2020 til 2021-sesongen?

9. September 2020

 

Er fotballen tilbake 1

Uforutsigbarhet er kanskje ordet som har beskrevet sportsåret 2020 best. OL og fotball-EM har ikke blitt noe av, men vi har likevel hatt noen spennende opplevelser. Liverpool dominerte gjennom Premier League og fikk i sommer endelig sin første pokal på 20 år, og Bayern München klarte å ta Champions League-tittelen for første gang på 7 år.

Med et kaotisk overgangsvindu med mindre endringer for Liverpool, et Chelsea som har dratt kredittkortet, et Manchester City som måtte se Messi glippe mellom fingrene og et Manchester United som ingen vet hva gjør, så er det spennende å se hva som skjer i 2020/2021-sesongen i Premier League!

Så hva sier oddsen?

Manchester City er akkurat som i forrige sesong storfavoritten til å ta pokalen. Med en odds på 1.84 gis de en 54,3% sannsynlighet for å vinne Premier League. Det er likevel verdt å nevne at de forrige sesong lå på 1.5 i odds og hadde hele 66,67% sannsynlighet for å vinne hvor de til slutt endte opp på en 2. plass – et godt stykke bak Liverpool. 

Det er Liverpool sin forrige kanonsesong som har gjort dem til den største trusselen mot City. De ligger og vipper på rundt 27% vinnersannsynlighet og en odds på rundt 3,65. Forrige sesong lå de på 4,1 i odds som vil si at de har økt vinnersannsynligheten inn i den nye sesongen fra 23,8% til 27%.

Mens de fleste lagene i Europa har vært forsiktige med økonomien i sommer grunnet usikkerheten med coronaviruset, har Chelsea valgt å ta en helt annen retning. De har hittil brukt hele 223 millioner euro på nye spillere samtidig som de har solgt spillere for 73 millioner. Selv om det er mye usikkerhet rundt et nytt lag har det likevel hjulpet på oddsen. De gis en vinnersjanse på 8% med oddsen 12,5. 

Den siste realistiske kandidaten til å vinne Premier League er Solskjær sitt Manchester United. Etter å ha tatt 3.plassen i forrige sesong blir han nå sett på som en mye større trussel enn han gjorde forrige sesong. Mens han i fjor lå på hele 41 i odds og en 2,1% sannsynlighet for seier har han nå gått opp til en 5,6% vinnersannsynlighet og en odds på 18. 

Tjen penger på Premier League

Så med sesongen rett rundt hjørnet er det bare å gjøre seg klar til å tjene penger mens man ser på Premier League! Vi har lansert enda flere måter man kan tjene penger. Valuebetting, cashback-betting og bitcoin-betting kan gi deg store beløp i inntekt fremover. Det ser også ut som at Betsson-gruppen fortsetter sin tomål-ledelse kampanje som du kan lese mer om her hvis du ønsker å tjene virkelig store penger! 

PS! Husk å registrere dine ewallets via våre linker for muligheten til å tjene cashback på innskudd med alle dine elektroniske lommebøker! (Klikk her for å lese mer om cashback)

Våre anbefalte ewallets:
Våre anbefalte matched betting verktøy:


0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *