Reload-tilbud: Risikofrie spill og gratisspill – hva er dette?

24. September 2019

 

Risikofrie spill2

Etter man har tatt velkomstbonusene på de største bettingsidene er det fortsatt mye penger å hente! Spillselskapene i oversikten vår er et fint sted å starte med velkomstbonusene dine. Samtidig er det også de selskapene som er de beste på å gi deg fine reload-bonuser og kampanjer i etterkant. Dette betyr at man nesten hver dag kan finne gratisspill eller risikofrie spill som kan gi gode penger for veldig lite arbeid.

I bransjen kaller man både gratisspill og spill som er risikofrie for “SNR spill” (Stake not returned). Hvordan man skal sette disse riktig og hvordan man stiller inn Oddsmonkey for å maksimere gevinst kan du lese mer om her.

Men – hva er forskjellen på risikofrie spill og gratispill?

Både risikofrie spill og gratisspill har en “fast” størrelse på spillet, altså kan du ikke dele det opp i flere innsatser. Et gratisspill er et spesifisert beløp av “gratis” penger som kan brukes til å plassere et spill. Derfor er du normalt ikke pålagt å gjøre et innskudd eller bruke dine egne “ekte” penger. Du kan altså ha 0 kr på konto når du spiller et gratispill. Hvis spillet din taper, blir også innsatspengene tapt. Hvis innsatsen din vinner, vil du bli kreditert bonuspenger i mengden av nettovinsten.

Med et risikofritt spill bruker du dine egne penger. Hvis spillet ditt taper, får du innsatsbeløpet tilbake til kontoen din. Hvis innsatsen din vinner, vil du bli kreditert bonuspenger i mengden netto gevinster.

Med andre ord betyr dette at både risikofrie spill og gratis spill i praksis gir det samme resultatet! Du gjør derfor de samme utregningene på begge typer spill – slik vi viser deg nedenfor.

Kombinerer man dette med å bruke en ewallet fra Skrill eller Neteller vil man på de fleste sidene få avgiftsfrie og raske innskudd og uttak for å maksimere inntjeningen. I tillegg til dette får du også cashback på alle innskudd gjort med ewallets registrert gjennom Sofapenger! Vi vil også anbefale deg å følge med i Slack-kanalen vår hvor det er flere dyktige og dedikerte personer som holder oversikt og deler informasjon om nye tilbud med en gang de blir tilgjengelige for oss.

Hvordan få maksimalt ut av risikofrie spill og gratisspill:

I Matched Betting er fremgangsmåten den samme for risikofrie spill og gratisspill, og blir kalt for “Stake not returned” – SNR-spill. “SNR” brukes videre i denne artikkelen og andre steder på Sofapenger-sidene.

Innstillinger i Oddsmonkey

SNR-spill har en litt annen utregning enn vanlige bonuser man spiller på og det er viktig at Oddsmonkey blir stilt inn riktig så du finner spillene du er ute etter. Gå inn i innstillinger og huk av “Show Stake not returned %” column. Det er denne vi skal skal bruke når vi finner spill til gratisspill og risikofrie spill.

 

OddsmonkeySNRsettings
OddsmonkeySNRrating

SNR-spill krever i motsetning til vanlige odds-bonuser en kombinasjon av god match mellom back og lay og en høyest mulig odds. Så pass på at du “skrur ned” match rating så lavt som mulig. Det er også nesten umulig å finne en 95% match som er tallet man ønsker i vanlig match rating. Med SNR-spill er 80 % match helt supert, så hvis du bare ønsker at de beste matchene vises så kan du skrive inn det slik som vist på pil nr. 2. Vi anbefaler at du sikter på en SNR Rating på 80% eller mer for å få så mye som mulig ut av spillene dine.

I bildet under sorterer vi Oddsmatcheren til Oddsmonkey etter SNR match. Her ser vi også et eksempel på at en “vanlig” rating ikke er like god som et SNR spill (spillene med lavere odds rangeres dårligere enn de med høy odds).

OddsmonkeySNRsort

Eksempel – forskjell på et “vanlig” spill med og et SNR spill

Mens et vanlig oddsspill vil gi deg tilbake summen du har satt spillet med, så vil man kun få gevinst utbetalt ved bruk av SNR. Innsatsen blir altså ikke returnert. Derav “Stake Not Returned”. I eksemplene brukes en match på 100%, altså at Smarkets og bookmaker-odds er lik.

 

OddsmonkeycalcNormalLow odds

Vanlig bonus: 500kr * 2 i odds = 1000kr utbetalt.

OddsmonkeycalcNormalHighodds

Vanlig bonus: 500kr * 10 i odds = 5000kr utbetalt.

OddsmonkeycalcSNRLow odds

Risikofritt spill/gratisspill: 500kr * 2 i odds = 250 kr utbetalt.

OddsmonkeycalcSNRHigh odds

Risikofritt spill/gratisspill: 500kr * 10 i odds = 450 kr utbetalt.

Her ser man at man kan få 250kr i gevinst på odds på 2, og 450 kr i gevinst med odds på 10. Så med 100% match mister man altså hele 45% av den potensielle gevinsten med et risikofritt spill eller gratisspill hvis man ikke bruker SNR match. Med andre ord:

  • Lav odds = lav SNR match = lav gevinst på risikofrie spill og gratisspill
  • Høy odds = høy SNR match = høy gevinst på risikofrie spill og gratisspill

Noen ganger kan derfor et spill med 80 % match rating gi den største tilbakebetalingen som SNR siden spillet har høy odds, selv med stort sprik mellom back og lay (dårlig rating).

Under omsetning av vanlige bonuser prøver man å finne en match på 95-100%. Det blir derfor litt annerledes med SNR spill, slik som forklart over. Her er det mye vanskeligere å finne gode spill og man burde derfor ha en regel at man ser etter 80 % SNR match som en god pekepinn på hva man leter etter.

Som vanlig – hold deg også unna hest, mindre fotball-ligaer og obskure sporter/ligaer. Prøv derfor å holde deg til større og kjente fotball-ligaer for å unngå å limiteringer. 

Selv om høy odds gir bedre SNR match, så vil det samtidig gi en høyere liability hos Smarkets. Finn derfor spill som ikke krever så mye at du ikke har råd til å spille lay-spill. 

Hvor finner jeg bookmakere med risikofrie spill og gratisspill?

I oversikten vår viser vi de beste bookmakerne til å begynne matched betting-karrieren din på. Oversikten finner du her. Her vil du finne linker til å registrere deg på de sidene som gir deg de beste velkomstbonusene og deretter gode reloadbonuser der du kan bruke SNR-strategien!

 

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *