Hvordan aktivere 0% commission på Smarkets – Maksimer din matched betting gevinst

27. June 2020

Hva gjør Smarkets så unik?

Av betting exchange’ene er Smarkets egentlig en ny og liten leverandør, sammenlignet med Betfair, Betdaq og Matchbook. Disse er større, har mer volum og har holdt på lenger. De har derimot ikke tilrettelagt like bra for nordmenn, har dårligere kundeservice og også større avgifter. Selv om 2-5% commission kanskje ikke virker som så mye i starten så vil det bli til hundrevis, om ikke tusenvis av kroner hver eneste måned.

Hvorfor lar Smarkets deg gjøre dette?

Dette er ikke et tilbud til de vanlige brukerne på Smarkets. Dette aktiveres via Oddsmonkey og er rettet mot kunder som driver med matched betting. Du må altså ha Oddsmonkey Premium for å kunne aktivere 0% commission. Smarkets tjener mesteparten av sine penger ved å bidra til volumet på siden med odds dårligere enn real-oddsen. Det vil si at de trenger å hente 2% commission av brukerne som driver med value-betting og som klarer å slå de på å generelt vinne på bets. Vi som driver med matched betting henter verdien i å få god match med bookmakere og vil “spise opp” volumet deres som vil tjene de penger. “Real-odds” og å “tjene penger på volum”, som er Smarkets’ hovedinntekter, er litt for avansert for å tas opp i dette innlegget, men som vi kan forklare mer i detalj i et senere innlegg hvis det er av interesse.

Hvordan man aktiverer 0% commission steg for steg:

Trinn 1: Gå inn på denne siden og meld deg inn i kampanjen  Etter at det er gjort vil du komme til en godkjennings-side og forhåpentligvis en mail som sier at kontoen din er klar.

Trinn 2: Neste steg er å koble din Smarkets-konto til Oddsmonkey hvis du ikke allerede har gjort det. Det kan du gjøre i dine instillinger. Klikk her for å komme direkte dit. Her klikker du på “Link your smarkets account” som du kan se på bildet.

emailregistrering0comission
linkkonto0comission

Etter at du har klikket på å linke sammen kontoene skal denne skjermen poppe opp som du må godkjenne for å få gjort koblingen

Siste steg – Sett et  “integrated bet”

Et “integrated bet” vil si at du må sette et lay-spill via Oddsmatcheren til Oddsmonkey. Dette må repeteres minst en gang hver måned for å beholde 0% commission.  Gå inn i oddsmatcheren (Kom direkte ved å klikke her) og klikk på den blå “i” knappen.

blåknapp0comission 1
kalkulator0comission
Da får du opp denne skjermen her. Du skal så trykke på “show calculator” 
Fra denne skjermen kan man legge lay-spillet i Smarkets ferdig utregnet fra kalkulatoren med riktig odds fra bookmaker. Alt du trenger å gjøre nå er å trykke på “lay the bet” og vipps så er du ferdig! Om kort tid vil få en bekreftelse på mail om at 0% comission er aktivert. 
kalkuatorregning0comission
Dette kan du bekrefte inne på Smarkets på denne siden her: https://smarkets.com/account/stats Hvis alt er som det skal så skal det stå en grønn strek som bekrefter at 0% er aktivert og datoen du kommer til å miste det. Du må altså huske å gjøre et integrated bet hver eneste måned for å beholde 0% commission. 
bekreftelseside0comission