Nytt år og nye muligheter!

2019 vil i historiebøkene bli sett på som et kjedelig år, rent sportsmessig. Ingen store  fotball-turneringer og ingen olympiske leker gjorde at det var en sommer uten spesielt store sportsopplevelser. I år blir det andre boller og her er listen over de store sportsteventene du bør notere deg i kalenderen, da det forhåpentligvis blir gode bonuser å hente!

Lotteritilsynet har i 2019 gjort sitt beste på å gjøre livet vanskelig for folk som ønsker å lovlig spille hos utenlandske bookmakere. Det er lite som tyder på at de kommer til å roe seg ned i 2020, og det er derfor viktig at vi hjelper hverandre mest mulig. Vi anbefaler at folk blir medlem i Slack-kanalen hvor det daglig gis ut info om nye reload-bonuser og tips og triks til å maksimere inntjening og redusere risiko

LINK TIL SLACK – https://sofapenger.com/recommends/slack-2/

I tillegg setter vi i Sofapenger utrolig pris på at dere registrerer dere via våre lenker til bookmakere og ewallets. Dette hjelper oss med å investere i tid og utstyr som gir oss mulighetene til å tilby f.eks chat på nettsidene, finne nye inntjeningsmetoder, anmelde nye produkter og tjenester, samt hjelpe med utgifter vi har til daglige drift.

Håndball EM

9. januar

Om ikke lenge smeller Håndball-EM i gang og Betsson-gruppen har allerede nå kommet ut med tilbud til turneringen. Her har vi 17 dager med håndball foran oss. I år er Norge med å arrangere, så det er mulig å se kamper i Trondheim. I tillegg spilles det også kamper i Sverige og Østerrike.

Her er det Danmark som er den store favoritten med en 33% sannsynlighet for å dra hjem med gullet, men svi i Norge er spådd litt større vanskeligheter med bare 12,5% sannsynlighet for at vi tar pokalen. 

Australian Open
20. januar

Årets første Master turnering, spilles på underlaget Hardcourt. Novak Djokovic og Roger Federer har fordelt seierne seg imellom de siste 5 årene. Djokovic er regjerende mester og må regnes som favoritt sammen med Nadal og Federer. Dette blir en spennende turnering hvor man må se opp for de yngre spillerne Tsitsipas og Medvedev som er sterke utfordrere! Casper Ruud er også automatisk kvalifisert siden han er inne i topp 100 i verden.

Superbowl

2. februar

Det eneste man vet om Superbowl er at det arrangeres i Hard Rock Stadium i Florida 2. februar. Selv om vi vet lite om det sportslige vet vi likevel at kampen skal filmes i 1080p HDR med konvertering opp til 4k oppløsning. Pauseunderholdningen av Jennifer Lopez og Shakira. Hos bookmakerne er det Baltimore Ravens som ses på som den mest sannsynlige vinneren av årets Superbowl med en 32,8% vinnersannsynlighet. 

VM skiskyting

13. – 23. februar

I februar får vi håpe at det blir sjanse for noen norske VM-gull når VM i skiskyting arrangeres i Antholz i Italia. Her får vi se Synnøve Solemdal og Tarjei Bø i aksjon og forhåpentligvis sanke inn mange medaljer!

US Masters 

9. – 12. april

Etter at Viktor Hovland i fjor spilte som den beste Masters-amatøren på 58 år har vi store forhåpninger av å se han spille i årets US Masters. I fjor var det Tiger Woods som vant med et ellevilt comeback. Her kan det bli mye spennende å følge med på. 

Her er det Rory Mcllroy og Brooks Koepka som er storfavorittene til å ta trofeet. Denne gangen er ikke tiger woods sett på som en underdog lenger, men som den 3. favoritten til å ta seieren!

Roland Garros (Bedre kjent som French Open)

24. Mai

Grusturneringen i Paris må regnes som Rafael Nadals paradeturnering. Spanjolen har vunnet ufattelige 12 titler her siden 2005 og er selvsagt den store favoritten i år igjen. Dette er nok den mest spennende Master turneringen for oss nordmenn, da grus er Casper Ruud`s soleklart beste underlag. I fjorårets turnering ble Roger Federer som ventet ett nummer for stor i 3. runde, hvor langt kan nordmannen gå i år?

Fotball-EM

12. juni

Årets fotball-EM blir en gigantisk fest i hele Europa. Her skal det feires at det er 60 år siden første EM ble spilt og det er intet mindre enn 12 arenaer i 12 forskjellige land hvor kamper skal spilles. Norge er enda ikke kvalifisert, men det er hele 24 lag som skal være med i sluttspillet så det er fortsatt mulig for oss å komme oss hele veien til finalen på Wembley Stadium i London 12. juli – vi tør nesten ikke se for oss de reloadbonusene!

England, Frankrike og Belgia er favorittene til å ta hjem seieren mens vi i Norge bare har spådd en 0,7% sannsynlighet på å vinne. 

Wimbledon

29. juni 

Casper Ruud har satt seg store mål for 2020. Forhåpentligvis får vi sett han få til et av målene – seier i årets wimbledon – noe som vil gjøre at han overgår hans far. 

Sommer-OL

24. juli

Årets største happening er uten tvil sommer-OL. Vi skal tilbake til Japan og det er 33 idretter fordelt på 42 disipliner, med hele 324 øvelser vi skal se. i 2016 klarte vi bare å sanke inn 4 bronsemedaljer noe som gjorde at vi havnet på en 74. plass på medaljestatistikkene. Vi krysser fingrene på at det går bedre denne gangen!

Premier League fotball

8. august

Det har i 2019-20 sesongen vært lite spenning rundt hvem som tar med seg trofeet hjem. Liverpool har til nå tatt utrolige 58 av 60 mulige poeng og bookingselskapene gir de en 95% sannsynlighet til å ta meg seg trofeet hjem. Vi får satse på at det blir mer spenning neste sesong, da Premier League er en viktig del av Matched Betting. Men fortvil ikke – det vil utvilsomt dukke opp flere bonuser og reloadtilbud i forbindelse med PL – avgjort eller ei! Uansett er sommerferien vår uten tvil over den 8. august!

US Open
31. august

Her er de regjerende mesterne Rafael Nadal og Bianca Andreescu. Vil de klare å forsvare titlene i den 138 år gamle turneringen, eller er det noen andre som klarer å vinne i denne hardcourt turneringen? Bare tiden vil vise, men forhåpentligvis blir det gode bonuser å hente!

Her er igjen Brooks Koepka sett på som favoritten og endel høyere foran Tiger Woods, men det er ingen klare favoritter nå et halvt år i forveien. 

Håndball-EM kvinner

3. desember

Igjen skal vi være med som arrangør og nå blir det folkefest i hele landet! Med kamper i Oslo, Stavanger og Trondheim blir det mye underholdning her til lands mens de resterende kampene blir spilt i Danmark. Det er 16 lag som er med i sluttspillet her og selv om det ikke gikk vår vei i VM får vi håpe at det blir norsk seier her!

Sjakk-VM

Høsten 2020

Selv om det ikke er satt noe sted eller dato enda er Sjakk-VM uten tvil noe vi har blitt helt gale etter her i Norge. Magnus Carlsen ble i 2019 regjerende mester i hurtig- og lynsjakk og har derfor tre titler å forsvare. Han har enda ikke bekreftet om han ønsker å forsvare seg selv i den mer trege varianten, men bookingmakerne har likevel oddsen klar. Unibet mener han har hele 74,1% sannsynlighet for å beskytte tittelen hvis Magnus Carlsen velger å stille. 

Vi gleder oss!