Sportstech – vanlige spørsmål og svar

Hva bruker jeg for å finne gode matcher?

Du kan bruke Oddsmonkey og Betfair som exchange i Oddsmatcheren. Legg inn 2.5% som commission i Oddsmatcher-innstillinger. Du kan også bruke oddsen fra Pinnacle.

Betaler jeg kommisjon på spillene mine gjennom BFB247?

Du betaler 2,5% kommisjon for spillene som vinner. Det vil si ca. 1,25%  av omsetningen. For kunder med mye omsetning kan dette reduseres ned mot 2%. Ta kontakt med oss på kontakt@sofapenger.com dersom du har høy omsetning.

Hvorfor betaler jeg kommisjon gjennom BFB247?

BFB247 Exchange (Orbit Exchange) er en bettingbørs, basert på verdens største bettingbørs Betfair. I motsetning til vanlige bookmakere tjener ikke selskapet bak penger på at oddsen er «dårlig». Oddsen er 100% fair. Inntjeningen til selskapet er derfor basert på at alle vinnende spill betaler kommisjon.

 Får jeg spille med NOK hos BFB247?

Ja, om du har registrert NOK som valuta når du åpner konto. Det er ikke mulig å bytte valuta i ettertid, så vær nøye med at dette blir riktig.

Er det mulig å få cashback?

Sportstech/BFB247 hadde tidligere en løsning for cashback. Dette er nå erstattet med redusert kommisjon for de som har høy omsetning. Laveste kommisjonssats er 2%

Hvor ser jeg hvor likvide markedene jeg vil spille på er / hvor mye jeg kan spille for på et spill?

Når du velger den oddsen du vil spille på så vil tilgjengelig likviditet stå rett under odds. Dersom det ikke er nok likviditet tilgjengelig vil bfb247 forsøke å sette resterende sum til samme pris. Dersom det ikke blir matched vil du se dette under «unmatched bets»

Hvor lang tid tar det før spillet mitt blir avgjort / “settled”?

Spillene settler nesten med en gang etter at en kamp er ferdig.

Spillet mitt ble delvis matchet, hva gjør jeg da?

Dersom en del av spillet ditt ikke blir matched kan du endre oddsen på den delen av bettet som ikke ble matchet. Har oddsen forandret seg litt vil det ha minimalt å si. Alternativt kan du vente og se om ordren fylles, men husk å endre oddsen før kampstart, ellers blir du sittende med åpen risiko.

Hva er Footballbook og Sportstbook?

Footballbook og Sportsbook er tilleggstjenester som ikke er like relevante for de som driver med Matched Betting. Mer interessant for «vanlig» oddsspillere. Dette er vanlige bookmaker odds, men fra de skarpeste bookmakerne der ute. De tilbyr ikke bonuser, bare best odds over tid. Og alle spillere er velkomne uansett om man vinner eller taper. Sportsbook er basert på Pinnacle, verdens ledende bookmaker.

Jeg får en feilmelding når jeg forsøker å spille hos Exchange

Dersom du får en feilmelding vil denne sannsynligvis være pga. nådd “exposure limit”. Dvs. en grense som Betfair og BFB247 setter for å redusere risiko for misbruk. Du kan enkelt øke denne ved å kontakte support på Skype.

Dersom feilen skyldes nedetid hos Exchange kan du i stedet legge layspillet ditt hos Sportsbook eller Footballbook, som enten 3-way dutch (der du dekker f.eks 1 og x hvis du har spilt 2 hos bookmaker), eller Asian handicap +0.5 (f.eks på lag A hvis du har lag B hos bookmaker).

Hva og hvem er BFB247?

Betfair er verdens største bettingbørs. Man kan spille direkte på deres side, eller man kan spille via samarbeidspartnere, såkalte White Labels. Den desidert største White Label løsningen er Orbit, og det er denne du finner i BFB247. BFB247 Exchange er Orbit, men de har utvidet med andre løsninger som Sportsbook og Footballbook for å tilby et komplett bettingtilbud til sine kunder.

Hva og hvem er Sportstech?

Sportstech driver ingen bettingsider direkte, men jobber for å tilby samarbeidsavtaler med de beste aktørene der ute. Spesielt innenfor Matched Betting, men også for andre spillere.