Tjen ekstra penger til investeringene dine

Hvem er det ikke som ønsker seg mer økonomisk frihet i hverdagen? Det gjør de aller, aller fleste, men det er ikke nødvendigvis så lett å bare be om mer i lønn. Det er derfor initiativer som dette eksisterer, der du kan tjene ekstra penger direkte fra sofaen, og ikke minst øke den månedlige inntekten din – og få ikke bare mer økonomisk frihet, men også flere muligheter til å for eksempel investere. For passiv inntekt er noe av de smarteste man kan skaffe seg, hvis man vil ha mer frihet.

Det å investere er noe som flere og flere av oss har begynt med, og det er faktisk ikke så vanskelig å komme i gang heller. Her får du vite litt mer om hvordan du skal gå frem for å velge, sånn at du er klar til å investere, når du får utbetalt de aller første pengene du har tjent fra sofaen. For ikke bare er det bra å bruke de ekstra pengene på noe som kan vokse, men også det å bruke dem på noe som virkelig kan gi deg mer frihet langt ute i fremtiden.

1912 L1019 sofapenger.com

Velg riktig plattform når du skal investere pengene dine

Det er mange forskjellige plattformer man kan velge mellom når man skal begynne å investere, og faktisk er det å velge riktig plattform en av de aller viktigste tingene man må gjøre. Hvis du har lyst til å lese mer om dette, og ikke minst om en av de aller mest populære plattformene der ute, kan du sjekke ut aksjeskole.com/etoro/, der du kan lese mer om hva som er viktig når du skal velge plattform, og ikke minst mer om hvordan du kommer i gang med for eksempel eToro.

Det er noen viktige ting å tenke på når du skal velge plattform, og grunnen til at eToro er så populær, er at den er rimelig høyt på listen når det kommer til parameterne som du kan lese under. Disse er de aller viktigste når du skal velge en plattform å investere gjennom.

  • Trygghet og sikkerhet – dette er kanskje det aller viktigste. Ikke gå på kompromiss med dette. Det å velge basert på dette er viktigere enn det meste annet.
  • Gebyrer – det kan koste veldig forskjellige beløp å bruke de forskjellige plattformene, så undersøk hvilke gebyrer du eventuelt må betale hvis du velger den ene eller den andre.
  • Utbud av aksjer – det å velge en plattform med et stort utbud, gjør det lettere for deg å spre risikoen din, noe som er helt essensielt.
  • Verktøy og funksjoner – er også viktig å se etter. Dette kan gjøre det enklere for deg å ta gode beslutninger underveis i investerings-eventyret ditt.
  • Sosiale forum – er en god ting, sånn at man dele erfaringer med andre.