Hva andre sier om Sofapenger

Hva andre sier om Sofapenger og Matched Betting

Her er tilbakemeldinger fra folk som enten har funnet forum-tråden eller har funnet den første versjonen av e-boken min gjennom Oddsen.nu. Dersom noe jeg har sagt eller skrevet har vært uklart har jeg forsøkt å svare så godt jeg kunne disse spørsmålene.

Jeg har også mottatt mye gode tilbakemeldinger, tips om nye bonuser og tilbud, og hvordan enklest mulig presentere Matched Betting til de som aldri har prøvd før.

– Tusen takk til dere!

“Sofapenger har gjort det mulig for meg å tjene penger på en metode jeg ikke har hatt noen erfaringer med. Jeg har tjent over 15.000 kr kun på noen uker!”

Marius

Student

“Har akkurat begynt med Matched Betting og jeg er veldig imponert så langt! Har bygd opp en liten sum på en uke – er veldig spent på hvordan det ser ut etter en måned eller to!”

Eivind

Bartender

“Jeg var i utgangspunktet skeptisk til Matched Betting, men fant fort ut ved hjelp av Sofapenger at dette var en seriøs metode å tjene noen ekstra tusenlapper i måneden uten de store forkunnskapene.”

Espen

Økonom

“Matched betting var den beste «deltidsjobben» jeg kunne hatt ved siden av studiene. Noen timer hver helg er alt som trengs. Enkle penger!”

Nedd

Student

“Sofapenger er den eneste norske guiden til Matched Betting. Med litt innsats er dette en fin ekstrainntekt i måneden!”

Erik

Lærer

“Jeg var skeptisk til Matched Betting da en kompis anbefalte meg å prøve dette. Hørtes ut som en scam, men jeg ga etter for presset og prøvde. Ved hjelp av e-boken til Sofapenger og research på nett, så sitter jeg her med over 18.000 i profitt på 1 måned!”

Jonas

IT-konsulent

“Matched Betting er genialt! Enkelt å komme i gang med hjelp fra Sofapenger og man kan raskt tjene bra med minimal innsats.”

Tor

Student

“Jeg oppdaget Matched Betting via en tråd på oddsen.nu. Det er litt å sette seg inn i starten, men etterhvert går det lekende lett. En veldig enkel måte der man kan tjene noen ekstra tusenlapper i måneden!”

Roar

Selvstendig næringsdrivende

“Jeg kom tilfeldig over Matched Betting. I starten var jeg veldig skeptisk, men etter litt modning lot jeg meg friste. Etter 3 måneder med med dette har jeg tjent en god del, og spesielt etter at jeg begynte å ta i bruk Oddsmonkey. Jeg kan varmt anbefale Matched Betting til andre.

Marius

Siviløkonom

“Jeg snublet over Matched Betting og ble fascinert. Merker det er greit å starte med en grei bank for å effektivt ta ut velkomstbonusene. Dette er en lettvint måte å tjene en god sidelønn på. Utrolig kjekt å ha en oppdatert oversikt over velkomstbonusene her på sofapenger.com – gjør alt mye lettere!”

Tor Erik

Selvstendig næringsdrivende