Valuebetting og anbefalte verktøy

De beste hjelpemidlene og verktøyene

Value Betting kan være svært tidkrevende dersom du gjør alt “manuelt”. Ved å benytte deg av noen enkle verktøy og hjelpemidler vil du redusere tidsbrukt betraktelig, samtidig som du øker fortjenesten din. Under har jeg samlet de verktøyene jeg mener er de beste på markedet og som vil gi deg størst mulig gevinst over tid.

Trademate Sports

Sannsynligvis det beste og mest gjennomførste Value Betting-produktet på markedet. Trademate sammenligner odds hos bookmakere med Pinnacle (eller andre tilgjengelige sharp-bookies om du ønsker det) og gir deg Value bets i en “tradefeed”. Trademate lar deg justere ulike filtre, analysere egne og andres stats (et eget “Big Data Tool” som er veldig nyttig.)

tradematesportslogo

BetInAsia

En betting-broker der du får tilgang til alle de asiatiske spillselskapene, samt exchange-bookmakere (Betfair, BetDAQ og Matchbook) – alt fra én og samme konto! BetInAsia passer til alle som driver med Matched Betting, Value Betting og sports trading.

Registrerer du konto gjennom linken på nettsidene her får du tilgang til en eksklusiv cashback-avtale Sofapenger har med BetInAsia, der du får 0.125% i cashback på all omsetning!

betinasialogo

eWallet-Optimizer

eWallet-Optimizer gir deg cashback på alle innskudd du gjør med Neteller, Skrill og EcoPayz. Teamet bak eWO er utrolig profesjonelle og har markedets beste tilbud på cashback fra ewallets. I tillegg har Sofapenger en eksklusiv avtale med eWO – klikk inn for å lese mer!

ewo2

RebelBetting

RebelBetting har eksistert i over 10 år og står bak noen av de aller beste betting-verktøyene på markedet. De har blant annet en “sure betting”-verktøy som er enormt kraftig. I tillegg til dette har de nylig sluppet et Value Betting-verktøy som finner alle spill for deg, lager enkle og fine oversikter over stats osv.

Rebelbettinglogo