Tips og gjennomgang av funksjoner i BetInAsia

Innstillinger

Her går vi gjennom de ulike innstillingene vi anbefaler at du bruker når du benytter deg av Black og BetInAsia.

Bookies

Under “Bookies” anbefaler vi at man fjerner Singbet. Singbet har en tendens til å voide (kansellere) spill etter at kampen er avgjort. Dette skjer veldig sjeldent og oftest i mindre ligaer, men vi anbefaler likevel at den deaktiveres for sikkerhets skyld

Innstillinger bookies

Betting and betslip

Aktiver “use equivalent bets”, slik at du er sikret den beste oddsen når du legger et “AGAINST”-spill. Et equivalent bet vil f.eks være “under 0.5 goals” og “Correct Score 0-0”, eller “AGAINST Lag A” (1X2) og “+0.5 Lag B” (1X2).

Aktiver “allow putting offers on exchanges”, slik at BetInAsia legger oddsen og innsatsen din på en exchange for at den kan bli matchet der. Dette kan være aktuelt dersom det ikke er nok likviditet i markedet og spillet kan bli delvis matchet.

Innstillinger Betting and betslip

Trade view

Hjertet av BetInAsia er Trading-sidene. Her ser du oversikt over alle markeder som er tilgjengelig. Klikker du deg inn på menyen får du oversikt over alle sportene som tilbys og deretter alle undermarkedene som tilbys for hver sport.

BetInAsia alle markeder

Legg til eller fjerne markeder

Når du har valgt f.eks fotball kan du klikke “Add markets” (den røde knappen oppe til venstre). Da ser du oversikten over alle markedene som er tilgjengelig for fotball. Til Matched Betting trenger du egentlig bare 1×2 og kanskje Correct Score (der oddsen er litt høyere som er bra mtp. gratisspill osv.), men hvis du vil se over/under-markedene, så er det bare å aktivere disse også.

I bildet har vi aktivert de mest populære markedene som også er aktuelle for Matched Betting.

BetInAsia aktiver ulike odds markeder

Analytics – se omsetningen din og hva du får i cashback!

Under Analytics kan du se hvor mye du har spilt på og på hvilke markeder. Du ser også hvilke markeder du vinner i og hvilke du taper i (ikke at dette har noe å si når du driver med Matched Betting!)

I kolonnen “Customer Turnover” ser du hvor mye du har spilt for. Denne summen er den som cashbacken du får baseres på; har du omsatt for 100 000 kr en måned vil du da få 0,125% cashback av dette fra BetInAsia.

BetInAsia Analytics

My orders – se spillhistorikken din

Under “My orders” kan du se hva du har spilt på til hvilken odds. Du ser hvilken bookie spillet ditt ble satt hos og til hvilken odds.

Betinasia My orders