Hva er Matched Betting?

Tjen penger med Matched Betting

Bookmakere tilbyr nye og eksisterende kunder bonuser og tilbud for å skaffe nye kunder og holde på de gamle. Konkurransen innad i gamblingindustrien er stor, og bonusene som tilbys er en viktig del av markedsføringen til spillselskapene.

Dette kan vi utnytte – helt lovlig og helt uten å risikere egne penger.

Dersom vi spiller på alle utfall i en bestemt kamp vil vi gjøre disse bonusene til garantert fortjeneste – uansett hva resultatet i kampen blir.

I listen over velkomstbonuser vi har laget finnes det bonuser for over 100.000 kr.

Disse pengene blir dine ved Matched Betting.

Likte du videoen? I en ny video går vi gjennom matched betting, steg for steg i detalj.

Hva er Matched Betting?

Før vi begynner – et lite råd: Vær forberedt på å sette av 10 minutter på å lese gjennom oversikten. Det kan være en av de bedre investeringene du gjør på en stund! Det finnes sannsynligvis ingen måter å tjene penger på like lett som Matched Betting i 2020. Så hva er matched betting?

«Mаtched bеtting is a bеtting technique used by individuals to profit from the free bets and incentives offered by bookmakers. It is generally considered risk-free as it is based on the application of a mathematical equation rather than chance.» – Wikipedia

Det hørtes kanskje litt komplisert ut. For å forstå «essensen» av Matched Betting er det to ting du må lære: Vi opererer med to forskjellige typer spill når vi driver med Matched Betting:

Et “Back-spill” og et “Motspill”

D2115 32 894 1200

Back-spill:

Et «back-spill» er hvor vi vedder på at noe vil skje, som å satse på at Norge vil vinne mot England. Et slikt spill er det man forbinder med vanlig oddsspill/tipping, og vi kan spille slike “back-spill” hos alle bookmakere. Hvis Norge vinner, så vinner du innsatsen din og fortjenesten sammen med den.

Eksempel: Med et spill på Coolbet (klikk her for 2000 kr bonus) til 4.7 i odds og innsats på 1.000 kr på at Norge vinner vil du sitte igjen med innsats + gevinst (1.000 + 3.700kr).

Et back-spill plasserer vi kun hos en bookmaker.

Motspill:

Et motspill spiller vi når vi vedder at noe ikke vil skje, som å satse på at Norge ikke vil vinne mot England. Altså helt motsatt av et «back-spill». Vi kan spille motspill hos en betting exchange.  Hvis Norge taper, så vinner du innsatsen din. Hvis resultatet ble uavgjort har du også vunnet, siden Norge ikke vant.

Eksempel: Du plasserer et motspill på 3.700 kr hos exchange på at Norge IKKE vinner til odds 1.27. Dersom spillet taper hos exchange, taper du disse 3.700 kr. Dersom spillet vinner hos exchange, vinner du innsats*odds, altså en gevinst på 1.000 kr. Legg merke til at du da også hos bookmaker taper innsatsen (1.000kr).

Et motspill plasserer vi kun hos en betting exchange

laptops para estudiantes head 1500x1000 1

Og hvordan kan man tjene penger på dette?

Dersom vi spiller et back-spill hos et spillselskap og et motspill hos en betting exchange, kan vi dekke alle utfall av en kamp. Det er her begrepet «Matched Betting» kommer fra – altså en «matching» av spillene våre. Vi fjerner da all risiko, og vi kan ikke tape innsatsen vår når alle utfall er dekket. Men, det er ikke slik vi tjener penger…

Fortjenesten får vi ved å spille som dette med bonuspengene fra spillselskapene…

Da vil vi gjøre denne bonusen til garantert fortjeneste – uansett hva resultatet i kampen blir.

Dette fjerner all risiko og garanterer deg en enkel gevinst, uavhengig av resultatet i kampen du spilte på. I listen over velkomstbonuser for odds har vi listet opp alle velkomstbonusene tilgjengelig for norske kunder. Der er det over 100.000 kr å hente – og dette er kun velkomstbonuser! Bookmakerne vil fortsette å dele ut risikofrie spill, bonuser og andre tilbud jevnt og trutt, slik at det alltid er mulig å tjene penger.

Matched Betting er for alle – studenter, alenemødre, familiefedre – alle mulige folk som ønsker en liten ekstrainntekt ved siden av. Du må være over 18 år for å åpne kontoer hos spillselskap.

Gratis e-bok!

Etter flere tilbakemeldinger fra venner og bekjente har jeg satt sammen en enkel og oversiktlig guide til Matched Betting på norsk.

 

Her har jeg med alt du trenger for å begynne med Matched betting, og vanlige spørmål som dukker opp underveis.

 

Gjennomlesning: ca. 8-10 minutter

Takk! Nedlastingslink sendes til din e-mail.