ecoPayz - Norges beste ewallet for 2021

ecoPayz / Payz er ikke lengre tilgjengelig for norske kunder. Sjekk ut sidene våre om ewallets for oppdatert informasjon om ulike innskuddsmetoder.

Hva er ecoPayz?

Ecopayz er en ewallet, tilsvarende Skrill og Neteller. De er en litt mindre aktør enn Skrill og Neteller, og er ikke like utbredt som disse. Det er først i den senere tiden at ecoPayz virkelig har økt i popularitet i Norge. Med flere og flere bookmakere som legger til ecoPayz som et innskuddsalternativ for nordmenn ser ecoPayz ut til å øke konkurransen med Skrill og Neteller ytterligere.

Nylig bestemte Paysafe Group (Neteller og Skrill) seg for å forlate det norske markedet, noe som sannsynligvis fører til at ecoPayz blir adskillig mer populært, både blant spillere, men også for bookmakere. ecoPayz sørger for at et enkelt tilbud for innskudd og uttak til og fra bookmakere forblir enkelt for nordmenn!

ewo2

Eksklusive fordeler med ecoPayz gjennom eWallet-Optimizer

Sofapenger har en avtale med eWallet-Optimizer der du får eksklusive fordeler med ecoPayz-kontoen din! Vi kan som de eneste i Norge tilby følgende eksklusive fordeler til ecoPayz:

 • Cashback på alle innskuddene dine til bookmakere – opptil hele 0.65%!
 • Verifisering innen 1-4 timer
 • Øyeblikkelig Gold VIP-status
 • Gratis ecoPayz Mastercard
 • Høyeste VIP-nivå etter kun EUR 10 000 omsatt (EUR 250 000 for vanlige brukere)
 • Over NOK 10 000 000 i innskuddsgrenser hver måned
 • Gratis p2p overføringer (overføringer mellom ecoPayz-kontoer)
 • Personlig support gjennom eWallet-Optimizer

Hvordan gjøre innskudd til Betfair med ecoPayz

Åpne Betfair-konto via linken over og velg 2% commission

Åpne en ecoPayz-konto via linken over for å aktivere cashback. Husk også å lage en konto hos eWallet-Optimizer

Gjør innskudd til ecoPayz med ZestPay (bankoverføring) eller en annen metode

Gjør innskudd til Betfair med ecoPayz-kontoen din!

Registrering av konto

 1. For å utnytte alle ecoPayz-fordelene vi kan tilby må du lage en konto gjennom vår link.
 2. Registrer konto hos ecoPayz
 3. Verifiser kontoen din ved å bekrefte identiteten din. Dette kan du også gjøre superraskt via eWallet-Optimizer!
 4. Lag en eWallet-Optimizer konto og legg deretter inn detaljene dine inn der for å benytte deg av ecoPayz-fordelene dine – som Gold VIP status og cashback på innskudd!

Hvor kan jeg bruke ecoPayz?

De siste årene har ecoPayz blitt lagt til flere og flere bookmakere. Alle de store “norske” bookmakerne har ecoPayz tilgjengelig. I tillegg er også ecoPayz tilgjengelig hos Betfair, noe som er svært gledelig for nordmenn. Tidligere var Smarkets det beste valget av exchange bookmaker for nordmenn, men etter de trakk seg ut av det norske markedet har Betfair tatt over stafettpinnen. Med 2 % commission hos Betfair og opp til 0.65% cashback på innskudd med ecoPayz er dette et veldig godt tilbud for norske spillere.

Videre kan exchange-bookmakere også skilte med ecoPayz-innskudd og uttak. Her er det heller ingen gebyrer på hverken innskudd eller uttak, så dette er også et godt alternativ til Betfair, eller til dutching.

Cashback med ecoPayz

Via eWallet-Optimizer får du opp til 0.65% cashback på alle innskuddene du gjør til bookmakere med ecoPayz. Det betyr at hyppige innskudd hos bookmakerne lønner seg for deg. Om du f.eks setter inn i snitt 2 000 kr hver dag med ecoPayz til bookmakere betyr det at du tjener nesten 4 000 ekstra i året på å ikke gjøre noe annerledes. Det er også verdt å nevne at jo mer du omsetter for, jo høyere cashback-prosent får du. Her ser du hvordan de ulike cashback-nivåene ser ut.

Innskudd til bookmakere med ecoPayzCashback fra eWO (månedlig)
0 – 50 000 EUR/mnd0.50 %
50 000 – 100 000 EUR/mnd0.55 %
100 000 – 250 000 EUR/mnd0.60 %
Mer enn 250 000 EUR/mnd0.65 %

ecoPayz VIP-program

ecoPayz har flere VIP-nivåer. Registrerer du deg via Sofapenger får du Gold VIP med en gang. Dette gir deg svært lave gebyrer på innskudd til ecoPayz, samt et gratis Mastercard du kan benytte deg av i butikken f.eks. I tillegg vil du etter en omsetning på tilsvarende EUR 10 000 automatisk komme til det aller høyeste VIP-nivået! Vanligvis krever dette EUR 250 000, men via Sofapenger og eWallet-Optimizer får du dette knalltilbudet.

Hvordan sette penger inn på ecoPayz

ecoPayz har flere innskuddsmuligheter du kan velge mellom. Du kan gjøre innskudd med bankoverføring og kort. I tillegg kan du også gjøre innskudd med Paysafecard, men det koster mye, så det anbefales ikke. Vi anbefaler pr i dag ZestPay som er det billigste alternativet. Da betaler du 2% i gebyrer, som er helt greit. Det er også en mulighet å sende penger på tvers av ecoPayz-kontoer, såkalt “money transfers” eller “p2p-transfers”. Via den eksklusive avtalen vår får du Gold VIP og dermed gratis slike overføringer.

Konklusjon – er ecoPayz å anbefale?

ecoPayz er pr i dag det beste innskudds og uttaks-alternativet nordmenn har. Det er det billigste, raskeste og snart det mest ubredte alternativet der ute. Når man i tillegg får ekstremt gode vilkår via vår avtale (cashback, Gold VIP, Mastercard osv.), blir det liten tvil om ecoPayz er veien å gå eller ikke.

Vi anbefaler ecoPayz på det varmeste!