Tips og gjennomgang av funksjoner i Sportstech / BFB247

Sportstech / BFB247 – Alt du trenger til Matched Betting

Sportstech / BFB247 består av tre ulike moduler:

  • Exchange
  • Sportsbook
  • Footballbook

Her skal vi gå gjennom hvordan du bruker de ulike modulene, tips og triks til hvordan gjøre Matched Bettingen din enklest mulig.

Klikk knappene under for å gå direkte til gjennomgangen av aktuelle modul!

bfb portal overview

Orbit Exchange – Skreddersydd for Matched Betting

Orbit Exchange er der du sannsynligvis kommer til å spille de fleste spillene du har relatert til Matched Betting. Enten du spiller ut en bonus, spiller for cashback/omsetning eller skal hente ut risikofri gevinst fra et freebet, så er Exchange den modulen du kommer til å benytte deg av.

Orbit Exchange er en Betfair white label, som i praksis vil si at du får Betfair odds og likviditet, men kun betaler 2.5% i commission og slipper ulumskheter som Premium Charge osv.

bfb247 orbit
Oddsmonkey oddsmatcher overview

1. Finn kamp med Oddsmonkey

Screenshot 2022 11 26 at 09.02.05

2. Legg inn innsats i kalkulator

Exchange overview bfb247

3. Spill motspill i Exchange

Sportsbook – Pinnacle-odds direkte fra Portalen!

I tillegg til Exchange inneholder Sportstech / bfb247 to ulike bookmakersider der man kan plassere vanlige back bets. Disse tilfører mest verdi til «vanlige» oddsspillere, fordi oddsen er markedsledende. De er også unike i den forstand at alle spillere er velkommen, også de som vinner penger over tid. Den største fordelen i forhold til Exchange er at odds er tilgjengelig også på mindre likvide spilleobjekter, spesielt om man ønsker å plassere spill noen dager før kampen spilles. For Matched Betting vil Exchange være det som brukes mest for de fleste, men dette vil være et fint supplement.

bfb247 sportsbook

«Sportsbook» inneholder odds levert av Pinnacle. Dette er verdens ledende skarpe bookmaker, og regnes generelt for å være den bookmakeren som stort sett har de mest riktige prisene. De endrer prisene raskt dersom det skjer noe som bør påvirke oddsen. Alle spillere er velkomne, og med en høy tilbakebetalingsprosent er det mange som bruker Pinnacle som eneste bookmaker.

At prisene oppdateres raskt, samtidig som andre bookmakere er tregere til å justere oddsen, gjør at «Sportsbook» egner seg godt for å sette motspill i forbindelse med Matched Betting. Det finnes imidlertid ingen «lay» knapp her, så det betyr at man må finne det motsatte spillet selv (link til forklaring). «Sportsbook» tilbyr odds på alle de store idrettene, og inkluderer mange ligaer.

Footballbook – Den beste oddsen og de høyeste spillgrensene du får!

«Footballbook» er det nyeste tilskuddet til bfb247 portalen. Samme prinsipper gjelder her, at alle spillere er velkommen og at oddsen er markedsledende. I mange tilfeller er de enda et hakk bedre enn Pinnacle, spesielt på asian handicap spill. Footballbook har også en innbydende layout der det er enkelt å finne frem til de mest interessant spillobjektene. Spesielt live-dekningen er god, inkludert streaming av TV-bilder fra mange ligaer.

Kombinert med god live odds blir dette et godt tilbud både for de som spiller odds for å vinne, for de som ønsker litt ekstra spenning til kampen og ikke minst for de som driver med Matched Betting.

bfb footballbook

Oversikt over spillhistorikk

Spillhistorikk

Oversikt over alle bets du har satt finner du under “My Bets” i menyen i BFB247-portalen. Her samlet info på alle bets du har, enten du har brukt Exchange, Sportstbook eller Footballbook.

Du ser om det er lay eller back du har spilt, til hvilken odds og gevinst/tap.

bfb247 dashboard bets overview

Oversikt over Exchange bets (Orbit)

Om du kun ønsker å se oversikt over bets du har lagt i Exchange kan du se dette under My Account etter du har klikket deg inn på Exchange. Her ser du også mer detaljer, som f.eks commission du betaler pr marked.

Husk at du hos BFB247 / Sportstech kun betaler 2.5% commission. Ved høyere omsetning kan du også få enda lavere commission. Sjekk forsiden til Sportstech-guiden for mer info.

Exchange my bets overview
BFB247 statement bets

Lurer du på noe rundt settlement, transaksjoner? (Void, kansellering osv.)

Under “Statement” i BFB247-portalen ser du detaljer om alle transaksjoner, enten det er bet settlement, innskudd uttak og justeringer.

I bildet ser du også et eksempel på voiding av bet. Her hadde Footballbook snudd oddsen feil vei i kampen Saudi Arabia vs Croatia, og bet ble derfor void etter kamp.