Tidlig utbetaling ved tomålsledelse – Garanter gevinst helt uten risiko!

27. June 2020

2up

Betsson gruppen har igjen slått på stortrommen og kopiert det som er den legendariske “2up”-kampanjen til Bet365 hos Betsson, Betsafe og Nordicbet. Dette har i britiske Matched Betting miljøer vært en av de beste og mest lukrative kampanjene, men det er først nå vi har fått muligheten til å utnytte det effektivt i Norge. Her kan vi spille på Premier league, La liga og Eliteserien og de to førstnevnte ligaer vil du oftest finne flere kamper med 100% match på kombinert kombinert med 0% comission på Smarkets. Hvis man i tillegg benytter seg av cashback med ecopayz kan det bli en fin måte å sikre seg gode penger på denne sommeren. 

Tilgjengelige ligaer kan endre. Sjekk kampanjen før du setter spill:

Trykk her for å komme til kampanjen

Slik funker kampanjen

Når laget du spiller på leder med 2 mål så får du utbetalt gevinsten din hos bookmakeren. Om det er 2-0 eller 3-1 har ikke noe å si. Det betyr at om du spiller på et lag som leder 2-0, men roter vekk seieren til et 2-2 resultat så ender du opp med gevinst hos både bookmakeren og smarkets. I motsetning til de fleste andre tilbud hvor man sikrer seg inntekt på hvert eneste spill så krever denne kampanjen situasjoner som er sjeldne. Men de gangene det blir gevinst vil man her tjene store penger.

De tre strategiene for å sikre inntekt. Ofte eller store gevinster?

 

Alternativ 1:

Hvis du ønsker å sikre gevinst så ofte som mulig så må man sikre minimalt med tap på smarkets med engang man har sikret gevinsten hos bookmakeren. Dette er heldigvis veldig enkelt å gjøre på de større markedene som premier league og la liga. Man tar ganske enkelt og trykker på “trade out”-knappen ved siden av eksponeringen man har. Dette alternativet funker ikke godt i kamper hvor en storfavoritt går i en ledelse, eller om det er 2-0 sent i kampen. Da faller oddsen ofte raskt ned til 1.01 og det vil være snakk om noen øre eller kroner i gevist.

 

 

tradeout knappen
Din grønne venn 1

Alternativ 2: Ta en sjanse for å sikre en litt større gevinst

Hvis 2-0 ledelsen kommer tidlig i kampen og fra en underdog kan det være lurt å ha litt is i magen for å sikre en større gevinst. Da kan man vente på at det kommer en reduksjon til 2-1 før man benytter seg av “Trade out”-knappen. Du vil da få tradet ut til en høyere odds og et mindre tap på smarkets og mest sannsynlig sitte igjen med en mye større gevinst enn i det første alternativet. Vår anbefaling vil være at man benytter seg av denne planen når det er 2 veldig tidlige mål fra et underdog-lag. Hvis laget ditt plutselig får en scoring til så er gevinsten minimal med stillingen 3-0.

 

Alternativ 3: Ikke gjør noenting!

Svært få lag roter vekk en 2-0 ledelse, men hvis det først skjer er det her du kan tjene de store pengene. Du slipper også å bruke tid på å følge med på kampen og trenger bare å krysse fingrene mens du er opptatt med andre ting.  Dette er metoden som gir høyest gevinst, minst arbeid, men som vil sikre gevinst færrest ganger. Men når du først vinner her vil du vinne mye. Er det 5000 kroner du har spilt får så er du sikret 5000kr i gevinst. Spiller man på denne kampanjen jevnlig gjennom sommeren trengs det altså ikke at mange kamper skal gå din vei før du kan tjene store summer.

Her kan du lese mer om “faren ved å lede 2-0”

https://towardsdatascience.com/dont-relax-just-yet-dangerous-leads-in-soccer-5e5a28630f03

Hvordan bruke oddsmonkey til denne kampanjen

Oddsmonkey har vært flinke til å være rask ute og oppdatere matcheren sin. Alt du trenger å gjøre er å klikke på “Filter” og skrive “2up” i tekstboksen. Du kan så velge mellom å enten se betsson-gruppen eller b365 ved å velge bookmaker der det i bildet står “all bookmakers” eller bruke “limit bookmakers”-boksen for å få resultat fra begge stedene. Da er det bare å skru på varsel så du får en epost med engang det kommer en match og sette spillet ditt 🙂

 

oddsmonkey2up

Ekstra tips

Hvis du har commission på smarkets kan det være smart å holde seg til spill som har 100% match. Hvis du er endel av 0% kampanjen kan man prøve å matche kamper med 99% match også da det vil være mer å spille på for å tjene inn penger. 

Spill på lag som har 1,7 i odds på seier og høyere. Oddsfavoritter som har lavere odds enn 1,7 vil veldig ofte havne helt ned på 1,01 på seiersannsynligheten ved en 2-0 ledelse og da er det vanskelig å tjene greie summer på 2up-kampanjen. 

Håper alle våre lesere får lykken på sin side med denne kampanjen <3