BetInAsia – den beste oddsen og de høyeste spillgrensene

Hva er BetInAsia?

BetInAsia er en såkalt “betting broker”, der du får tilgang til flere bettingkontoer og exchange bookmakere i en og samme konto, blant annet, Pinnacle, SBObet, Betfair, Matchbook osv. De asiatiske bookmakerne er kjent for å ha den “skarpeste” oddsen. Det er gjort studier som viser at oddsen til Pinnacle og flere tilsvarende bookmakere speiler den faktiske sannsynligheten for et utfall veldig bra.

De asiatiske bookmakerne limiterer deg heller aldri. Forretningsmodellen deres baserer seg på omsetning, i motsetning til de tradisjonelle europeiske bookmakerne. Marginene i Asia er så lave som 1% i visse markeder, mens de i Europa gjerne ligger på 5-10%. Dette betyr at det er desto vanskeligere å finne en «edge» mot de asiatiske bookmakerne. Oddsen beveger seg veldig mye raskere, og du er avhengig av et høyt volum for å tjene penger her.

Sofapenger har ordnet en eksklusiv avtale med BetInAsia der du får 0.125% cashback på alle spill!

 

betinasialogo
BetInAsia overview

Dette betyr at du får tilgang til den beste oddsen i Asia med ett tastetrykk. Her er en oversikt over hvilke bookmakere du får tilgang til gjennom BetInAsias «Black»:

 • Bookmakers i BLACK:
  • Pinnacle Sports
  • SBet
  • Singbet
  • BetISN
  • 18Bet
  • 3et
  • JAbet
  • ibc

  Betting Exchanges i BLACK:

  • Betfair Exchange
  • Matchbook Exchange
  • Betdaq Exchange
  • Molly Exchange
  • smk (Smarkets)

Hva trenger jeg BetInAsia til?

 

Alternativ til Betting exchanges (Smarkets, Betfair, Matchbook osv.)

BetInAsia kan også brukes som en erstatning til betting exchanges. Man kan spille lay-spill via Black, selv om det krever en litt annen tilnærming enn det man er vant til med vanlige exchanges. Videre i guiden viser vi hvordan du spiller lay-spill via BetInAsia.

Valuebetting med Trademate

Med valuebetting-tjenester som Trademate Pro finner du spill med «edge» hos de asiatiske bookmakerne. Men hvordan får man tilgang til alle de ulike selskapene? Flere av de skarpeste bookmakerne er kun tilgjengelig gjennom såkalte «betting brokers». En av disse er BetInAsia. Her får du tilgang til kontoer til de aller viktigste asiatiske bookmakerne gjennom én enkel plattform – «Black».

Monitorering av markedsbevegelser

Via tradingplattformen Black kan du se alle oddsendringene i stort sett alt som finnes av sport. Det krever riktignok penger på spillekonto og litt spillaktivitet hver måned (minst ett spill) for å kunne bruke BetInAsia.

 

BetInAsia registrer konto

Registrering av konto hos BetInAsia

Først lager du en BetInAsia-konto. Dette er en “portal” der du gjør innskudd til Black og evt andre kontoer du vil åpne. Dette er din “BetInAsia Wallet”. Pr i dag har de kun wallet i EUR/USD/GBP, men de har Black i NOK.

Du trenger ikke velge enkeltkontoer hos hver bookie i tillegg, da disse finnes gjennom Black.

Etter registrering må du gjøre et innskudd før du får tilgang til betting-kontoen. For nordmenn står det nå mellom bankoverføring eller kryptovaluta. BetInAsia tilbyr Black-kontoer i NOK, og innskuddsmetodene er relativt billige.

NB! Det er verdt å merke seg at BetInAsia tar i mot EUR ved innskudd (BiA Wallet), selv om Black-kontoen din er i NOK. Det betyr at du sender EUR, så konverterer BetInAsia den summen til NOK med dagens NOK/EUR-kurser via xe.com.

Hvordan gjøre innskudd til BetInAsia?

Bankoverføring – hvordan gjøre innskudd til BetInAsia

Her viser vi hvordan du enkelt kan gjøre en bankoverføring til BetInAsia. I eksempelet bruker vi Revolut, men det er verdt å vite at Revolut ikke er veldig glade i gambling-relaterte transaksjoner, så det er ikke å anbefale å gjøre store og hyppige innskudd fra Revolut.

Først må du ha en BetInAsia konto. Registrer via Sofapenger for eksklusiv cashbackavtale på 0.125% – den beste på markedet. Etter verifisering er fullført kan du velge om du skal gjøre innskudd med kryptovaluta eller bankoverføring. Her viser vi hvordan du gjør innskudd med bankoverføring gjennom Revolut.

BiA bank details

Gå til Revolut. Du skal sende penger i EUR, så konverter penger fra NOK til EUR dersom det er nødvendig. Legg inn bankdetaljene til BetInAsia og legg inn det unike referansenummeret. Husk at hver kunde har et unikt referansenummer! Deretter er det bare å sende!

Pengene overføres ofte kjapt og er som regel inne samme dag.

NB! Det er viktig å merke at Revolut i utgangspunktet ikke er veldig glade i gambling-relaterte transaksjoner. Så dersom Revolut-kontoen din i større grad kun benyttes til dette vil de sannsynligvis reagere og kanskje stenge kontoen din. Dersom man blander inn vanlig forbruk og hverdagslige innkjøp vil det sannsynligvis gå fint.

Dersom du planlegger flere og store overføringer vil vi ikke anbefale Revolut.

IMG 3825
IMG 3826

Kryptovaluta – hvordan gjøre innskudd til BetInAsia

Her har man mulighet til å sette inn med kryptovaluta (Bitcoin, Tether, USD coin, Litecoin og Ripple (XRP)). Bitcoin, Tether og USDcoin har relativt dyre transaksjonskostnader involvert, men Litecoin og XRP er svært gode alternativer.

Her viser vi hvordan du enklest mulig kan gjøre innskudd til BetInAsia med XRP, som pr i dag er den billigste metoden.

Hva trenger jeg for å gjøre innskudd med krypto til BetInAsia?

Du trenger en krypto-børs der du kan kjøpe kryptovaluta. Vi anbefaler at du bruker en etablert aktør, f.eks Coinbase eller Binance. 

Det finnes andre gode alternativer der ute, som f.eks Kraken, Kucoin osv.

exodus logo

Du trenger en ekstern wallet du kan oppbevare valutaen din på. Vi anbefaler i utgangspunktet ikke å oppbevare krypto hos børsene. Exodus er et godt valg!

betinasialogo

Du trenger også selvfølgelig en BetInAsia-konto. Lager du konto via Sofapenger får du også 0.125% cashback på alle spill du har gjort gjennom Black!

1. Lag konto hos en kryptobørs

Det er mange meninger om hvilke kryptobørser som er de beste, og vi anbefaler at du bruker en stor og etablert aktør, som f.eks Coinbase eller Binance. Det finnes mange alternativer.

Først setter vi inn ønsket via bankoverføring.

1 Miraiex bankinnskudd

2. Kjøp ønsket mengde kryptovaluta

Nå kjøper du den mengden kryptovaluta du vil ha. I dette eksempelet kjøper jeg XRP for 2000 kr. Det kommer da et gebyr på 9.95 kr.

2 Miraiex XRP kjop
3 Miraiex XRP kjop bekreftelse

3. Last ned Exodus – en ekstern “wallet” som du lagrer kryptovalutaen din på

Som et ekstra sikkerhetsledd anbefaler vi å bruke en ekstern wallet. Dette er både pga sikkerhet, da du nå lagrer kryptovalutaen din på din egen enhet, og ikke holder de hos en børs.

Vi anbefaler Exodus som wallet.

Åpne deretter en XRP wallet i Exodus. Da får du en adresse til XRP wallet’en din.

4 Exodus last ned

4. Send XRP fra kryptobørs til Exodus

Nå har du XRP hos kryptobørsen og en tom wallet hos Exodus. Da sender du ønsket mengde XRP til Exodus gjennom “send kryptovaluta” eller “uttak”-funksjonen til kryptobørsen.

Legg inn wallet-adressen til Exodus wallet’en din under “mottakers XRP adresse”. Her trenger du ingen destinasjonskode. Merk at denne overføringen koster 2 XRP og at du minimum kan overføre 25 XRP.

5 Send XRP fra Miraiex til
6 Bekreftelse på XRP til

5. Mottatt XRP hos Exodus fra kryptobørs

Overføringen av XRP fra kryptobørs til Exodus tar bare et par sekunder. Etter du har mottatt XRP hos Exodus er du klar til å sende midlene videre til BetInAsia.

Exodus krever at det står igjen et lite XRP beløp, så det vil ikke være mulig å sende 100% av beholdningen din! Dette får du ut hvis/når du avslutter wallet.

 

Exodus XRP wallet

6. Send XRP til BetInAsia fra Exodus

For å sende XRP til BetInAsia trenger du informasjon om BetInAsia sin wallet-adresse. Den får du når du kontakter kundeservice på chat eller mail.

NB! Her er det viktig å huske på å legge inn BÅDE wallet adresse og destination tag.

Les mailen fra BetInAsia nøye før du gjør din første overføring av XRP til BetInAsia sin wallet.

Før du gjør innskudd – hør med BiA om de fortsatt har samme wallet adresse!

BiA XRP details
Exodus send XRP to BiA

7. Overfør penger fra BetInAsia wallet til din Black-konto

Etter at XRP-innskuddet ditt er på plass i din BetInAsia wallet sender du det videre til Black-kontoen din. Da går du inn på “Transfer” og velger “from BetInAsia wallet” og “to Black”. Kontakt gjerne kundeservice for å få fortgang i transaksjonen. Etter kort tid er midlene dine tilgjengelig å spille for.

I mitt tilfelle tapte jeg litt pga. XRP-kursen og sitter igjen med litt mindre enn det jeg startet med, etter gebyrer. Det er viktig å være klar over at XRP er ganske volatilt og det kan derfor hende at du enten taper eller tjener noe på kjøp og overføring av XRP.

BetInAsia wallet transfer to Black
Screenshot 2021 04 16 at 14.42.29

Etter registrering og innskudd

Etter innskudd får du tilgang til BetInAsia sin betting-platform – «Black». Her ser du oversikt over diverse ligaer/turneringer som dekkes av BetInAsia og bookiene som tilbys. Du kan søke etter lag/kamper. Her ser man «real time» all oddsen hos de forskjellige bookmakerne som tilbys.

BetInAsia plasserer spillet til den beste oddsen tilgjengelig, så dersom oddsen skulle stige vil den gi deg den nye og forbedrede oddsen. BetInAsia vil ikke ta dårligere odds enn det du ber om. Tallet over oddsen i betslip viser hvor mye jeg kan spille til akkurat den oddsen, altså et slags max bet. Ønsker du å spille for mer vil BetInAsia forsøke å spille resterende beløp hos f.eks exchanges (Betfair, Matchbook, BetDAQ).

BetInAsia Black overview

Hvordan spille back-spill og lay-spill med BetInAsia

Back-spill

Her spiller jeg et «back»-spill (vanlig bet) på Bayer Leverkusen til 2.785 i odds. IBC har den høyeste oddsen. Klikk gjennom, og spillet godkjennes. For å spille klikker du på markedet du ønsker. Da dukker betslip opp:

BetInAsia Back spill bekreftelse
BetInAsia Back spill

Lay-spill

Videre ønsker jeg å laye back-spillet jeg hadde på Bayer Leverkusen. Klikker du på symbolet med pilene i betslip for «Bayer Leverkusen», vil du komme til spill som er «AGAINST Bayer Leverkusen». Altså et layspill. I dette tilfellet vil da BetInAsia finne den beste oddsen for meg, og i tillegg lete blant spill som er tilsvarende det jeg ber om. Eksempel på «equivalent bets» til «AGAINST Bayer Leverkusen» er da et vanlig lay-spill på Bayer Leverkusen, eller «Atletico +0,5», eller «uavgjort+borte (dobbelsjanse)» osv.

Etter du har trykket på pilene kommer du til en oversikt over spill som er «AGAINST Bayer Leverkusen). Forskjellen her er som sagt at BetInAsia ikke viser hva lay-oddsen er, men viser heller hva back-odds for hva uavgjort og borteseier («X2» eller Atletico +0,5)  er.

BetInAsia Lay spill bekreftelse
BetInAsia Lay spill hvordan

BetInAsia – spillogg og analyser

Loggen viser nå at jeg har ett spill på Bayer Leverkusen til 2.785 og ett spill på AGAINST Bayer Leverkusen til 1.542. NB! Husk at spillene blir spilt i EUR og at innsatsene derfor kan variere noe pga valutasvingninger.

 

BetInAsia skriver «Amounts in your trading currency are converted according to the current exchange rate, so they are only reasonable approximations.» Under «Analytics» ser jeg at jeg har spilt for 364,85 kr, mens under «Bet History» har jeg spilt for 362,39 kr på «AGAINST Bayer Leverkusen». Det vil alltid være «Analytics»-delen som viser de riktige tallene. Over tid vil dette jevne seg ut, så det er ikke noe å tenke på – men greit å være klar over!

Konklusjon

BetInAsia anbefales av oss på det aller sterkeste. Du får den beste oddsen på markedet fra de «skarpeste» bookiene i verden – alt på ett sted. Samtidig får du også 0.125% cashback på alle spill du har på fotball! Dette er essensielt hvis du bruker value betting-strategier, som f.eks Trademate Pro eller liknende.

Du får høye limits, mulighet til å bruke ewallets og en svært god live support. Layout og responsiveness på sidene er også helt upåklagelig. Det er også mulighet for å benytte seg av BetInAsia sin egen API (mot kostnad), dersom du skulle ønske det.

Av negative ting er det ganske få. Minste innskudd er på 100 EUR/1000 NOK. BetInAsia tilbyr også færre markeder enn det de europeiske bookmakerne tilbyr (dvs. ingen spiller-spesialer osv.).