BetInAsia – den beste oddsen og de høyeste spillgrensene

Hva er BetInAsia?

BetInAsia er en såkalt “betting broker”, der du får tilgang til flere bettingkontoer og exchange bookmakere i en og samme konto, blant annet, Pinnacle, SBObet, Betfair, Matchbook osv. De asiatiske bookmakerne er kjent for å ha den “skarpeste” oddsen. Det er gjort studier som viser at oddsen til Pinnacle og flere tilsvarende bookmakere speiler den faktiske sannsynligheten for et utfall veldig bra.

De asiatiske bookmakerne limiterer deg heller aldri. Forretningsmodellen deres baserer seg på omsetning, i motsetning til de tradisjonelle europeiske bookmakerne. Marginene i Asia er så lave som 1% i visse markeder, mens de i Europa gjerne ligger på 5-10%. Dette betyr at det er desto vanskeligere å finne en «edge» mot de asiatiske bookmakerne. Oddsen beveger seg veldig mye raskere, og du er avhengig av et høyt volum for å tjene penger her.

Sofapenger har ordnet en eksklusiv avtale med BetInAsia der du får 0.125% cashback på alle spill du gjør på fotball!

 

Dette betyr at du får tilgang til den beste oddsen i Asia med ett tastetrykk. Her er en oversikt over hvilke bookmakere du får tilgang til gjennom BetInAsias «Black»:

  • Pinnacle Sports
  • 18Bet
  • BetISN
  • Jabet
  • Singbet
  • Matchbook
  • Betfair
  • BetDAQ
  • 3et
  • Penta88

Hva trenger jeg BetInAsia til?

 

Valuebetting med Trademate

Med valuebetting-tjenester som Trademate Pro finner du spill med «edge» hos de asiatiske bookmakerne. Men hvordan får man tilgang til alle de ulike selskapene? Flere av de skarpeste bookmakerne er kun tilgjengelig gjennom såkalte «betting brokers». En av disse er BetInAsia. Her får du tilgang til kontoer til de aller viktigste asiatiske bookmakerne gjennom én enkel plattform – «Black».

Alternativ til Betting exchanges (Smarkets, Betfair, Matchbook osv.)

BetInAsia kan også brukes som en erstatning til betting exchanges. Man kan spille lay-spill via Black, selv om det krever en litt annen tilnærming enn det man er vant til med vanlige exchanges. Videre i guiden viser vi hvordan du spiller lay-spill via BetInAsia.

Monitorering av markedsbevegelser

Via tradingplattformen Black kan du se alle oddsendringene i stort sett alt som finnes av sport. Det krever riktignok penger på spillekonto og litt spillaktivitet hver måned (minst ett spill) for å kunne bruke BetInAsia.

 

Registrering av konto hos BetInAsia

Først lager du en BetInAsia-konto. Dette er en “portal” der du gjør innskudd til Black og evt andre kontoer du vil åpne. Dette er din “BetInAsia Wallet”. Pr i dag har de kun wallet i EUR/USD/GBP, men de har Black i NOK.

Du trenger ikke velge enkeltkontoer hos hver bookie i tillegg, da disse finnes gjennom Black.

Etter registrering må du gjøre et innskudd før du får tilgang til betting-kontoen. For nordmenn står det mellom ewallets, Bitcoin eller bankoverføring. BetInAsia tilbyr Black-kontoer i NOK, så den desidert mest effektive måten å gjøre innskudd på vil da være ewallets (husk at du får en meget god VIP-avtale med Neteller, Skrill og EcoPayz gjennom Sofapenger). Innskudd med ewallets er gratis og du får ett gratis uttak hver måned. Bitcoin og Visa/MC er også mulig, om det er aktuelt for deg.

NB! Det er verdt å merke seg at BetInAsia kun tar i mot EUR ved innskudd (BIA Wallet), selv om Black-konten din er i NOK. Det betyr at du sender EUR, så konverterer BetInAsia den summen til NOK med dagens NOK/EUR-kurser via xe.com. Ved uttak sender de i EUR den summen du ønsker i NOK, slik at du ikke taper noe på dette.

Konklusjonen er derfor at du bør ha en ewallet-konto i EUR (noe du enkelt får som VIP gjennom cashback-avtalen!)

Her er et eksempel på hvordan veien fra innskudd til uttak kan være vha. EcoPayz og Revolut. Klikk bildet for å forstørre.

Etter registrering og innskudd

Etter innskudd får du tilgang til BetInAsia sin betting-platform – «Black». Her ser du oversikt over diverse ligaer/turneringer som dekkes av BetInAsia og bookiene som tilbys. Du kan søke etter lag/kamper. Her ser man «real time» all oddsen hos de forskjellige bookmakerne som tilbys.

BetInAsia plasserer spillet til den beste oddsen tilgjengelig, så dersom oddsen skulle stige vil den gi deg den nye og forbedrede oddsen. BetInAsia vil ikke ta dårligere odds enn det du ber om. Tallet over oddsen i betslip viser hvor mye jeg kan spille til akkurat den oddsen, altså et slags max bet. Ønsker du å spille for mer vil BetInAsia forsøke å spille resterende beløp hos f.eks exchanges (Betfair, Matchbook, BetDAQ).

Hvordan spille back-spill og lay-spill med BetInAsia

Back-spill

Her spiller jeg et «back»-spill (vanlig bet) på Bayer Leverkusen til 2.785 i odds. IBC har den høyeste oddsen. Klikk gjennom, og spillet godkjennes. For å spille klikker du på markedet du ønsker. Da dukker betslip opp:

Lay-spill

Videre ønsker jeg å laye back-spillet jeg hadde på Bayer Leverkusen. Klikker du på symbolet med pilene i betslip for «Bayer Leverkusen», vil du komme til spill som er «AGAINST Bayer Leverkusen». Altså et layspill. I dette tilfellet vil da BetInAsia finne den beste oddsen for meg, og i tillegg lete blant spill som er tilsvarende det jeg ber om. Eksempel på «equivalent bets» til «AGAINST Bayer Leverkusen» er da et vanlig lay-spill på Bayer Leverkusen, eller «Atletico +0,5», eller «uavgjort+borte (dobbelsjanse)» osv.

Etter du har trykket på pilene kommer du til en oversikt over spill som er «AGAINST Bayer Leverkusen). Forskjellen her er som sagt at BetInAsia ikke viser hva lay-oddsen er, men viser heller hva back-odds for hva uavgjort og borteseier («X2» eller Atletico +0,5)  er.

BetInAsia – spillogg og analyser

Loggen viser nå at jeg har ett spill på Bayer Leverkusen til 2.785 og ett spill på AGAINST Bayer Leverkusen til 1.542. NB! Husk at spillene blir spilt i EUR og at innsatsene derfor kan variere noe pga valutasvingninger.

 

BetInAsia skriver «Amounts in your trading currency are converted according to the current exchange rate, so they are only reasonable approximations.» Under «Analytics» ser jeg at jeg har spilt for 364,85 kr, mens under «Bet History» har jeg spilt for 362,39 kr på «AGAINST Bayer Leverkusen». Det vil alltid være «Analytics»-delen som viser de riktige tallene. Over tid vil dette jevne seg ut, så det er ikke noe å tenke på – men greit å være klar over!

Konklusjon

BetInAsia anbefales av oss på det aller sterkeste. Du får den beste oddsen på markedet fra de «skarpeste» bookiene i verden – alt på ett sted. Samtidig får du også 0.125% cashback på alle spill du har på fotball! Dette er essensielt hvis du bruker value betting-strategier, som f.eks Trademate Pro eller liknende.

Du får høye limits, mulighet til å bruke ewallets og en svært god live support. Layout og responsiveness på sidene er også helt upåklagelig. Det er også mulighet for å benytte seg av BetInAsia sin egen API (mot kostnad), dersom du skulle ønske det.

Av negative ting er det ganske få. Minste innskudd er på 100 EUR/1000 NOK. BetInAsia tilbyr også færre markeder enn det de europeiske bookmakerne tilbyr (dvs. ingen spiller-spesialer osv.).