Ekspertene avslører – Hvor mye tid bruker de på matched betting og hvor er de beste reloadbonusene

18. March 2020

tidsbruk og reloadheader

Dette er den siste delen i serien for denne gang med innspill fra de mest dedikerte innen matched betting i Norge. Vi setter pris på tilbakemeldinger om dette er noe dere fant interessant for da kan vi fortsette den senere. Vi har samlet opp alle tilbakemeldinger vi har fått for ønskede guider og innlegg som vi kommer til å fokusere på å få ut fremover. Det er bare å kontakte oss hvis man har noen forslag å komme med!

Hvor mye tid bruker ekspertene på Matched Betting hver uke?

Resultatene er spredt og det er en av grunnene til at vi elsker matched betting!

Det er mulig å tjene gode penger på matched betting ved å bruke under 2 timer i uken på det hvis man er effektiv og fokuserer på bonusene av høy verdi.

Har man derimot muligheten til å sette av mer tid og ta alt av tilbud man kommer over kan man bli sittende i mer enn 16 timer i uken, men igjen sitte igjen med en mye større sum. Vi anbefaler alle som driver med matched betting å bli med i vår slack. Der er det et bra community som samler opp dagens og ukens beste bonuser så man kan få maksimert sin inntjening. Uansett om man bruker 1 time, eller mer enn 16 timer i uken.

Kontakt oss på chat på siden for å bli invitert inn. 

tidsbruk mb

Hvilke bookies har de beste reloadtilbudene?

Til dette spørsmålet fikk ekspertene muligheten til å velge sine topp 3 nettsider når det gjelder reloadbonuser. Selv om nesten alle bettingsider har velkomstbonuser med god verdi for å lokke deg inn til siden så er det store forskjeller på hva du får av bonuser i etterkant for å gjøre deg lojal. Av de 24 sidene det var mulig å velge mellom var det seks som skilte seg ut fra mengden.

Norgesspill

Den store vinneren her er Norgesspill. De er gavmilde med flere typer bonuser etter registrering som gjør de til en god side å følge med på. 

Norgeshjulet
Hver dag er det mulig å spinne “Norgeshjulet”. Denne finnes i to versjoner, en på 1kr. pr spin og en super-versjon med 10kr. pr spin. Her er det mulig å hente en verdi på 20kr- 1000kr hver eneste dag.  

Beste reloads 2

Fra spørreundersøkelsen til ekspertene ble gitt til dette innlegget kom ut har de dessverre blitt mye mindre gavmilde på antall spinns man får og de har doblet omsetningskravet med mye. Det kan være verdier å hente her, men gode avtaler kan dessverre forsvinne raskt i denne bransjen. Så ta denne soleklare vinneren med en stor klype salt!

Innskuddsbonuser

Ved større sportsarrangement pleier de å gi ut innskuddsbonuser. Dette kan være alt fra 25% til 100% av innskuddssummen, men god odds og lave omsetningskrav gjør at man kan tjene alt fra 200kr til 900kr utifra hva man er heldig å få.

Freebets

Ikke bare får man innskuddsbonuser, men de gir også ut freebets. Når det er champions league er det spesielt mye verdi å hente da man kan kombinere det å kvalifisere seg til freebets med å gjøre omsetningskrav på de andre bonusene. Husk at freebets skal på lik linje som risikofrie spill føres annerledes. Les mer om det her

Betsson

Betsson har faste tilbud og ekstra “snacks” fra tid til annen.

Fotballtrippelen

Over tid har dette vært et supert tilbud. Sett en kupong med 3 fotballspill med høyere odds en 1,5 og få et risikofritt spill på 200kr. Ved å finne en passende kupong på smarkets ved å klikke her  er dette raskt gjort og er en stabil inntekt uke etter uke. Bare det å gjøre dette tilbudet hver uke i et år vil tilsvare over 7000kr i inntekt. Deilig!

Risikofrie spill & gratisspill

Betsson er ikke kjent for å gi mange innskuddsbonuser, men de er ikke gjerrige på risikofrie spill. Her kan man få bonuser bare ved å melde seg på kampanjer, eller ved å gjette på utfallet på sportsturneringer som champions league. Man får dette ganske ofte så her er det bare å følge med når folk i slack legger ut når det har kommet noe nytt og at man har kontroll på hvordan man utnytter risikofrie spill. Klikk her for å komme til guiden på hvordan man tar riskfrie spill

Spinsports

Denne siden er den største fienden og samtidig din beste venn for alle som holder på med matched betting. Det er uten tvil den siden man kan hente mest penger på. Er man heldig kan man hente like mye her som alle andre sider tilsammen hver måned. Det negative er at man må forvente rare og endrede vilkår ved gjennomspilling og at man kan risikere å miste bonusene med verdi hvis man gjør et innskudd. Man burde altså prøve å drøye å gjøre uttak herfra lengst mulig for å utnytte tilbudet og det krever derfor at man har endel penger tilgjengelig. Dette er en komplisert og merkelig side som det anbefales at man venter med. Den har en egen kanal i Slack for å diskutere strategier og endringer. Vi anbefaler på det sterkeste at man kommer inn der og leser seg opp på strategier før man starter.

Comeon

Her er det mange “artige” reloadbonuser man kan få! Comeon er en av nettsidene som prøver å bli størst i Norge så det er mange reklameprodukter og bonuser de lokker med for at man skal bruke nettsiden. Her er en liten liste over ting man kan få ved å spille på Comeon:

*Innskuddsbonuser
*Freespinns

*Gavekort til kino, zalando m.m

*Gratis VIP-kino med påspandert alkohol og snacks

*Gratis lykkeboxere

*Gratis stillongs

*Gratis pledd/teppe

Her er det altså bare å forberede seg på mye gøy i postkassen fremover!

Mobilebet

Mobilebet er søstersiden til Comeon og har ukentlige reloadbonuser. Her er det ofte litt rare kriterier for å få gratisspill og risikofrie spill, men når man er komfortabel med det så er det gode penger på hente. Her kan man få et riskfritt spill hver fredag ved å sette 5 spill på 200kr tidligere i uken. To eksempler på rare kampanjer man kan få her inne er:

“Få gratisspill for hvert mål Haaland scorer i februar” – Sett 200kr på en kamp Erling Braut Haaland spiller og få 50kr i gratisspill for hvert mål han scorer. Denne var mulig å spille på etter han har scoret for garantert gevinst.

“Sats 100kr på virtuell sport og få 100kr gratisspill” – Her kunne man sette spill på så lav odds at det hadde 98% sannsynlighet for å vinne bare for å kvalifisere seg for det gratise spillet.

Dette er bare eksempler på kampanjer man kan forvente på siden og det skiller seg mye uke til uke på verdien som er å finne her og hvor lette de er å gjennomføre. Det er likevel en side man kan tjene gode penger på når man har lært seg litt gode rutiner. 

Nordicbet

Dette er søstersiden til Betsson som ofte har litt like tilbud, men gjerne med en “tvist” i seg. Selv om det heller ikke her er noen innskuddsbonuser så er det mange gratisspill og risikofrie spill å hente. Her kan det være tilbud som krever at du spiller på sporter som er store i Norge, men som ikke er på smarkets som håndball og langrenn. Det krever at man gjør noe som heter “dutching” som kan virke litt komplisert, men som kan gi deg gode verdier. Her er det også tilbud i form av at man får gratisspill som må brukes på live-kamper. Inne i slack vil man få hjelp til å huske å sette disse i pausene av kampene så man får stabil odds.

Vi håper at dette har vært en lærerik serie å lese. Hvis dette var lærerikt så må dere si ifra så kan vi utvide den senere. Som alltid setter vi stor pris på alle tilbakemeldinger og ønsker dere kommer med da vi strekker oss langt for å gjøre en så god jobb som mulig.