Sportstech (Powered by BFB247) – Den ultimate guiden 2022

Hva er Sportstech?

Sportstech jobber for å tilby nyskapende løsninger innenfor betting. Spesielt med tanke på Matched Betting, men også tjenester rettet mot value betting. Sportstech er en portal (via BFB247) designet for å tilby den beste oddsen og den beste likviditeten til matched betting, value betting og arbitrasje betting.

Denne løsningen utviklet av selskapet bet-football, og er en portal som inkluderer en exchange basert på Betfair/Orbit, en “Footballbook” basert på odds fra ISN/Starlizard og en Sportsbook med Pinnacle odds. Footballbook og Sportsbook tilbyr da odds fra de største bookmakerene i Asia med de høyeste innsatsgrensene og den beste oddsen.

sportstech bfb logo

Hvorfor Sportstech?

I løpet av de siste årene har Matched Betting vært preget av ustabilitet rundt betaling (innskudd og uttak) og exchange-tilbudet. eWallet-tilbudet har stabilisert seg greit, og vi har nå flere aktører på markedet som er gode og stabile.

Når det kommer til exchange-bookmakere har Smarkets og Betfair tidligere vært de foretrukne alternativene. I dag har det vært BetInAsia som har vært mest populært for spillere, da de har tilbudt gode løsninger for innskudd og uttak, samt god odds på motspill.

BetInAsia har levert det beste tilbudet til MB-spillere.

Helt frem til nå…

Sportstech har under en lengre periode undersøkt mulige samarbeidspartnere for å tilby mer eller mindre skreddersydde tjenester rettet mot matched betting. Samarbeidet med BFB247 er derfor et resultat av en lengre prosess der mange potensielle partnere ble undersøkt.

Det er derfor svært gledelig å kunne tilby markedets beste commission på exchange (motspill), samt oddstilbud fra øverste hylle via Sportsbook og Footballbook – alt i samme pakke!

Sportstech er sånn sett en agent for bet-football og kundeforholdet (KYC, payments osv.) er det kun bet-football som står for. Men Sportstech har kontakt med nøkkelpersoner, så om det oppstår problemer av noe slag vil de bidra ved å snakke med dem.

Sportstech skal utvikle nye og effektive løsninger innen betting, og det er mye spennende planlagt for fremtiden.

Eksklusive fordeler

Som kunde hos Sportstech vil du få markedets beste commission på exchange (motspill). Her betaler du kun 2.5% i commission. I tillegg vil du få lavere commission etterhvert som omsetningen øker. Mer info om dette i Slacken vår!

sportstech reg av konto

Lavere commission jo høyere omsetning du har

Ved å lage konto hos Sportstech vil du få en commission på 2.5%. I tillegg vil du få lavere commission jo mer du spiller for. Sportstech er skreddersydd for Matched Betting, og jo mer aktiv du er, jo bedre vilkår får du.

sportstech innskudd

Hvordan gjør du innskudd til Sportstech / BFB-portalen?

Innskudd hos Sportstech er enkelt. Du kan bruke, bankoverføring og ulike kryptovaluta. Her viser vi deg hvordan.

sportstech hvordan spille

Hvordan spiller du ulike spill hos Sportstech?

Sportstech tilbyr ulike betting-tjenester i portalen. En vanlig exchange der du kan spille lay spill, en “footballbook” som tilbyr høyeste odds og limits på alt av fotball, samt en “sportsbook” som gir deg Pinnacle odds.

sportstech funksjoner

Gjennomgang av funksjoner hos Sportstech

Er du relativt ny til betting vil all informasjonen kanskje være mer til forvirring enn til hjelp. Her tar vi for oss ulike tema som vil være relevant for alle som driver med Matched Betting. Vi viser også alle “snarveier” og tips og triks som kan være nyttig å få med seg!

sportstech vanlige sporsmal

Vanlige spørsmål om Sportstech

Her har vi samlet alle de vanligste spørsmålene og svarene om BetInAsia. Om det er noen spørsmål du anser som relevant som vi ikke har svart på her – send oss veldig gjerne en mail!