Zestpay – Sett inn til ecopayz raskt, trygt og enkelt – Guide for 2021

21. January 2021

zestPay ecopayz overforing

Titt og ofte endrer de mest effektive innskuddsmetodene seg hos norske bookmakere. Vi har nå avsluttet 2020 med å si adjø til Skrill, Neteller og Rapid Transfer, men samtidig kom et kjempegodt alternativ i zestPay. Zestpay lar deg gjøre en bankoverføring på null komma niks fra din bankkonto og inn på din ecoPayz ewallet, og per i dag er dette den beste måten for norske spillere å fylle opp sin ecoPayz-konto på.

Norske bookmakere pleier å ha ulike reserve-betalingsløsninger klare i tilfelle man mister eksisterende. Da Paysafe-gruppen trakk seg ut av det norske markedet har ecoPayz blitt et veldig godt alternativ for oss som spiller for større summer og som samtidig ønsker hyppige og raske innskudd og uttak. Når man skal sette over penger til ecoPayz er det viktig at man ikke blir for overivrig og prøver seg på et kortinnskudd.

Det er noe vi generelt ser på som “fy-fy” da disse transaksjonene vanligvis går via tredjepartstjenester og ofte medfører ekstremt høye avgifter. Vår sterke anbefaling er at man derfor bruker Zestpay. Dette er egentlig bare bankoverførings-tjenesten Trustly bakt inn i ecoPayz sitt økosystem. Ved å betale en avgift på 2 % vil man raskt og enkelt få overført penger fra de fleste norske banker. Man slipper å vente i flere dager og diverse avgifter som en vanlig bankoverføring vil gi.

Vi anbefaler denne kombinasjonen istedenfor å bare bruke Trustly direkte, da man kan oppleve negative konsekvenser ved mye spill-aktivitet til og fra norske bankkontoer. Det er i dag pågående rettssaker som omhandler hvordan noen i ulike tilfeller har fått sine bankkontoer stengt av banken for å drive med lovlig spilling på nett. Kombinert med ecoPayz har man færre overføringer og man kan føle seg mye tryggere.

zestpay logo

 Husk at hvis du registrerer din ecoPayz-konto via oss vil du få mange unike fordeler. Cashback på alle innskudd og VIP GOLD-medlemskap er bare noe av det du kan se frem til.

Registrer din ecoPayz-konto via oss ved å klikke her

 PS! 

Selv om det er sjeldent så kan det av og til ta noen dager før zestPay-overføringen dukker opp på ecoPayz. Dette er sjeldent, men ingen grunn til panikk. Hvis du er registrert via oss vil du raskere få hjelp av kundeservice!