Ekspertene avslører – Hvilke bookmakere burde du starte med?

31. January 2020

Hvilke bookies først

Hvilke bookmakere burde du starte hos, og hva ser ekspertene på som det viktigste kriteriet for hvor du burde starte?

Dette er en tredelt serie hvorav vi her i Del 1 tar for oss hvilke bookies man burde ta først som nybegynner og hva som ses på som de viktigste kriteriene til denne listen. Det å starte med matched betting er uten tvil en forvirrende reise å begi seg ut på. Følelsen av at man på en eller annen måte blir svindlet, lurt eller at man holder på å tape masse penger er noe ingen kommer utenom.

Vi i Sofapenger har to hovedfokus dette året. Det første er å gjøre det lett og komfortabelt å komme igang med matched betting. Det andre er at veteranene skal få enda flere måter å tjene mer på og redusere sine utgifter. Vi har nå vært så heldige at vi har fått over 50 av Norges beste matched betting-eksperter til å dele sine kunnskaper med dere som har tenkt å starte og som kanskje er usikre på hva dere burde gjøre først.

Selv om du i eboken (Klikk her) får god informasjon over bookies, ewallets og matematikken bak matched betting så har det til nå vært mye usikkerhet rundt rekkefølgen man burde registrere seg på diverse sider og tjenester. Vi kommer over 3 innlegg til å skrive om ekspertenes anbefalinger.

Del 1 – Hvilke bookies burde du starte med?

Den beste bookmakeren å starte med matched betting på er uten tvil Coolbet. Hele 83% mente at det er den riktige siden å starte på for nybegynnere. Dette er en litt større bonus med 100% match opp til 2000kr. Det kreves derfor en del likviditet både for innskuddet og på smarkets, men hvis du har det i orden er det uten tvil her du burde gå i gang!

På en delt 2. plass kommer Betsson og Folkeautomaten. Hva som ses på som de viktigste kriteriene for hvor du burde starte er ganske splittet og du burde derfor se litt på dine egne behov og preferanser før du velger hvilken side du vil ta.

Hvilke bookies synes du egner seg best for nybegynnere

Begynne med mindre bonuser?

Hvis du vil gå inn i matched betting med minst mulig likviditet er Folkeautomaten stedet å starte. Flertallet av ekspertene mente at mindre bonuser er et viktig kriterie. Kombinert med OK omsetningskrav slipper du å investere ukomfortabelt mye penger for å ta velkomstbonusen til Folkeautomaten. Vi i Sofapenger vil personlig anbefale denne sterkt da det er er bedre å varme opp med litt mindre pengesummer før man klarer å optimalisere rutinene og pengeflyten!

Betsson på sin side er en nettside som det er lett å sette inn og ta ut penger fra. Det er også en side som har et godt rykte på seg og er kjent i Norge, så man slipper å være redd for at man blir lurt. Dette er også den bookmakeren som har de nest beste reload-bonusene som kan gi gode inntekter over lengre tid, både stabilt og uten at man trenger å sette inn store summer med penger.

Ulike typer bonuser

Mange av disse tilbudene er såkalte “risikofrie spill” som du kan lese om ved å klikke her. I vår Slack vil du kunne lese deg opp på de mest effektive og enkleste måtene å utnytte tilbudene på. Det anbefales på det sterkeste at du blir en del av miljøet da alle tjener på nye innspill, ideer og løsninger. Betsson er også en av sidene med best odds i Norge, og med litt tålmodighet kan du klare å få 100% match og har 0% commission på Smarkets. En guide på hvordan du får 0% commission på Smarkets er på vei, men inntil videre anbefaler vi at dere kommer inn på Slack for info om hvordan man best utnytter det tilbudet.

Hvis du ønsker tips rettet mot dine egne behov, pengesummen du har tilgjengelig til å starte med matched betting eller har andre kriterier for hva du føler er viktig for rekkefølgen du tar bookmakere, så får du raskt kontakt med mange av ekspertene på Slack, som har svart på undersøkelsen, som også er tilgjengelige for god hjelp nesten døgnet rundt.

 

Hvilke av følgende kriterier mener du er de viktigste ved valg av bookmaker for Matched Betting nybegynnere