Dutching med BetInAsia

Hvordan dutche spill med BetInAsia?

BetInAsia er et fantastisk betting-verktøy for personer som driver med matched betting, value betting, cashback betting og hva det måtte være. Med den beste oddsen, de høyeste innsatsgrensene og en ekstremt god kundeservice er det ikke så mye mer man trenger. Det er allikevel en liten bit som er litt “uvant” når man driver med matched betting og bruker BetInAsia. Når man er vant med lay bets hos betting exchanges, som f.eks hos Betfair, så er fremgangsmåten litt annerledes hos BetInAsia.

Her bruker vi i stedet strategien som kalles for “dutching”.

 

betinasialogo

Hva er dutching?

Dutching er veldig kort forklart en strategi der du backer alle utfall i en kamp. Dvs. at du dekker H, U og B på ulike bookmakere og fordeler innsatsene slik at uansett hva som skjer, så ender du opp med samme sum. Den enkleste formen for dutching er en såkalt toveis dutch. En HUB-dutch er en treveis-dutch, men med BetInAsia kan vi enkelt gjøre om denne til en toveis-dutch, for å gjøre det så enkelt som mulig.

Hos BetInAsia kan du altså ikke spille lay-spill direkte, som hos Betfair, men du kan allikevel spille «AGAINST Paris St. Germain» f.eks. Det vil si at du kan dutche HUB med kun ett spill – ett back spill og ett against-spill. Against-spillet dekker da de samme utfallene som et lay-spill. 

Under viser vi deg alle trinnene når du skal dutche med BetInAsia.

 

Trinn 1 – Finn spill

Bruk Oddsmonkey og finn et spill med en god match mot Betfair. BetinAsia har Betfair integrert i plattformen sin, så du får tilgang til denne oddsen der.

Oddsmonkey Oddsmatcher Lille PSG

Trinn 2 – Plasser spill hos bookmaker

Spill deretter spillet ditt hos bookmaker. Her valgte vi Lille mot PSG, der vi vil spille PSG til 1.98 hos Betsson. I eksempelet bruker vi 100 kr som innsats.

Betsson for PSG

Trinn 3 – Regn ut beløp og spill hos BetInAsia

Etter du har spilt hos Bettson finner du kampen hos BetInAsia. Her velger du PSG, deretter klikker du på pilene for å få opp betslip med “AGAINST PSG”. Der har du oddsen du skal spille på.

Videre legger du inn innsatsbeløpet ditt i “Dutching-kalkulatoren” til Oddsmonkey. Her sier den at du skal spille 99.55 kr på AGAINST PSG dersom du backer PSG til 100 kr hos Betsson, slik vi gjorde.

Deretter legger du inn innsatsen fra kalkulatoren inn i BetInAsia og trykker “Place”.

BetInAsia AGAINST PSG
Oddsmonkey dutching kalkulator

Hvorfor bruke BetInAsia i stedet for Betfair?

Ikke Premium Charge

BetInAsia og Betfair er tilnærmet like gode på mange områder. Mange foretrekker å spille lay spill på “vanlig” måte, og da er Betfair å foretrekke. En ulempe med Betfair er den såkalte Premium Charge som de legger på vinnende kontoer dersom du er “uheldig” og vinner mye. Dette slipper du med BetInAsia.

Bedre commission hos med vanlig Betfair…eller?

Betfair gir oss 2% i commission, som pr i dag er markedets laveste. BetInAsia tar mellom 2 og 3 % på Betfair sine spill. Commission er allerede innregnet i oddsen du ser i betslipen, så du trenger ikke bry deg om dette når du regner ut innsatser. Det er viktig å huske at BetInAsia tilbyr en rekke andre bookmakere rett fra samme konto (dette ser du på bilde av betslip, der du kan se oddsen fra et par andre bookmakere i tillegg.) BetInAsia velger alltid den beste oddsen tilgjengelig. Oddsen er ofte marginalt bedre hos f.eks Pinnacle som du kan se på bildet. Det resulterer i at oddsforskjellene totalt sett mellom Betfair og BetInAsia, selv om commission er på henholdsvis 2 og 3 % for Betfair, er mer eller mindre ubetydelige. I eksempelet vårt ville du fått en litt bedre odds dersom du spilte direkte hos Betfair. Da ville du tapt 1.50 kr med en lay odds på 1.99, mens du hos BetInAsia taper 1.55 kr på det samme spillet. Andre ganger er det motsatt, f.eks der Pinnacle eller noen andre av bookmakerene i BetInAsia er marginalt høyere enn Betfair.

Men – i tillegg får du også cashback på alle spillene dine hos BetInAsia med den eksklusive avtalen vi har med BetInAsia. Du får altså 0.125% på alle spill på fotball. Dette utbetales rett på spillkonto en gang i mnd. Dette betyr at man får en bittelitt bedre odds på hvert spill som spilles, ettersom man alltid får 0.125% av innsatsene sine. Dette har jeg ikke regnet med i eksempelet over. Gjør man det vil BetInAsia gi deg en bedre “netto odds”.

Innskudd med ecoPayz

EcoPays kan benyttes hos både Betfair og BetInAsia. Ulempen hos BetInAsia er at innskuddet gjøres i EUR, og du vil derfor tape noen kroner i valuta gebyrer. Husk å registrer ecoPayz-konto via Sofapenger for å enklere skaffe deg høyeste VIP og dermed de laveste gebyrene!

Cashback kan gi deg betydelige summer over tid

Mange spiller med relativt store volum over tid. Cashback blir da faktisk en betydelig sum. NOK 1 000 000 omsatt hver måned hos BetInAsia blir i snitt NOK 15 000 i cashback i året.