Smarkets stenger i Norge – Komplett oversikt over de beste alternativene for 2021

Smarkets stenger i Norge 2020

Smarkets forsvinner fra Norge - hva gjør vi nå?

Etter nyheten om at Paysafe (Skrill og Neteller) trekker seg ut av Norge fikk vi nettopp høre at Smarkes trekker seg ut. Ettersom ewalletene Skrill og Neteller var de eneste aktuelle innskuddsalternativene for nordmenn å bruke var argumentet at situasjonen ikke lengre var “levedyktig” for Smarkets. Selv om dette er veldig synd forstår vi avgjørelsen godt. 

Under lister vi de beste alternativene til Smarkets slik situasjonen er i dag. Det er flere tjenester å velge mellom, der noen er bedre og dårligere enn andre på visse områder. 

Betfair - det naturlige valget for matched betting

Betfair er nok kjent for de aller fleste. Den desidert største likviditeten, flest markeder, bra commission (nå 2%, før hele 6,5%). De aller fleste behov dekkes med Betfair. Den største ulempen per i dag er betaling av “Premium Charge”, som inntreffer når du har en konto du ligger mye i pluss på. Denne vil nok ikke påvirke de aller fleste i noen grad, men er allikevel viktig å være klar over.

Betfair logo

BetInAsia - unik tilgang til alle exchanges og de asiatiske bookmakerne fra en og samme konto!

BetInAsia er en såkalt “bet broker”. Gjennom BetInAsia får du tilgang til de største asiatiske bookmakerne, samt betting exchanges via plattformen “Black”. Gjennom Sofapenger får du markedets beste cashback-deal der du får hele 0.125% cashback på spillene dine via BetInAsia! Du betaler heller ingen commission hos BetInAsia. Du kan spille i NOK og gjøre innskudd med ecoPayz, Bitcoin og visa/kredittkort.

Her har vi en kort introduksjon til hvordan BetInAsia kan erstatte Betfair og andre exchange bookmakere

Vi har også en introduksjons-guide til BetInAsia som du kan lese her

 

betinasialogo

Matchbook - grei å ha som “backup-exchange bookmaker”

Matchbook er også et alternativ til Smarkets. Via Oddsmonkey skal man også få muligheten til 0% commission, som er et veldig godt argument for å bruke Matchbook. Ulempene til Matchbook er hovedsakelig at man dessverre ikke kan ha en konto i NOK. Det betyr at man betaler litt i valutavekslingsgebyrer når man gjør innskudd og uttak. I tillegg er det ikke like bra utvalg og likviditet som Betfair og BetInAsia. Matchbook har heller ikke ecoPayz som innskuddsmulighet, så det er mulig det også blir utfordrende fremover.

matchbook

OrbitX - Betfair-klone uten “Premium Charge”

OrbitX er en ganske ukjent aktør for de fleste. Det er en Betfair-klone, som vil si samme odds, samme likviditet som Betfair. Du får tilgang via “BetInAsia-portalen”. Du betaler totalt 3% commission på alle vinnende spill, som er litt mer enn Betfair. Men den største fordelen er at du slipper Premium Charge. Er du en spiller med høy omsetning vil det da sannsynligvis lønne seg å bruke OrbitX fremfor Betfair pga. dette.

 

Orbitx logo